, , Dnes po škole, počkaj v triede. " Pozerala som na ten skrčený papierik, ako keby sme boli stvrtáci, ale pristúpila som na jeho hru. , , Ok" Napísala som mu a hodila to po ňom tak, že sa skoro všetci z posledných lavíc otočili, aby sa pozrelio sa to deje. Síce sa aj Lukáš, jeho spolusediaci, snažil ten papierik prečitať, nedokázal to. Tomáš sa na mňa iba pozrel, usmial sa a papierik roztrhal. No keď som sa naňho pozerala a snažila sa vyčítať z tváre čo chystá, z môjho snenia ma zobudila učka: , , A Soňa nám určite rada povie, ako dopadla nežná revolúcia, však ? " Tvárila som sa, že premýšlam nad odpoveďov. , , No tak , však tak nejako dopadla" Zmohla som sa iba na toto. Takže ďalší záznam v trestom registri.
Po škole
Sedela som ako obvikle na svojej lavic. Keď všetci odišli, prišiel za mnou Tomáš, no skôr než chcel niečo povedať, vyhlásila som. , , Už zase mám kvôli tebe problém. Za to mi kúpiš niečo v bufete" Zasmial sa , akokeby to bol nejaký vtip, ale mne to pritom vôbec nepripadalo smiešne. , , Jasné, jasné, ale vieš že potrebujem pomôcť s tou babou, z diskotéky. O bože už zase. Táto téma snáď nikdy neskončí. Keby len vedel... Ale však jasné, sme predsa kamaráti a kamaráti si pomáhajú.
Doma
Sedím ako vždy doma pri compe, keď v tom mi zavolá Andrea. , , Haló" , , Ahoj Son, ako sa máš ? "
, , V pohode, len ti musím niečo povedať" Už to v sebe nedokážem dusiť, a svojej kamarátke by som to predsa povedať mohla , , No super.." Vyhlásila nezaujato. , , Ale Andy, ja viem že si ešte nasratá za to, žte sa s tebou bavím menej ako kedysi, ale snažím sa to zmeniť" V jej hlase som počula značné nadšenie , , No tak, hovor" Nadýchla som sa a začalo som. , , No, vieš ako Tomáš každému rozpráva o tej babe, s ktorou si dal pusu na tej diskotéke, ale nepamätá si ju ? , , No, jasné, už minimálne mesiac o tom hovorí" To je pravda pomyslela som si. , , No tak tá baba som bola ja" V telefóne som zrazu počula hlasný nádych , , To myslíš vážne ? " bolo trápne ako každé slovo, povedala samostatne a tak strašne dôležito. , , Áno, ale nie že mu to povieš, čakám na správnu chvíľu" , , A ty si skadiaľ spadla. Čo sik zasa pozerala nejakú telenovelu na TV Doma ? " Spýtala sa ma ironicky , , tak ty mu ju pomáhaš hľadať a pri tom si to ty ? No tedáá, riadne husté" , , Bože Andy, tebe niečo povedať" , , Prisahám, že je to u mňa v bezpečí" Povie, no v tom počujem ako šramotia kľúče v zámku a tak rýchlo poviem. , , Musím knčiť zajtra v škole. Pa ! " , , Počkaj , musíš mi to vysvetliť..."

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
lilushka19  2. 1. 2010 19:59
A pokračovanie kedy bude ?
 fotka
barush  5. 1. 2010 14:09
Najneskôr dnes večer
Napíš svoj komentár