Keď si myslím, že už worse deň nemôže byť...a v tom mi volá kamoška(suseda) či idem na Mcflurry do mekáča s ňou z jej chlapom a ďalším párom. Hm tak rozmýšľam, že by som fest šla keďže mám chuť ale som doohodnutá so Žofom!do riti! Aaa spomenula som si, že prišli tie zľavy do mekáča a jediné čo zjem z mekáča je tá zmrzka kuknem na tú zľavu a tam 1+1 aha že dobre že forever alone! ako s kým mam ísť ? tak volám Žofovi či by šla s nami...po 17 minútách a 20 sekundoch volania povie nie. Ok. Tak kooho teda zavolám? hmm rozmýšľam kukám vytret na FB tak napíšem bývalemu však minule to nebolo tak hrozné a moji kamoši sa určite potešia. No jasné že súhlasil

Prídeme do mekáča a teta v mekáčskej uniforme nám povie že nemajú Mcflurry kks no tak ma ešte nevytočili do mňa sto! ach a tak nemáte aspoň milkshake?
NIE. Omajgáát mala som chuť sa spýtať a čo máte do piči? Tak teda sme sa vybrali do mesta po dlhom čase konečne niekde všetci spolu. Jasné neviem zas kto sa ozval že pome do toho café baru kde je naj čokoláda.. už ma mrle žrali zas lebo že ďalšia čokoláda!? ako toto nie . viete minule ma Žofo pozvala na mega čookoládu za 3,70 a bola ani nie do polky šálky. Keď mi to čašníčka doniesla ,nevedela som čo mám skôr robiť či smiať či plakať D a ešte keď som bola presvedčená, že tá čokolada stojí 3,20 nie trapas pri pokladni 3,70 uhm "Žofia nemáš 10 centov ". Ako chuť čokolády bola mega a to som ju ani nevládala zjesť a sťažovala som sa že jej je málo D. No dobre ale vrátim sa späť prídeme teda do café baru vyjdeme hore do fajčiarskej však prečo nie chceme smrdieť od cigariet všetci tak potom túžime a žiadny fajčiar s nami .Objednám si radšej dáke laté či kieho ani neviem ,ale proste niečo iné ako horúcu čokoládu! and I feel fabulous because everybody have hot chocolate a ja z najväčším pohárom v hre za lacnejšiu cenu si sedíím a slamkujem .
A tak sme pokecali ,zasmiali še a šli domov.
UHM a ta už sme pred vchodom ja suseda a ex a rozprávame sa a rozprávame a tak ma napadne ozaj "Však dám ti tie veci čo si mal u mňa a môžeš pozdraviť aj mamu bude určite rada" a tak že dobre noo..
Vyjdeme hore a moja kamoška vždy tak super rapuje nikdy sa jej huba nezastaví a zrazu na chodbe mi povie zbohom! A ja kukám tebe dobre bije! Nevadí.
Hmm odomknem dvere nikto doma super! "Tak mamu asi nepozdravíš". Podám mu tie veci a začne rozprávať akú mame super vianočnú výzdobu a že aké zmeny nastali v našom byte... Bolo mi to tak trápne ako sme tam v chodbe stáli tak som mu povedala nech ide dnu na čaj. Ten čaj asi 3 krát nám vylial na obrus asi od nervozity alebo neviem... ale bolo to také divné keď sme sa len rozprávali ,ale zároveň pekné, že sme kamoši Občas tie trápne tichá boli fakt trápne a zrazu cŕŕŕn zazvonil zvonec nás oboch trhlo ako nikdy v živote som videla už pred sebou smrťku z perinbaby kokoos! :/ Zodvihla som a že či môže ísť odpísať tie vodomery či kieho . rozmýšľam či to máme na radiatóroch či v hajzli a tak som chcela zavolať mame ale kým mi ona zavolala späť teta už bola hore a ja som sa už dávno strápnila, že kde to idete odpísať tie číselká? D "Mám vám to nadiktovať som chcela byť milá a ona že by som to nevedela.. Ach bola doležitá jak semeno. Mama mi zavolá po tomto všetkom Renča proste vie zavolať v správny čas po všetkom . Tak som jej aspoň povedaala,že tu máme navštevu a za 10 minút už bola doma kokos neskutočné, ale bola potešená. Tak kecali kecali a kecali zrazu prišla sestra a hovorí:"A koho že to tu máme jeežiš ja som dnes na teba myslela aj smsku som ti chcela napísať, že ako sa máš". Jasné však vphoode nech si segra píše s bývalým . Bola som rada,že boli ony rady aj keď to lúčenie bolo dosť awkward moment... "A pozdrav všetkýýchhh doma".
Hmm je to pekné keď viete vychádzať s niekým s kým ste prežili aj dobré aj zlé.. Prečo si to aj iný ľudia neuvedomia?!

 Denník
Komentuj
 fotka
bejak  7. 1. 2014 13:33
kokos mám tam ale chýb z s nnení moja parketa takisto čiakry nedávam..
 fotka
mygate  7. 1. 2014 15:48
lol, ty si jedna z tých, čo sa pri rozprávaní aj zabúda nadychovať..
 fotka
mcvpn  7. 1. 2014 15:54
musíš byť riadne smiešny človek!

@blackrisq takéto niečo si hľadal?
 fotka
bejak  7. 1. 2014 18:29
hh som rada že som vás pobavila @mcvpn na živo viac som
 fotka
mcvpn  7. 1. 2014 18:42
viem si predstaviť
Napíš svoj komentár