Minule v noci ma napadlo (ako vždy), že tento január- mesiac skúšok je na piču..
a prečo? No hneď začnem..Mám zajtra skúšku opravnú podotýkam a učila som sa to asi 5 dní, že fakt veľmi..Veď to poznáte pri facebooku, instagrame a pri iných jebnutých sociálnych sieťach. Jasné, že mi už teraz lepí, že to zas nedám.A prečo? Skúsim zhrnúť všetko do jedného blogu ako to je cez toto skúškové (sračkové) obdobie.

Moja prvá skúška v tomto semestri dopadla na hovno! Jasné, že som to šla len skúsiť , pretože som sa až tak nebiflila. Test typu ABCD a otvorené otázky..Všetky tie ABCD som tipla a otvorené som nechala polootvorené... a myslela som si, že keď budem mať polovicu dobre tak to dám. No mýlila som sa. Ale veď nevadí je to len prvá skúška v tomto semestri a bol to pred termín a na štastie mám ešte tak fajných spolužiakov , ktorý sa asi vkradli cez skúškové do kabinetu profky a sfotografovali všetky testy, ktoré tam mala HAHA. Tak ti treba ty krava! Iba žeby bude nápadné , keď všetci zázrakom tu skúšku dáme. Ale na škole s duchovným názvom sa zázraky predsa musia diať!

Ďalšia skúška z ktorej mi poriadne prepínalo bola z dejín filozofie. Asi som bola v nejakom inom stave keď som povedala, že indická filozofia bude zaujímavá. No to určite... théráváda, mahájána, vadžrajána Pána Boha kto si to mal zapamätať? Tými názvami sa mi celkom dosť zhnusila jóga..Ale stále som si verila, že to spravím. Prišla som na skúšku a ešte pred tým som si pre istotu pofotila pár strán do mobilu, že ak by som sa odvážila odpisovať..Ako sme tak čakali na chodbe pred učebňou ,mala som chuť sa rozplakať..Poznáte ten pocit , keď sa to všetci biflia a rozprávajú si to nahlas?.. A vy zistíte ,že neviete ani piču! Že máte nie okno v hlave, ale výklad! Tak sa robím hluchá, že tak to má byť to všetko čo som sa naučila.. Prišli sme dnu a ja sadla som si vedľa mojej múdrej spolužiačky, ktorá má mimochodom vždy zo všetkých skúšok Áčka ,čo nechápem. Buď je to ďalší zázrak alebo je to prvá inteligentná blondína v Európe akú poznám.Dúfala som, že mi čosi poradí. Fakt som len dúfala.
Profka , ktorú som asi raz v živote videla, vyzerala o sto krát sympatickejšie na skúške ako na prvej nudnej prednáške. Kde ma vlastne presvedčila, že to nemá význam. Rozdala nám test s piatimi trapnými otázkami a ja som nevedela či sa smiať či plakať. Dostala som výklad a nevedela čo robiť. Dievča za mojím chrbtom si myslela, že ja asi všetko viem ( na skúškach vyzerám veľmi inteligentne) a celý čas šťuchala do mňa nech jej poradím. Po pár minutach ma napadlo, že to mám pofotené v mobile. Vytiahla som mobil a začala som sa prehrabovať v galérii fotiek. Kill me! Ja som tak jebnuté dievča , že som si odfotila všetky tie nepotrebné strany , ktoré som presne vedela a neboli ani v teste. SUPER! Po 10 minútach žiarlivostného pozerania sa na spolužiačku , ktorá úplne viditeľne odpisovala od svojej susedy ma napadlo, že máme všetci rovnaké testy. Ja sprostaňa! Tak som to skúšala na tú moju spolužiačku, no tá bola veľmi posratá mi poradiť.. Niečo som tam síce mala napísané, ale nebola som si istá či to je až tak presvedčivé a filozofické. Dostala som Déčko HAHA a teraz sa smejem všetkým tým mojím jeblým spolužiakom , čo si vypisujú na fejsbuk statusy typu: "Cítim sa zúfalo", Už nevládzem,Nič neviem, Skurvená Filozofia atď..Neviem či si myslia, že to čítajú profáci ale oni to majú totálne v piči.

Tretia skúška: To som si myslela, že to dám na Áčko lebo ma ten predmet bavil a nedalo sa tam moc čo učiť, tak som sa to pre istotu zas ani neučila. Išla som až s druhou várkou , že mi to potom povedia. Aj mi povedali, no mala som v tom totálny zmätok. V každej jednej otázke bolo to isté slovo schopnosť charakter, talent atď. Maďarský guľáš jak hovado. Zámerom československej profesorky , ktorej nebolo celý semester rozumieť bolo úplne zmýliť študentov. Aj sa čudujem, že test nebol v češtine. Ok nehádam sa , spravila som ju.

Štvrtá skúška: Úplne najľahšia teda to som si myslela dovtedy, kým som si nenašla zapísanú známku. V pohode profka a celkom zaujímavý predmet. Ok nebola som tam 5 krát, čiže presná polka. No čo už ,keď raz nechtiac zaspíte, keď ste chorý, keď idete na koncert PARY a idete potom s nimi ešte žúrovať. To by nikto neodmietol verte mi! No vždy keď som tam sedela, bola som aktívna. No čo z toho? Ešte aj prácu mi dala navyše a za toto mám posraté Cé ako vitamín C ?! už si mi není sympatická Zuzka.

Posledná skúška v novom roku.!
Siedmeho skúška. Spomenula som si nato asi tak 5eho, pretože po Silvestri som sa spamätávala tri dni. Skúška z náboženstva. Dievča, ktoré nemá ani len konfirmáciu to má spraviť. Jasné! Prišla som do školy a poznáte ten pocit , keď sa snažíte učiť so spolužiačkami ,no každá má iné skriptá? Ťa môže jebnúť. Ani falošné plakanie do nepohodlného kresla ti nepomôže. Už som vedela predvídať dopredu , že to nedám. Skúška dopadla zle a aj dobre! Poviem to tak na tri riadky.
Dobre preto, lebo konečne som odhadla kde profka bude stáť. Proste som ojebala jej systém. Sadla som si dozadu kde ma moc nebolo vidieť, pretože v škole máme jebnuté stĺpy cez lavice HAHA. Zle preto , že som si vymýšľala odpovede a dúfala , že 6 odpovedí z 15tich budú správne a ja budem spokojná s Éčkom. Zle po druhé preto a teraz počúvajte! Nikdy ale nikdy si nedávajte mobil medzi rozkrok, potom neviete ako ho máte vybrať a odovzdať test. A aj tak mi ten mobil nepomohol , lebo som HOVNO.

and thats all.

Ešte pár vecí , ktoré vyslovene neznášam pri skúškach a to je:
Keď spolužiak , ktorý vám povie , že sa nič neučil dostane lepšiu známku ako vy.
Keď spolužiačka, ktorá stresuje a vy idete s ňou na ústnu skúšku, že obe budeme ticho a ona vás oklame a nezavrie si papuľu celý čas, a ešte k tomu dostane A.
Keď si opakuješ učivo pred skúškou a ďalší traja spolužiaci si to opakujú nahlas! Fuck
Keď niekto vie odpisovať a vy nie.
Keď si sadnete dozadu a profák s vami vyjebe a sadne si presne za vás.
Keď vám profák povie, že si vás pamätá ako ste chodili na jeho prednášky a vy dostanete E.
Keď napíšete profke slušný email nech vám zadá tému aby vás pripustila na skúšku a ona vám pošle lajster odoslaný z iphonu 6 o tom ako v živote takú drzosť v emaily nezažila a aj tak mi tu tému nedá.
Keď vyjdete zo skúšky a cítite sa ako skurvený Fico, ktorý je obklopený otravnými novinármi.

Na záver:
Ak si myslíte, že cez skúškové zhodite nejaké to kilečko tak ste na omyle. Nežerte tú milku čokoládu každý deň!
Vyvolávanie a písanie zo spolužiakmi o tom ako to neviete vám určite nepomôže.
Káva, ginko a iné zázračne pičoviny tiež nepomáhajú.
Keď si povieš: "Ak toto dám tak sa tak opijem".Ttiež vôbec nepomáha. Sama si to hovorím a myslím, už len nato ako sa opijem aj keď ju nespravím.
Študovne? Nikdy! Možno je tam ticho ako doma, ale doma nemáš zahraničných študentov ktorých obzeráš celý ten čas, ktorý by ste mali venovať učeniu.

PS:Tento môj článoček pochopia len tí, čo študujú.
PS2: Moja gramatika nie je celkom v poriadku , tak sa nad ňou nevzrušujte.
PS3 nadvädzuje na PS2: NEHEJTUJ MA aj ja mám pocity.

MIER!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
mrspunk  15. 1. 2015 20:55
veľmi sa s tebou zhodujem so zoznamom vecí, ktoré neznášaš. fakt sa bojím, že ešte raz do mňa bude niekto hodiny hučať ako nič nevie a ukáže sa, že je všetko nabiflovaný, tak mu asi do tváre hodím stoličku :ehm:
a držím palce!
 fotka
stastnahviezda  15. 1. 2015 21:47
ja si myslím, že skúškové je na piču, pretože v tom meste kde študujem nebývajú bary otvorené tak ako cez semester, ani žiadne párty nie sú.

Inak som sa našla vo väčšine z toho čo si napísala
 fotka
bejak  15. 1. 2015 21:53
@mrspunk no že presne! minule takto stresovala spolužiačka a za A kokoos načo hovorí že to nevie ked to vie..
@stastnahviezda a to je aké mesto? .. inak to by aj mne vadilo ked uz som tam tak aj niekde zájsť na odreágovanie treba D
 fotka
sadistrom  19. 1. 2015 23:14
mier
 fotka
johnysheek  1. 9. 2015 21:46
lol. studovne
 fotka
antifunebracka  17. 3. 2016 17:04
Haha to s tým Ficom!
Napíš svoj komentár