Zaujímavé je sledovať návrat matriarchádu vo svojej plnej dementnosti médií, ktoré nám to sem tlačia. Je mi smutno ako tak spomínam na zvyky z mojej minulosti a sledujem prítomnosť.
V minulosti si pamätám, že sa chlapci snažili zaujať dievča tým čo dokážu a akými sú (zaujímaví vo svojej podstate, nie teniskami). Teraz sa Alfasamice snažia zvýšeným hlasom dávať najavo, že tu sú ony medzi toľkými dievčatami, ktoré vyzerajú tak isto, ako zvyšok dievčat v meste, čo vyzerajú ako vystrihnuté z posledného čísla jedného z tých módnych pubertálnych magazínov. Ak nezabere hulákanie tak sa Alfasamica rozhodne pridať pár štiplavých slov, ktoré ich naučil porotca zo Superstar a keďže to tak zabil, tak predsa aj Alfasamica musí zabiť pred svojim cieľovým materiálom (chlapcom..väčšinou), ktorí, ak už niečo robia, tak robia zle.
Vyznačujú sa pokročilým štádiom primitivity. Údajná príčina takého diania je, že sú zlatí, veľké deti (čoho dôsledkom je ovšem že sa o nich treba aj starať jak o deti). Takí chlapci sú po dvoch, troch rokoch cieľom Alfasamicinych (a jej matky) nadávok a nervov, lebo nedospelí zlatí chlapci sedia pred telkou, alebo pred pivom, prípadne s pivom pred telkou.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár