Iste ste si to tam vonku tiež všimli, ak predsa nie, tak konečne odostrite žalúzie a začnite žiť skutočný život!

Ja osobne mám jar veľmi rád, tie vrabce čo sa vonku predbiehajú o prenikavejší zvuk, obelenie stromov, následné ozelenenie, príjemný (mestský!) vzduch, v ktorom sa už konečne dá cítiť aj niečo príjemnejšie jak sú autá a cigarety, začína sa oteplievať a drzí fagani sú zas o rok drzejší.

Samotné oteplenie prináša dobrú správu a dobrú správu. Takže dobrá správa je, že obliekaniu do školy nevenujem pol hodinu rána, isto poznáte obliekanie na vrstvy, keď závidíte aj cibule, že aspoň v tom nikam nemusí (čiže sa môžem pozerať v posteli na mobil o pol hodinu dlhšie jak inokedy) a tá dobrá - páni, naše pohľadnejšie polovičky

Drahý homo sapiens sapiens - keď už nič lepšie na práci, ako je chatovanie so susedmi, nemáš, tak vytiahni tých darebákov, s ktorými si stále píšeš von, niekam do parku s potkanom - čo mu u vás doma žatrovne hovoria pes a ver mi (ak teda zrovna nemáš alergiu na pel), že práve my, páni, sme ten dôvod, prečo už tak pekné prostredie v parku zpríjemňujú naše dievčatá. Veď to dievča na korčuliach, čo stále pozerá do blba len preto aby ťa periférne uvidela, možno chce, aby si sa jej práve ty prihovoril. Nikdy ťa nenapadlo, že napriek tomu jak stále hovoria o tom, že neznášajú keď im vlasy vejú po tvári, si ich nechajú na jar rozpustené pre to aby sme do blba pozerali my? ukážu nám nové tričká, dekorácie pútajúce pozornosť na miesta, kde sa možno ani nezvyknete pozerať, zamysli sa, nemôžeš byť na tom tak zle u dievčat, keď sa kôli tebe takto vyparádia! to treba oceniť aspoň úsmevom. Čo iné jak toto jarné oteplovanie by vás malo vytiahnuť von? Vezmi tú dievočku, s ktorou si tak rozumieš, niekam von, nikdy nemôžeš vedieť..prestante sa tolko venovať počítaču.

Nechcem aby ste si mysleli, že som sukničkár a viem sa mať rád so všetkými dievčatami. Pravdou je, že nie som ani len tak spoločenský, nevedel by som sa ani rozprávať s viacerými ľuďmi, ktorých nepoznám, naraz. Prednedávnom som sa rozprával s jednou kamarátkou o tom akého chlapca hladá a z toho ako mi ho opísala som zistil, že chlapca hladá ani nie tak pre seba ako pre jej kamarátov. V týchto špeciálnych záležitostiach som asi pokriteckejší, lebo mne sú príjemnejšie situácie, kde sa môžem venovať len tej jednej. V tomto ma napadá, akí musíte byť v pohotovosti, drahí spolupátrači, lebo môžte dopadnúť s pokazeným letom a studenou zimou. Neraz sa mi v podniku stalo, že chlapec ťahal za sebou dievča a tá násoska so mnou začala flirtovať. Vo väčšine prípadov platí dlhoročná pravda, že dievčatá nevedia čo chcú, no skúšajú až kým to nedostanú. Tak isto dávam do pozornosti, že v momente jak pri komunikácii s dievčaťom mozog prestane vykazovať svoju funkciu a premýšľanie sa presúva do tých dvoch malých mozgov čo sa vám hompálajú pod pupkom, tak chytro vycúvajte a rozprávanie nechajte (aspoň pre začiatok) na čas, keď z vás vyprchá alkohol! možno by sa vám chvíľu zdalo vaše rozhodnutie ako to najlepšie, čo sa dnes večer mohlo stať, no hneď po tom, čo sa to stane, sa funkcie mozgu zas spustia a vy si uvedomíte jak moc hlboko v prdeli ste (v niektorých prípadoch sa to môže stať doslova).

Pri už len predstavovaní tohto, cítim veľkú lútosť k homosexuálom. Nemôžu ani len tušiť o čo sú ukrátení. Chápať nemôžme, jak to majú ťažké, keď po meste chodia o jedenástej na obed vo veľkom meste možno štyria homosexuáli a pravdepodobnosť, že narazia aspoň na jedného z nich, čo by si ich všimol a nebodaj sa okúňal na nich je menšia ako zadok muchy. Je to neskutočne smutné, lebo ani len netušíte čo všetko podstupujú pre krásu, tie hodiny v salónoch venujúcich sa nechtom, hodiny v salónoch venujúcich sa vlasom, hodiny v čakárni urológie a to nehovorím o hodinách počúvania novej pecky od Lady Gaga!..preto to píšem, ak by ste mali najbližšie ostrý jazyk, uvedomte si ich ťažký život, snáď im viac pridávať nebudete.

Azda len jedno na koniec - na týždeň hlásia pekné počasie, dúfam, že vás tu neuvidím!

 Blog
Komentuj
 fotka
titusik  18. 4. 2010 21:13
a že prečo máš tak rád park Ešte dobré, že tu v lete nie som, silne by som pochybovala, že ma počúvaš, keď okolo chodia devočky v nových tričkách a s rozpustenými vlasmi
 fotka
peterson  18. 4. 2010 23:40
S tou alergiu... si si urcite spomenul aj na mna, ked si to pisal
Napíš svoj komentár