no takze...pred dvoma dnami ma zacalo bolet hrdlo co po mojej mononukleoske nevesti nic dobre..takze uz dva dni striehnem kym nikto nebude v kuchyni aby som si ujebala nejake lieky..

1. musite zhodnotit svoj aktualny zdravotny stav podla vasej nalady..najlepsie je tvarit sa ze vam nic nie je a ze vobec nesoplite nekychate jak socky a vobec vam neni blivno..psychicka pohoda je dolezita

2. podla zhodnotenia si treba vybrat ake lieky budete brat..ja si davam secko co najdem..neska som si dala homeopatika na podliatiny..hapete ked to pomaha pri modrinach urcito mi to pomoze proti sopleniu!

3. nastudovat si co momentalne fici na farmaceutickom trhu a najst si sporkasku

4. vymyslet odkial zoberete prachy na septofort kedze ste na mizine

5. ked uz vysockujete nejake tie prachy treba podniknut narocny turisticky vystup do najblizsej lekarne a kupit secko na co mate prachy

6. ihned si to aplikovat a precitat si vedlajsie ucinky..vedlajsie mozne ucinky ma vzdy velmi potesia..kto by uz nechcel aby mu liek na hrdlo sposobil krvacanie do traviaceho traktu, nepravidelne bitie srdca alebo halucinacie!ved po tom som zdy tuzila..

7. dodrziavat davkovanie

8. nepolavovat v zrati seckych moznych liekov, piti cajiku a udrziavani si dobrej naladky

9. pustit si fasa klasa mjuzik..ja som si pustila skapru..hra mi tu dookola uz dve hodky a uz mi z toho zajebaava(hurahojahooj nech je vojna nech je booj)

takze mi drzte palce prosim nech sa z toho co najskor dostanem..
dopocutia a horam vzdar!

 Blog
Komentuj
 fotka
kamili0  6. 5. 2007 14:11
To je pekna blbost...

Mne osobne pomaha

bolest hrdla - anticol (24 SK na pumpe)

zapchaty noc - olynth (ten stoji ale pajdu neviem)
 fotka
grietusha  9. 5. 2007 23:43
bebca a jej humor... jaj dzico moje,zerem ta,ale ty to vies
 fotka
sabinkaa  9. 5. 2007 23:57
mne bolo vsetko jasne po precitani prvych troch riadkov.. moja tak z tych liekov si takaaaa ok ok, to sa snad niekedy vylieci.. neboj, stojim pri tebe v dobrom i zlom!
 fotka
besnota  10. 5. 2007 20:21
sabinka ja som sa ti to snazila naznacit uz davno ale ja viem..ty pri mne aj sedis..



grietka jujcisk
Napíš svoj komentár