nedavno sa stalo viacero potesujucich veci a ja som nutena podelit sa s vami netusim ci si toto niekto precita ale aj tak !! a just!!

-potesilo ma ze mi konecne kamarat potvrdil ze duha nie je polkruznica ale kruh..som velmi rada..spominam si ze ako male deculo som o tom videla cast serialu zazracny skolsky autobus a odvtedy som vsetkym vehementne tvrdila ze duha je hruh!!nikto mi neveril..bola som z toho smutna a vzdy sa mi vysmiali..minule ked sme sedeli na fonts ako vzdy kamarat nadomnou mi hackuje dred zahladim sa do dialav na obzor mierne sivasty od toho blavackeho smogu a co nevidim?!
DUHA DUUHAAA AHA DUUHAAA zacala som ziapat jak sialena cize som vyrusila nielen parik kamaratov majuci intimnu chvilku (sory adko domcik ale aj vsetkych naokolo..peterko mi hacikom vytrhol z hlavy asi kilo vlasov..nevadi..oznamenie svetu ze je tam duha stalo za to

- dalej..mam taky..nie ze zlozvyk..aspon ja to tak neberem proste ked mam nejaky papierik vzdy ho niekomu darujem a velmi ma zrani ked ho ten niekto zahodi!!je to predsa darcek odomna..preto mi velmi zdvihlo naladu ked som len tak medzirecu strcila kamaratovi do ruky nejaky blocik z rozkov alebo nieco take on sa mi podakoval a zacal z toho nieco skladat..bola som nadsena! az potom mi doslo ze to asi preto ze je riadne nabondzeny a asi nevidi papierik ale minimalne instantnu versmirnu raketu a chysta sa nou odletet pre dalsu zasobu makaku..nevadi..aj tak si tym u mna ziskal velke plus..PLUS!!take velke..

-tiez ma mierne pobavila pisomka z dejaku a nas super pan profesor ktoreho uznavam..nepodarilo sa mi ho sice podplatit knihou holokaust na slovensku ale nevadi a tiez som nutena vykricat do sveta ze nasa skola ma v utorok oficialny odvsivovaci den!!no povecte jaka skola ma cely den volno vsetky rocniky su doma a maju doniest navratku podpisanu zakonnym zastupcom ze si umyli hlavu odvsivovacim samponom??no len nasa..GLS naveky!!..hm nejako ma svrbi hlava..

vsom detskym zdar..

 Blog
Komentuj
 fotka
pussycat33  1. 6. 2007 20:20
aj ja som pozeravala zazracny skolsky autobus
 fotka
besnota  1. 6. 2007 20:22
to bolo super..a nahodou to bolo aj poucne! uz viem ze ked budem jest vela karotenu budem oranzova a nebudem moct pred skolou predniest svoj biologicky projekt ako to nemohol arnold..chuudaaciik
 fotka
khatushkhaaa  8. 7. 2007 16:36
bebi to s tymi vsami je perfektne
Napíš svoj komentár