presne tak a nie je to sposobene momentalnou indispoziciou sposobenou nejakym halucinogenom
nie nie ja normalne regulerne klesam..prave som sa pristihla pri tom ako si citam VLASTNE blogy a smejem sa na tom..zleee..kam sa to rutim?

rada by som este rozviedla myslienku ktoru som nacala pri tej blbosti..ze najoblubenejsia firma..kambodza..kolko asi tak firiem moze byt v kambodzi?no nepotrebuju tam ani kozusinove spodne pradlo pretoze zima sa im tam moc neohreje(slovny zvrat nieco ako umrela zaziva),nepotrebuju zaaadne tamagoci ved kto by sa tam s tym hral..teda no napriklad ja by som take tamagoci prijala..ale do kambodze by som kvoli nemu asi nesla to je pravda..a okrem toho kebyze aj maju mat nejake super firmy ktore by distribuovali veci ktore potrebuju tak tie tam mat nemaju pretoze v takychto krajinach nemaju to co potrebuju uz len zo zasady..

dalej(kedze ja sa nedokazem zaoberat jednou vecou viac nez tri minuty to je nieco ako syndrom zlatych rybiciek kombinovanych s..nejakymi zivocichmi z radov obruckavcov neska srsim vtipom)som tak rozmyslala ze preco vsetky herecke hviezdy su take nizke a pritom vyzeraju tak velko..

ANO nema to zmysel
ANO ja o tom viem
NIE vobec mi to neprekaza

dosilvestrovania zdar

 Blog
Komentuj
 fotka
sabinkaa  2. 1. 2008 21:51
ty socka

musela som si tento vyplod precitat dvakrat aby som pochopila, ale.. dobre dobre nie som na tvojej intelektualnej urovni asi

ale..ale.. ale kambodza je super!
 fotka
fuckme  7. 1. 2008 15:22
Ono ked uz si to rozvinula na tej intelktualnej urovni to co v kambodzi potrebuju vlasne nemaju, pochybujem ze tam sidlia nejake firmy ak za firmu nepocitame poskytovanie sluzieb no ved vieme akych bo ta je vsade, skaza ludstva, neva no k teme, v kambodzi moc tamgoci nevydrzi kolo tomu ze je tam svinske teplo a este ekby ti dosi baterky tak si ich tam asi nevimenis, humanitarna pomoc heh ? to je vlasne ked chudobny ludia bohatych statou posielaju peniaze bohatym ludom chudobnych statou...to je vysvetlenie toho preco tolko ludi hladuje v tychto koncinach, treba si viac vazit toho co mame bo niektory nemaju ani jedlo..coz je dost smutne ale kedze si to podala takou dobrou formou aspon som sa zasmial
Napíš svoj komentár