no takze..toto je urazka..spomenut nas kvalitne zabity vecer hentak sucho..takze musim to napravit lebo BOH JE KUCHAR..BOH JE STALE VELMI HLADNY

Po preziti strasnych klepavych stresov na skuskach z klarinetu som sa trepala do mesta za Sabinkou aby sme spolu zazili predstavenie experimentalneho divadla..vobec sme nevedeli co nas tam caka..

uz cestou tam som sa velmi vydesila pretoze som musela prejst popri javisku na namesti kde bola nejaka super smasky kapelka(taki dvaja tam na seba kricali a hadali sa ktory z nich bude mat hviezdnejsiu karieru a potom hucali to mikrofonov -nechapem na co ich mali ti traja ludia co tam boli by ich poculi aj bez nich..bolo to take komorne - ze dakujeme dakujeme a chcete dalsie?..samozrejme necakajuc na odpoved zacali kvilivo spievat nejaku spanielsku narodnu sonatinu)..ked som sa konecne cez tie davy pred tou mega tribunou dostala k ve klubu sabinka tam na moje "prekvapenie" nebola..zo zasady totizto meska minimalne pol hodinu..hviezdne maniere..

ked na moje pocudovanie prisla len 5 minut neskor nez mala podarilo sa nam trafit do saly..bola tam tma zaujimavo nasvietene javisko rekvizity secko..takze to znamena ze je to vhodna prilezitost ako rozvinut nase ucene mozgy..preto sme zacali s debatou..
na zaciatok som sa musela vysmrkat..a sabina sa tvarila ze to ze sedi v prazdnej sale hned vedla mna je len nahoda..
dozvedela som sa vela novych super uzasnych veci okrem ineho ze Chlapi nemaju city oni maju len puding (pudy sabinka artikuluj P-U-D-Y) samozrejme hned na to sa strhla burliva diskusia ci bude ten puding blondavy alebo hnedy..nevadi..
to ze sa predstavenie zacalo sme si vsimli asi az 7 minut po zacati takze sme urcite vobec nerusili nasimi spomienkami ako sme okupovali tuto salu nasim divadelnym suborom LANO a hrou Den otvorenych dveri v ustave pre neposlusne deti profesora Samojeda (co vam poviem..predstavenie site na mieru zaznela tam okrem ineho hviezdna veta : Chovanec na uteku)..

kedze predstavenie sa zakladalo na spracovani viacerych poviedok bolo to pre nas dost namahave..hlavne ked mi kazdych 5 minut sabinka "potichu" zakvilila do ucha : ja to nechaapeeeem ..to bolo vynikajuce..a ze preco potom tie herecky tak zazerali..
najviac sa mi pacila rozpravka o dietati co sa vari v kasi alebo aj to ze som sa dozvedela ako si odrezat jazyk..tento zazitok si zapamatam nadlho..

ked sme vysli von postavili sme sa na strategicke miesto pred CSOB banku..smasky party vystriedala zdenka predna a zaplavila nas svojimi hitmi..neviem kto jej pise texty ale urcite holduje thc pretoze pri pisani textu Stupam nad oblaky nech mi nikto netvrdi ze nemal nejake stavy..a co nezacne moja milovana spolu socka robit?
zacne prosim pekne sialene tancovat a zvijat sa ..nie ze by pri tom vyzerala akoby mala nejaky zachvat doposial neodhalenej choroby..ja som sa teda snazila okoloiducich upokojit bezradnym usmevom a pohladom som sa im snazila vysvetlit ze ona takto len vyjadruje radost zo zivota..no co..tak som sa pridala aj ja neodolala som..
ked zdenka zakvilila : dakujem krasne asi 500ty krat myslela som ze jej pojdem vysvetlit ze toto slovne spojenie ma mierne povedane vytaca..ked vsak odspievala poslednu pesnicku a namestie osamelo citili sme ze nam nieco chyba..a tak som zacala preskakovat ovcim skokom take nepekne kamenne tycky..AU





este k dnesku..zase som bola so sabinkou..okrem ineho comu sa mozno bude venovat aj ona niekde v nejakom svojom blogu alebo aj neskor ja mame na vsetkych jednu zavaznu otazku ktora nas trapi:

AKO SMRDI KROKODIL?

vopred dakujeme

 Blog
Komentuj
 fotka
sabinkaa  10. 5. 2007 21:11
BEBAA nemohla som zahrnut vsetko ale myslim ze si to dokonale vystihla.. skapem
 fotka
besnota  10. 5. 2007 21:14
CHOVANEC NA UTEKU CHOVANEC NA UTEKU!! nikdy na to predstavenie nezabudnem..achjaj milujem ho..sabinka mas prasa??
 fotka
sabinkaa  10. 5. 2007 21:21
jasne ze mam.. spavam s nim pod vankusom..!
 fotka
argy  11. 5. 2007 09:45
s vami dvoma je to skratka strasne
 fotka
besnota  11. 5. 2007 21:32
esteze viem ze to myslis ako lichotku
 fotka
grietusha  11. 5. 2007 21:38
ach,skraslujes mi moje studijne vecery
 fotka
sabinkaa  12. 5. 2007 15:13
adamkovi sa nieco nepaci?
 fotka
khatushkhaaa  13. 5. 2007 16:34
akoze bebcuuuu aj ta zereeeeeeeeem
Napíš svoj komentár