Mam rada svoju skolu..akoze teraz vazne..naozaj..je to mila socialisticka budova do tvaru nejakeho pofiderneho pismena, ktore sa vsak pristavbou vsetkymi ospevovaneho telocvicneho traktu zmenil na nieco divne doposial nebadane..kedze je enormne teplo, koniec roku a okrem toho na nasej skole vladne anarchia profesori sa na pocudovanie rozhodli ze budu usilovne ignorovat vyucovanie uz aj tak dost skratene (20 minutove hodiny su rovnako dlhe ako 20 minutove prestavky..cim to bude)..
tym padom my usilovni ziaci ktori sa uz vecer trasu lebo chcu tym trasenim posunut zemegulu na stranu kde svieti slnko aby uz bolo rano a my sme mohli ist do skoly..no proste nudime sa..a ked sa uz nudim ja je to dost viac nez podivuhodne..
kedze som si nebola ista kedy mam ist do skoly urobila som kompromis a prisla tam v strede prvej hodiny..nanestastie sme mali prvu matematiku na ktorej nasa milovana misis plna energie zapisala chybajucich na zlty listocek..to sa len mne moze podarit..som pevne rozhodnuta uz spomenuty inkriminovany listocek najst a nasledne spalit popripade spalenie budu predchadzat rozne praktiky nasilia a ineho mucenia..
nasledne som robila vela zazivnych veci..okrem ineho som skackala,jedla,skackala,jedla, presvedcila kamarata ze ideme prec zo skoly a potom sme sa asi na stvrtu hodinu vratili proste vynikajuce..podliehame tam vsetci autoritam a vobec si nerobime co chceme..
kedze nasi chlapci uz asi polroka usilovne gembuluju prestavka/neprestavka, hodina/nehodina zase co robili??hrali blekdzek..v nasej triede sa podla mna peru spinave prachy a je to celosvetovo uznavana siet cistenia spinavych penazi lepsie povedane 50haliernikov o ktore hraju ale divili by ste sa da sa na tom zarobit..chvilu som sa snazila pochopit princip tej hry no potom som zistila ze je to asi nad moje sily a tym padom sa takymi nedolezitymi vecami nemam zapodievat..moj mozek nasledne vyslal signal k..nejakej casti mojho tela no proste aby som preskocila tieto nechutne casti..skoncilo to pri tom ze znova s uz vyssie spominanym kamaratom sme vysli jednym z unikovych vchodov resp vychodov nasej skoly a preskocenim plotiku sme sa dostali na cinter hned pri nasej skole (som presvedcena ze tam pochovavaju prilis slobodomyselnych studentov pripadne prilis slabomyslenych profesorov)..popritom rozoberali politicku situaciu na svete a skoncili sme az pri tom , ci na slovensku existuje siet pasujuca kokain..takze tu sa na vas obraciam s prosbou o informaciu..vopred dakujem..
aby som to skratila odisli sme zo skoly o pol jedenastej cize dost skoro a potom som doma dospavala tento nadmerne vysilujuci stvrtden straveny v akozeskole..
no nemam sa na co stazovat..
doskakavenia

 Blog
Komentuj
 fotka
lilithka666  25. 6. 2007 20:37
v 14 cigosku a este tak hromadne...hmm pekne...asi som posledna co ma co moralizovat, ale proste je to smutne. A kokain sa na Slovensku dealuje
 fotka
sabinkaa  25. 6. 2007 20:41


bebusa.. ty si cista socka.. a ten zlty papierik ti pomozem najst, neboj.. ritualne ho upalime!
 fotka
besnota  25. 6. 2007 20:45
no hej prosim nemoralizovat to nemam rada..a diki ja som to vedela ze mam zase raz pravdu!!!

sabca..wahahaa..tesim saa na streduu
 fotka
sarah_whiteflower  25. 6. 2007 21:55
Máš perfektný štýl písania Fakt som sa pobavila, keď som si to čítala, a to mám pocit, že niekedy to nebolo zas až také vtipne myslené... ale bol to veľmi pútavý štýl písania...



My máme momentálne v škole veľmi podobný harmonogram, takže sa zúfalo snažím to nejako zachrániť, aby som neskapala priamo na lavici
 fotka
mujarca  25. 6. 2007 21:56
heeeeh mooze buc blog taky bezny dnik,co?
 fotka
besnota  26. 6. 2007 11:17
diki som rada ze sa lubilo

hej hej..bezny den ale na monotonnost sa stazovat zasa nemozem
 fotka
aninkaaa  25. 7. 2007 23:44
GLSko je jenoducho nenahraditelne
Napíš svoj komentár