vopred upozornujem ze tento blog nebude mat hlbsi zmysel,nespasi svet,nezlepsi pocasie a pravdepodobne ani nic podobne..aj ked..nikdy si nemozme byt isti..

zima!vonku je zima..vytiahla som zimnu bundu..a to je len oktober!!! super..
rada by som sa zavenovala mojej oblubenej cinnosti- pozeraniu nemeckych kriminalok ako je siska,kobra 11 alebo kriminalka mnichov ci vecne zivy komisar rex..
siska je super vzdy pozyva nevinne svedkyne vrazd k sebe domov a nechava ich u seba prespat..nikto iny to nerobi k porovnaniu si mozme zobrat komisarku julie lescaut kde sa nieco taketo nikdy nestalo!aspon vidime poklesnutu moralku policajneho zriadenia v roznych statoch(alebo aspon zvrhlost nemeckych reziserov)
tiez stoja za to ich herecke vykony..v tychto vsetkych nemeckych tretotriednych serialoch s krimi naplnou(v predaji je aj orieskova haha dzouk)vystupuje spolu asi 6 hercov ktori hraju vsetko od komparzistov po nocne stoliky a niekedy sa postasti aj nejaka ta hlavna rolicka nahlupleho vraha..
..........mimochodom prave pozeram sisku..jedna zena vrazila druhej a na prvykrat jej rozbila usta takym sposobom ze ma krv az na kolenach no je to naaka trenovana boxerka..inspektor haane jej to utiera..mnami..prvotriedny kecup..ma taku spravnu farbu..to bude nemecka verzia Snico kecupov

kobra 11..najlepsi serial..sponzoruje ich urcite vrakovisko mnichov alebo nieco podobne..potesujuca je tiez vyska vecne ziveho semira ktory by aj mne bol az po lakte..s nezdvihnutymi rukami podotykam..vsetkym co nevideli novy pilotny diel odkazujem velke: HA HA HA!!to ste si nemali nechat ujst..bolo to dost dobre..pozliepane z niekolkych casti komisara rexa a reklamy na zubnu pastu ale malo to nieco do seba..ucebnicova scena ako chudaka semirovho kolegu..nespomeniem si ako sa vola..hm..no proste zastrelili ho vonku buurka..na jeho bezvladne a chlanuce telo padaju kvapky ktore sa vobec nezdaju byt umele..bol to silny citovy zazitok..odporucam zozente si

jeej toho sisku co teraz ide som uz videla..vidite?a toto je dalsia vyhoda..mozte to pozerat niekolkokrat za sebou aj tak v tom mate vzdy taky zmatok ze ste nakoniec milo prekvapeni ked dokazete odlisit zaverecne titulky od normalneho dialogu..

komisar rex..moje detstvo sucasnost a pravdepodobne aj buducnost..nemyslim tym ze sa necham zarast a budem preskakovat cez okenne tabule..nie myslela som to tak ze komisara rexa budu vysielat aj o dvadsat rokov..je to smutne ale trochu som nanho zanevrela ked som sa dozvedela ze komisar rex sa skladal vlastne asi z 14 psov z coho kazdy robil nieco jeden nosil zemle,druhy plaval treti nosil telefony..no chapete..akoze mohla som si to mysliet ale mna vzdy fascinovalo aky je on sikovny..v podstate to bol len presvedcivy schizofrenik..

a este nieco..podla mna ti reziseri maju v tom co sa bude diat a co sa stalo velky bordel lebo minule ten semirov kamos..jan?boze..nie jan je ten novy ach..no proste ten prvy ten krajsi minule povedal ze odchadza od flojdov a teraz v pilotnom dieli bol zase v sluzbe a zabili ho...akoze!!kto sa v tom ma vyznat?myslim ze kazdy z tych hlavnych hrdinov uz parkrat umrel..ale kedze divaci co to pozeraju nie su narocni tak im nevadia tieto mierne doocibijuce nezrovnalosti..


horam vzdar..na markize ochvilu zacina kobra 11

 Blog
Komentuj
 fotka
sabinkaa  27. 10. 2007 21:23


znicujuce

chod pozerat tu kobru ty socka..
 fotka
skavoviee  29. 10. 2007 15:32
horam vzdar to je na tom asi najlepsie ale nje ...vlastne si cely chod krimi serialov zhrnula do tohto super blogu takze nemam co povedat proste vyborne konecne mam prehlad
 fotka
fuckme  7. 1. 2008 15:30
ja osobne som si musel pozret povinne aspon 5 dielou kobry...bo vzdy ked som prisiel k telke akurat davali destruction derby co ozostava z toho ze 30 novych mercedesou fakt krasnych do seba narazi...ono dal by som tam posadit tych reziserou...oko za oko....rezisera za auto !! jak moze niekto znicit take pekne auta ?? masove buracky vychuchy...wow efekty to ano ale toe skody....no ze sa nehambia...k rexovy... no neviem k tomu sa da tazko vyjadrit to je skor krimi pre deti a seniorou....mladych a strednu generaciu sotva uzasne pes ktory odzbroji pachatela ?? hmm ?? to by urobil asi kazdy v ramci pudou...ak niekto zautoci na mna moj pes je hned komisar rex a vie bezat jak raketa...k ostatnym kryminalkam sa neviem vijadrit boo neznajus..
Napíš svoj komentár