Po mesiaci ničnerobenia som sa tešila na môj obľúbený Dobšinský kopec. Chlapci išli už vo štvrtok, my sme sa dohodli na piatok.

Doobedu sme upratovali dom a balili veci. Niečo okolo jednej poobede sme vybehli s taškami, naložili sme FiFi a zmizli sme z domu. Ak nás susedia náhodou sledovali, určite si mysleli svoje . Pobehali sme ešte v meste, najedli sme sa a nasmerovali sme si to na pumpu v Šaci, kde sme sa mali stretnúť s Ankou a Robom. O tretej sme vyrazili zo Šace. Zhruba po dvoch hodinách s fajčpauzou pod Soroškou sme dorazili do Dobšinej.

Naši boli hneď na začiatku depa. Išli sme rovno k nim. Pokecali sme, vyložili sme veci, ktoré sme im doniesli, zakryli sme auto a išli sme na chatku. Dala som si sprchu a zaľahla som, naši si sadli vonku a nalievali do seba.

Sobota. Spolubývajúci mali ťažké ráno . Otec sa horko-ťažko obliekol a dali sme si zdravotnú až k našim do depa. Išla som sa pozrieť na prvý tréning. Prešlo len pár áut a tréning museli zastaviť, keďže sa rozlial olej na trati. Stála som tam asi polhodinu kým ma omrzelo čakať a rozhodla som sa vrátiť do depa. Pri štarte som z rozhovorov počula, že to bude tak ešte asi na hodinku. Brnkla som kamošovi, ktorý kameroval niekde na trati.

,,Nevieš čo sa stalo?"
,,Olej na trati. Išla som okolo štartu akurát, vraj to budú odstraňovať ešte minimálne hodinu."
,,Hodinu???? Tak idem k tebe dole."
,,Oukej, budem pri našich v depe."
Prišiel, pokecali sme a on sa vrátil na trať. Ja som sa poflakovala po depe.

Na prvú ostrú sme vyšli s Ankou a Robom. Počasie sa s nami od rána nepekne zahrávalo, ani teraz to nebolo inak. 5 minút pršalo, 5 minút svietilo slnko. Jedna mladá slečna sa tam počas celej ostrej premávala ako modelka na móle. Ku koncu jazdy sa šmykla na blate a dala si rande so zemou. Ako bonus mala oblečené biele nohavice.... no nesmejte sa

Na druhú jazdu sa mi nechcelo, ostala som pri transporteri. Otec sa konečne od rána trochu prebral a vytrepal sa z transportera . Skončila sa ostrá, zakryli sme auto a išli sme s rodičmi na večeru. Robo a Anka išli na chatu. Sobotný večer sme si vymenili. Spolubývajúci zaľahli a ja som čumela na bedňu.

Nedeľa. Kým sa otec dal dokopy pobalila som čo sa dalo. Keďže pršalo zdravotná nebola, vzali sme si FiFi. Prídeme ku autu, tam všetci zoskupení ako na povel. Mário nás privítal so slovami, že sa ide domov. No skvelé.... Brnkla som mamine a začali sme pomaly baliť. Medzitým došiel kamoš, tak som sa s ním prešla po depe, aby sa trochen zorientoval. Vyšli sme si na štart a naši ma už zháňali... No, nezostávalo mi nič iné ako rozlúčiť sa a zmiznúť.

Ďalší víkend za nami, ďalšie spomienky v pamäti.

Screenshot

 Blog
Komentuj
 fotka
tomtoylc  17. 2. 2011 18:30
tie modelečky chodia aj na off akcie
Napíš svoj komentár