Prvý pretek sezóny 2010 sa blížil. A ja, čerstvá absolventka, som nevedela čo od radosti. Aj keď posledné májové týždne boli dosť "o držku", do poslednej chvíle sme nevedeli či vôbec pôjdeme na preteky.

Nakoniec sme sa dohodli, že mamina ostane doma, keby sa niečo dialo, a my s ocom pôjdeme na preteky.
Tak nás v sobotu ráno odniesla na kopec, pokecala s našimi, pofotila si Bystrianskeho s Kobielskym a odletela domov.

Naši sa rozložili presne v strede... no nič slávne teda ... Vedľa nás bol Homola, okolo Presskam, Andrišeková, Bérešovci, Fusko,...

Počasie bolo výborné !... Po viac ako mesiaci konečne prvý deň bez dažďa Jednoducho super .. Prišiel sa na nás pozrieť aj kamoš, bývalý mechanik tímu, so svojím bratom. Hodili sme kúsok reč a išiel dole na štart, nech má braček zážitok
Autá odišli na tréningovku, my sme sa s ocom "udomácnili". Bolo fajn byť opäť v tomto prostredí

Prvá tréningovka zbehla až podozrivo rýchlo... Menšia kontrola auta, s ocom sme doliali benzín a mohlo sa ísť na druhý tréning. Andrišek si k nám prisadol na kus reči, takže čas zbehol opäť veľmi rýchlo.

Druhý tréning sa skončil, mali sme tak dve hodiny do štartu. Organizátori zvolali všetkých jazdcov na rozpravu. S ocom sme s rozložili v transporteri a tískali sme do hlavičky Popritom som zavolala domov, čo je nové.

Rozprava trvala asi tak 15 minút, no správa, ktorú organizátori oznámili potešujúca nebola:
Tretie podujatie seriálu Liqui Moly – Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu pod názvom MORIS CUP Jahodná 2010 bolo z dôvodu neutíchajúcich povodní zrušené už po prvej ostrej jazde.

No, poteší.... Tak čo už narobíme. Jazdci odišli na prvú a zároveň poslednú ostrú a my sme sa mohli pekne pomaly baliť. Otec medzitým zavolal odťahovkára, nech príde po kilečko. Ja som brnkla domov a neostávalo nám už nič iné len čakať.

Jazda sa skončila, nasledovalo 30 minútové UPčko.
Po skončení UPčka sme kilečko upevnili na odťahovku, počkali sme našich a mohli sme ísť domov...
Transporter sme vyložili v Klatove a odparkovali sme ho na parkovisku ocovej roboty, kde sme čakali na maminu, ktorá po nás mala prísť.

Po príchode domov nás čakalo ďalšie nepríjemné prekvapenie. Správy v jednej z našich slávnych televízií nás vykreslili ako arogantné hovädá, ktoré sa zabávajú aj napriek tomu, že niektoré obce sú ešte stále postihnuté povodňami....

Starostka jednej z tých obcí sa evidentne chcela zviditeľniť v médiách, tak na nás začala kydať ... samozrejme veď je to len "zábavka bohatých"..... prečo nie....
pripájam link na článok o danej udalosti, nech si každý utvorí svoj názor...

» www.autosportfoto.sk/spravodajstvo/c...

enjoy

Screenshot

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár