Po dlhočiznom presviedčaní rodičia nakoniec privolili. Išli sme na Babu. Júúúú, tešila som sa . Dohodli sme sa s klatovčanmi, že pôjdeme v stredu večer o ôsmej. No fajn.

Naložili sme Fifi a smer Klatov. Tam sme dosť neochotne prehodili veci do karavanu a Fifi odparkovali na Máriovom dvore. Horko - ťažko sme o desiatej vyrazili.

Cesta bola dlhá. Prvýkrát som išla na pretek v noci. Zážitok . V karavane bolo veselo.
Na Soroške sme výnimočne nezastavili. Prvá a jediná pauza bola na čerpačke v Budči. Všetci ako na rozkaz kavej, Marek s Vojtom energeťák, vyšli sme von a zložili sme sa na chodníku pri smetiakoch . Myslím si, že kamionisti, ktorí sa tam snažili spať, z nás mali radosť. Po pol hodine sme sa vtrepali naspäť do karavanu a môže sa ísť na Babu. Ani nie do pol hodiny nás zastihla poriadka búrka. Na Babu sme dorazili okolo piatej ráno. Boli sme tam tretí.

Vyliezli sme z karavanu, ponaťahovali sme sa a samozrejme únava robila svoje, chalani si robili srandu zo všetkého naokolo. Išli sme do kolien . S mamou sme sa prešli po celom areáli a vrátili sme sa ku karavanu s tým, že si aspoň kúsok zdriemneme.
Vojdem do karavanu a takmer som sa prebrala . Naši gentlemani sa rozvalili po všetkých posteliach. Tak smola, spať nebudeme. Opreli sme sa teda o kilečko, ktoré bolo na vozíku a zdriemli sme si postojačky .

Keď sa chalani prebrali k životu, našli sme si miesto, rozložili sme stan, vyložili náradie z karavanu. Kým sme všetko vyložili prišli ďalšie dva tímy. Bolo neskutočné teplo. Deň zbehol celkom rýchlo, vzhľadom nato, že sme nič nerobili. Depo sa pomaly zapĺňalo.

Piatok. Zobudila som sa, naokolo už bol hluk. Depo bolo takmer plné. Super ! Zobrala som foťák do ruky a poďme na prechádzku . Bolo asi 7 ráno, ale už bolo poriadne teplo. No, to bude zase deň.....
Doobedu mi volal kamoš.

,,Do večera sme tam. Obsaď mi nejaké miesto pre mazdu."
,,Samozrejme..čakám ťa "
,,A zožeň mi nálepku na auto, keby niekomu vadilo, že som tam."
,,Už ju mám pre teba odloženú."
,,Super ! Dík "

Tak, ešte on, a od nás tu bude každý. Vedľa nás sa z jednej strany rozložil poobede Studenič. Kým tam chalani všetko vyložili z áut, prišiel už aj kamoš. Pichol mazdu vedľa karavanu a začali sme vykecávať. Večer si dal takú "zdravotnú" po depe a odložili sme sa na ďalší deň.

Sobota. Zase teplo.... Kamoš išiel na trať kamerovať, ja som ostala pri karavane. Prvý tréning v porádku. Druhý tréning... Pár minút po štarte mi zvoní mobil.

,,Mário vbehol do zvodidiel. Nič vážne, len ťukol predok."

No.. skvelé.. Oznámila som chlapcom nech sa pripravia. Skončil sa tréning a mali sme 2 hodinky do ostrej. nebolo to nič vážne, trochu si to odnieslo ľavé predné svetlo a trochu bol zatlačený predok. Vyklepali sme to a môže sa ísť na ostrú.

V počasí nastala počas ostrej rýchla zmena. Posledné autá vyšli na kopec už v daždi. Kým zišli späť do depa lialo ako z krhly. Druhá ostrá bola zrušená kvôli víchrici, tak sme sa zohrievali v karavane.

Nedeľa. Po sobotnej víchrici bolo chladno. Konečne sme sa nekúpali vo vlasntej šťave . Tréningy a ostré sme zvládli bez problémov, avšak Mário už išiel opatrnejšie.

Skončil pretek, konečne sa vyčasilo, zbalili sme veci a mohli sme vyraziť domov.
Pomoťkali sme sa v Nitre, potom zastávka v nejakom motoreste a o 10tej sme sa pohli na cestu domov. Driemala som celú cestu. Do Klatova sme došli o tretej ráno. Šupli sme škodilu do garáže, prehodili sme si veci do Fifi a smer domov, vytúžená posteľ . O štvrtej sme si mohli povedať "konečne sme doma" a s kľudom sme mohli ísť spať ..

Ďalší nádherný víkend za nami teším sa na novú sezónu

 Blog
Komentuj
 fotka
edisek  23. 1. 2011 21:59
...Pomoťkali sme sa v Nitre... poznám
 fotka
aguri500  23. 1. 2011 22:01
super blog
Napíš svoj komentár