Rozmýšľala som ako začať. Šlo by to slovami, ktoré som začula po ceste na pohreb. Hovorí sa, že keď prší na pohrebe, tak aj nebo smúti za zosnulým. Všetci sme plakali.

Opustil nás človek mladý, vitálny, plný energie a chuti do života a mne nedá nespomenúť prečo. Pre nič. Pre pár (nazvyme ich ľudia), ktorým sa v tomto štáte prepečie (hádam) všetko.

Rozlišujme zabitie a vraždu

S úmyslom zabi a dostaň 7 rokov pričom po štyroch si vonku za dobré správanie. Díleri dostávajú viac. Slovenský justičný systém je totálne kdesi. Mení sa nám vláda pomaly každý druhý rok, zvyšujú DPH, menia nezmyselné zákony na ešte hlúpejšie, ale nikto sa nepustí do niečoho, čo naozaj potrebuje zásadnú zmenu.

Tresty, ktoré akýkoľvek zločinec dostane na Slovensku sú jednoducho výsmechom. Mnohých z nás sa dotkli nedostatočné tresty pre tých, ktorí si ich zaslúžia. No mnohých ďalších už nemusia.

Musíme prísť s iniciatívou. Sme to my, mladí ľudia, ktorí sú budúcnosťou tohto štátu a ktorých názory sa musia tolerovať. Nemôžeme sa nečinne prizerať a len krútiť hlavami. Nenechajme si po nich skákať.

Väčšina si povie, že je to na nič. Aj tak sa tým nikto zaoberať nebude. No tých 150 ľudí, ktorí sedia na mäkkých kreslách sú volení nami, aby obhajovali naše záujmy. Je na čase to využiť.

,,Ak sa ti niečo nepáči, zmeň to. Nie si strom." (Jim Rohn)

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  6. 9. 2012 20:10
mas vo vsetkom pravdu, uprimnu sustrast
Napíš svoj komentár