Čo mi vadí na láske...Teda skôr na zaľúbených? Nuž,ja vám to prezradím,hoci mnohí, a hlavne vy,zaľúbení,na toto zareagujete odmietavo. Ja týmto článkom nechcem nikoho uraziť. Uvedomujem si totiž,že môj názor je ovplyvnený viacerými faktormi,ako napríklad mojou neschopnosťou verbalizovať svoje vnútorné pocity, mojimi zvrátenými názormi, "úžasnými" skúsenosťami s mužským plemenom a podobne. Nezávidím vám lásku a partnerov,to nie... Len jednoducho sa mi zdá toho všetkého až moc...

Tieto pocity ma prepadajú dosť často, najmä však vtedy, keď si otvorím Facebook. Iste,chápem,že ľúbite svoje polovičky a chcete sa nimi pochváliť svetu,no musí byť každý váš status len o nej/o ňom? Predsa len,nie každého baví čítať 100-krát dookola ako strašne ju/ho milujete, nie každého zaujíma,že ste si dnes ráno zasexovali... A nie je krajšie povedať si tie sladké slová do očí,pošepkať do uška,len sami pre seba, ako rozpisovať to niekde na verejných fórach? Nemá jedná skutočná pusa väčšiu hodnotu ako dvadsať " ;-* " ? Nezdá sa vám,že všetkého veľa škodí?

Nie som odporkyňa internetu a sociálnych sietí,to ani náhodou. Ale predsa len: Neprichádzame vďaka internetu o všetko pekné,čo by sme si inak povedali do očí?

 Blog
Komentuj
 fotka
darkkizz  31. 3. 2010 12:06
Myslím že si začala písať o jednej veci a skončila si pri druhej na úplne opačnej strane....
 fotka
darkkizz  31. 3. 2010 12:07
P.S. nie som zaľúbená, takže toto nie je preto že by som bola nejak urazená týmto článkom
 fotka
bielacokolada  31. 3. 2010 12:10
máš pravdu...
 fotka
newgeneration  31. 3. 2010 12:11
ja si zas myslím, že si vedela veľmi dobre, čo tu chceš napísať, len si to možno nejako menej pochopiteľne skomponovala... tak či onak súhlasím... a v mojom prípade nejde len o lásku ako takú ale všeobecne o vzťahy, ktoré sa dokážu poničiť "len tak" hlavne práve kvôli internetu... ok ako spoznávací prostriedok je fajn, to uznávam...ale potom sa treba usilovať hlavne o to, aby rástla živá a reálna komunikácia, inak je to o hovne...
 fotka
darkkizz  31. 3. 2010 12:21
Takto... to o čom si napísala že cez internet si vyjadrujú city, áno, to je hlúposť. Len mi to trošku nesedelo s tým začiatkom. Možno je to tak ako to napísal @newgeneration že si to menej pochopiteľne skomponovala. Lebo keď som začínala čítať článok myslela som že to bude úplne o niečom inom .... ale myšlienku uznávam lebo toto je naozaj pravda. A často to aj tie vzťahy ničí.
 fotka
bielacokolada  31. 3. 2010 12:40
@darkkizz , @newgeneration : Poviem to takto: zmätok v hlave=zmätok na papieri, v tomto prípade na klávesnici
 fotka
newgeneration  31. 3. 2010 12:44
ja ťa chápem... mnoho z nás má zmätok v hlave... a keby len tam...
 fotka
romika  31. 3. 2010 13:11
S tým, že "real" je všetko lepšie, súhlasím. Veď čo by mohlo byť krajšie ako to povedať milovanej osobe do očí. Bolo obdobie, keď to aj mňa hnevalo. Jednoducho som nevedela pochopiť, že čo je na tom dobré, keď to vypisujeme kade-tade chodíme.



Tak, ale v podstate je to ich vec a istým spôsobom by sme sa do toho nemali čo starať...
Napíš svoj komentár