Jedno slovo.

Len 7 písmen.

Len 1 pocit.

Možno si myslíte,že ŠŤASTIE je obyčajná banalita. Súčasť každodenného života každého človeka. Nemyslím si ...

Vždy som bola šťastné dieťa. Narodila som sa do šťastnej rodiny ktorej nikdy nič nechýbalo. Mali sme všetko čo sme skutočne potrebovali, narodila som sa k dvom starším súrodencov od ktorých som lásku cítila každý deň. Vždy som mala veľa kamarátov a výborný prospech v škole. Úspechy sa dostavovali s vekom.

Šťastie som cítila stále. Nevedela som ho však popísať.

Ako som rástla šťastie ustupovalo. Viete ako to býva. Ste mladý a úspešný, celý váš život je a musí byť dokonalý,máte všetko čo chcete a kedy chcete. Tak to bolo u mňa. Potom sa stal zlom. Zomrel mi strýko a ja som to vážne prežívala. Hoci som ho poriadne nepoznala a nemala som s ním žiadny blízky vzťah, bol to prvý člen rodiny,ktorý zomrel, ja som bola malá a vzalo ma to. Ani neviem prečo.

A odvtedy sa všetko zmenilo. Môj život prestal byť dokonalý. Nemala som ani zďaleka všetko čo som chcela. A to bola len ďalšia facka. Prežívala som zo dňa na deň a tak to bolo doteraz.

Po dlhej dobe ma však teraz rodičia vzali na dovolenku. Takú rodinnú dovolenku.

A tak som si oddýchla,opálila sa,vyplávala problémy a prespala smútok. Opäť cítim šťastie. Je mi fajn a všetko ostatné je ukradnuté.

Mám skvelý život a som na to hrdá. Nemám všetko čo chcem. Nie. Ani to mať nechcem.

Som obyčajné dievča. Mladé,úspešné,cieľavedomé dievča. Mám tmavé vlasy a momentálne tmavú pleť. Šťastných rodičov a dvoch starších súrodencov,ktorí ma milujú.. Od mala viem čo chcem. Od 6 rokov som na jazykových školách a milujem to. Zbožňujem cudzie jazyky a iné kultúry. Túžim mať arabského manžela (ani neviem prečo) a chcem študovať arabčinu. Momentálne ovládam 3 jazyky a očakávam,že sa k tomu pridajú minimálne 2 ďalšie. Neviem prečo to píšem. Asi preto,že to je môj život a moje šťastie.

Prišla som na veľa vecí a upravila som svoje hodnoty.

A áno som šťastná.. Mám to čo som vždy chcela. Nič viac nepotrebujem

Po dlhej dobe som zdravá. Mám najlepších kamarátov. Mám svoje sny, mala som ich stále no teraz si ich konečne môžem splniť. Stojí pri mne Boh a ja som konečne našla v sebe lásku k Nemu.

Som tu plná eufórie z dovolenky,plná sily a energie,plná snov a vízií,plná zážitkov a pocitov.

Plná šťastia. Ktoré viem konečne pomenovať.

Život.

To je mojím šťastím.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  26. 6. 2012 20:43
tak ti prajem zo srdca neustalu božiu pritomnost a ochranu od jeho mileho apoštola Sv.Tadeáša, ku ktoremu sa dennodenne modlím! drž sa
Napíš svoj komentár