Vždy, keď sa cítim strašne píšem.

Hlúposti.

Básničky,pesničky alebo články na tento blog.

Proste sa potrebujem vykecať a kedže moja najlepšia kamarátka ešte spí musím to spraviť takto. Toto bude len akýsi súbor otázok.

Otázok ktorým nerozumiem a na ktoré hľadám odpoveď.

Prečo ľudia odcudzujú iných ľudí len preto,že veria v Boha?

Všetci mi hovoria,že kvôli náboženstvu by nikoho neodcudzovali,že je to úbohé lebo každý má právo rozhodnúť sa čo v živote chce a ako to chce dosiahnuť. A predsa, keď sa rozhodnem,že sa cez prázdniny nebudem opíjať každý deň so svojimi rovesníkmi ale pôjdem radšej do kostola tak som najväčší úbožiak a vyvrheľ spoločnosti. Nerozumiem tomu prečo sa do mňa majú navážať len preto,že na krku nosím krížik. Stále sa presviedčam o tom,že táto spoločnosť ešte nie je dostatočne vyvinutá... že sme ešte niekde pozadu a ešte pár desaťročí nám bude trvať kým dospejeme k svetovému priemeru.

Prečo nemôžem byť šťastná?

Dlho sa nad tým zamýšľam.. prišla som na rôzne teórie. Viete, stále keď sa už niečo darí,keď som pár dní alebo hodín najšťastnejšia práve vtedy musí prísť niečo väčšie. Niečo čo to všetko šťastie zničí a ja zasa začínam odznova. Je to tak stále pomaly si na to zvykám. Je ti ale smutné.. Myslím si však, že sa treba tešiť zo všetkého krásneho v našich životoch. Veď aj na tom mojom je pár svetlých chvíľ.. ale poznať odpoveď na túto otázku je momentálne mojou prioritou.

Prečo musím byť stále tak iná?

To by ma tiež veľmi zaujímalo. Je to niečo ako ... keď ľudia okolo mňa chodia do kostola ja nemôžem/nechcem. Potom keď tam nechodí nikto začnem ja. Keď ľudia okolo mňa počúvajú RHCHP ja nemôžem. Začnem potom keď všetci skončia. A tak to je stále. Moja divnosť ma niekedy fakt prekvapuje.


Mám ešte plno otázok ale na začiatok na vykecanie sa mi to stačilo. Nemusíte to čítať ani komentovať. Je to tu pre mňa.. Viete čo mi ostáva?

VERIŤ!

Že bude všetko už len lepšie . Keď počúvam koľko ľudí sa za mňa modlí...

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  6. 4. 2012 11:31
veľmi dobrý článok. Netráp sa tým, čo si napísala do úvodu tým výrazným...to tak chodí. nech ti je na pomoc list sv.Jakuba 5,11..hľa blahoslavíme tých,ktorí vytrvali
Napíš svoj komentár