Ležala som v lese na machu a nahlas plakala. Rozmýšľala som nad tým aká som to slabá. Chcela som utiecť. Tak veľmi som sa snažila uniknúť.
Keby som si len nevzala tie vysoké topánky.
Keby som sa nezačala rozprávať s hocikým koho stretnem.
Keby som si nevypila.
Keby som vôbec nešla von.
Viem samé veľmi zbytočné keby. Ale nič iné mi neostávalo...

Chcela som sa zabaviť s kamošmi. Odreagovať sa a nabrať nové sily, ktoré potrebujem na učenie pred maturou. Šla som do Corps-u ako obvykle. Stretla som sa tam s pár priateľmi. Zabávali sme sa tam a robili dosť veľký rámus na to, že hudbu tam púšťali nahlas. Tancovali sme a spievali.

Bol tam jeden mladý muž sedel pri pulte. Bol to muž s dlhými čiernymi vlasmi a zvláštne modrými očami, ktoré robili jeho pohľad nevšedným. Keďže som toho mala dosť v sebe mala som dosť odvahy na to aby som sa k nemu ozvala, čo by v inom prípade neprichádzalo do úvahy.
„Ahojky.“
„Slečna, čo by ste si priali? “ Aj keď som bola opitá všimla som si, že mi čumí do výstrihu. Moje D-éčka zväčša neuniknú žiadnemu mužskému pohľadu.
Na jeho otázku som neodpovedala len mu pozerala na jeho oči, ktoré sa snažili nepozerať na môj dekolt.
„Čo najradšej piješ? “
„Tequilu.“
„Jednu tequilu pre slečnu prosím.“
„Ako sa volá dievčatko? “
„Ja nie som žiadne dievčatko, veď mám už devätnásť.“
„Nebuď na mňa zlá. No tvoje meno? “
„Volám sa Salámonoza! “
„To vážne? “
„Nie, robím si srandu. Som Salome.“ Barman doniesol pohárik.
„Tu más Salome.“ Pohárik som vypila na ex. Trochu som sa zapotácala.
„Počúvaj, nechce sa ti prejsť? “
„Ok. Kam chceš ísť? “
„Uvidíme.“
Muž ma chytil za ruku a vyšli sme z baru. Chodili sme aj hodinu, kým sme došli do lesa. Z čistého chladného vzduchu som začala triezvieť.
„Môžeme ísť do altánku ak chceš. Je tu neďaleko.“
„Áno, chcem tam ísť už nevládzem chodiť v týchto topánkach.“
Odbočili sme z cesty. A smerovali k drevenému kruhovému altánku. Začala som rozmýšľať o tom, prečo som vlastne šla s cudzím chlapom a ani neviem kam.
Sadli sme si. A začali sme sa rozprávať o našich záľubách. Bolo zvláštne, že keď som začala rozprávať o tom ako maľujem povedal, že maľuje aj on. A tak isto to bolo aj s písaním básničiek, fotením a dokonca šitím vecí.
„Si taká krásna.“ Začal sa na mňa lepiť. Objal ma svojimi mohutnými rukami a snažil sa ma pobozkať, čomu sa mi nepodarilo v silnom zovretí vyhnúť. Svoj jazyk mi strčil hlboko do úst. Začala som sa vrtieť a snažiť sa dostať preč. Nič nepomáhalo. Začal mi chytať prsia, pričom si neuvedomil, že mi dáva možno ujsť, keďže ma jednou rukou pustil. Svoju príležitosť som aj využila a rozbehla sa k ceste. Behal za mnou. Rútil sa veľkou rýchlosťou. Vedela som, že ma chytí ale snažila som sa z celých síl uniknúť. Odbočila som z cesty medzi stromy a krovie. Skryla som sa medzi malinovými kríkmi.
„Kde si ty suka. Ja si ťa nájdem.“ Ozývalo sa po lese. Plná strachu z dolapenia som sa triasla. Nevedela som, či mám utekať ďalej alebo ostať tu a počkať kým odíde preč, no tým by som riskovala, že ma nájde. Napriek tomu som tam ostala naďalej čupieť. Zatvorila som oči a dúfala, že odíde. Počula som jeho kroky, ktoré drvili vetvičky pod jeho nohami. Z praskania, ktoré sa ku mne blížilo som sa bála ešte viac. Už bol veľmi blízko. Dusila som v sebe výkriky o pomoc, ktoré by v lese boli zbytočné. Už som ho aj videla, bol odo mňa dva metre. Neostávalo mi nič iba zase začať behať. Zdvihla som sa a rozutekala. No zbytočne. Po troch sekundám ma chytil a sotil na zem a hneď si na mňa ľahol.
„Dnes sa s tebou pohrajem maličká.“ Stiahol mi nohavice a nohavičky. Vyzliekol tričko a podprsenku. Bola som tak bezmocná, nedokázala som nič robiť pod tiažou jeho tela.
Vytiahol si z nohavíc stoporený penis. Nohy som dala k sebe aby sa do mňa nedostal ale on mi jednou rukou roztiahol nohy a strčil ho do mňa. Začal slastne vzdychať a ja kričať od bolesti... Trápil ma hodiny.

Ostala som ráno ležať v lese na machu. Plakala som a pýtala som sa prečo a čo ak by som niečo spravila ináč. Chcela som zabudnúť na túto noc. Chcela som byť doma. Ale najviac som sa chcela pomstiť.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
antja  22. 8. 2009 22:36
dobree...bude aj pokracovanie?
 fotka
kubicek  22. 8. 2009 22:51
kokoooos... ale mas talent mno ak si to sama napisala respekt
 fotka
blackrose277  22. 8. 2009 22:57
@kubicek je to iba mnou vytvorené dielo
Napíš svoj komentár