Po tej noci prežitej v chlieve s prdiacim mužom som bola unavená a bola som šťastná, keď som uvidela dvere môjho bytu. Hneď keď som zatvorila dvere vyzula som si topánky a hodila ich na zem topánkay. Potom nasledovala bunda, sukňa, tričko, silonky, gaťky a podprsenku a hneď smerovala do sprchy.
„Konečne! “ skríkla som, keď po mne stekal teplý prúd vody. Musela som zo seba vydrhnúť ten strašný smrad, ktorý som mala až v kostiach. Bola som nesmierne šťastná, keď som zacítila vôňu jahodového sprchovacieho gélu. Po polhodinovej sprche som si ľahla do postele a okamžite zaspala.
Zobudila som sa a začalo mi nahlas škvŕkať v bruchu z čoho som sa začala smiať. Šla som do kuchyne, no nebolo tam do kopy nič iba pár konzerv a stará saláma. Neostávalo mi nič iné, iba objednať si pizzu. Ani za boha som si nemohla spomenúť, kde som odložila vizitku s donáškovej služby. „Do piče! “ synchronizovane som si zanadávala s mojím bruchom. Hľadala som po celom byte a hádajte, kde som to našla? No predsa v šuflíku, ktorá je v chladničke. No ktorá pizda by to tam dala ak nie ja... Objednala som si štipľavú pizzu a ešte s feferónkami na vyše. Chvalabohu, peniaze som mala v kuchynskej linke. Mali mi ju doniesť do 20min., takže ešte 20min. som musela počúvať svoje brucho.
„crrrrrrrrrn“ zazvonil zvonček a .... pizza došlaaa. Vstala som z postele a doslova behala k dverám a otvorila ich.
„Čo ty tu kurva chceš? A ja, že to bude pizza.“ Pred dverami stál môj frajer. Hneď som po ňom skočila a začala ho bozkávať. Zdvihol ma a hneď niesol do postele a počas cesty do spálne mi pošepkal do ucha: „Ver tomu, že ja ti budem chutiť viac.“ V tom mi zase nahlas zaškvrkalo v bruchu. „No neviem, či by si ten hlad uhasil tvojim....“ ani som nestihla dopovedať vetu a hneď som mala jeho jazyk až niekde pri mandliach. Hodil ma do postele. „Nádherne voniaš.“ mala som na sebe iba župan, ktorý mi s ľahkosťou vyzliekol. Ani sme toho boh vie ako nestihli, lebo prišla pizza. Tomu chlapíkovi som otvorila nahá, a on na mňa zízal tak ako keby v živote nevidel prsia a mušličku. Z rúk som mu vytrhla pizzu a zatvorila mu dvere pred nosom. Pizzu som hneď začala tlačiť do hlavy. „Nedáš mi kúsok? “ ozval sa ku mne orgazmoman. „Nie nedám. Deň som do kopy nič nejedla! “ vyprskla som na neho. Tak sme si sadli do obývačky a pustili televízor. Orgazmoman našiel v chladničke pivo a ani sa ma nespýtal, či si ho môže vziať. „Daj ho sem! “ vzala som mu pivo z rúk a naliala polku fľaše do seba. „Tu máš.“ A vrátila som mu ho späť. „Idem na hajzel.“ Postavil sa a odišiel. Po chvíli čo odišiel nakŕmiť hajzel zapípal jeho telefón. Prišla mu sms, a keďže spolu chodíme, tak som si dovolila prečítať tú sms-ku. V nej bolo napísané: „Teším sa na Teba Miláčik. V noci to roztočíme. Posielam ti pusy. „ Toto mi stačilo. Šla som k hajzlu a čakala, kým pán orgazmoman vylezie. Keď som videla ako sa začala hýbať kľučka vzala som do rúk kúsok pizze a pivo. Keď ten chuj otvoril dvere hodila som mu ten kúsok pizze do ksichtu a fajne rozpučila, potom som mu na hlavu vyliala pivo, čo ostalo vo fľaši. „A teraz vypadni ty sukin syn! “
„Čo sa to preboha deje? Čo to kurva robíš? “
„Zmizni z môjho bytu! ! ! A nikdy sem nechoď lebo za seba neručím ty hajzel. Keď sem prídeš namočím ti hlavu do hajzla ty hajzel. Skurvený hajzel! “ tlačila som ho k dverám a neviem akým zázrakom ale podarilo sa mi to. Zbuchla som za ním dvere a šla do obývačky dojesť pizzu.
„ No do piče! “ ten hajzel si zabudol telefón. Chytila som ho a šla k oknnu.... vyhodila som ho.

 Záchod
Komentuj
 fotka
vreskot000  8. 8. 2009 13:50
ty brdo dobre si spravila, fasa
 fotka
chicalavativa  8. 8. 2009 14:52
noo..spravila si to dobre...vidis..chalani su svine..aj ked.nie vsetci...nezavidim ti..ale perfektne si zareagovala..a este aj mohla byt kopacka medzi....to by bolo fakt..fajn..to by si zasluuzil....
Napíš svoj komentár