Keďže na istom serveri kde som mala síce oveľa viacej kamarátov než tu, sa tešili tieto krátke ale nechutné true stories veľkej obľube zverejním ich zopár aj tu.

Dopredu vás upzorňujem, že sú krátke a stupídne,často veľmi fekálne!

Poučný príbeh č. 1 - UJO NA HRÁDZI

Jedného krásneho slnečného dňa sa Lucka (akožto ja) a Schumi a Donna (akožto psíčatá) vybrali Into the wild na všetkými generáciami obľúbenú hrádzu.
Keďže asfaltová cesta býva plná aktívnych pánov na bicykloch v pekných pestrých elasťákoch, zišli sme trošik nižšie.Aby som vystupňovala napätie zdôverím sa vám, že sme prešli okolo uja v tesilákoch. A tak si kráčame do neznáma, a zrazu čo to?! (ak chcem byť bilingválna tak: wot d fak?!)
Opäť ujo v tesilákoch!! :-0 To už som mohla tušiť, že bude zle -ale netušila som a plná eufórie a nevedomosti som kráčala...
A začalo to pri kríčkoch, kukám - riť sa tam na mňa škerí a natrása!
Ale ja optimista si poviem, že asi tam niekto ciká, síce je pri tom až príliš v pohybe... ale ja mám stále inteligentné zdôvodnenie, že ten ujo má asi Parkinsona.
Zákerné cestičky popri Dunaji ma však zradili, predo mnou sa zjavila slepá ulička, čo znamenalo vrátiť sa cestou okolo cikajúceho uja.

Bohužiaľ ujo sa už nesnažil dávať najavo, že ciká a už ma čakal stojac pri pníku, celý spotený od radosti, že ma vidí.
A viete čo robil??
Poviem to tak ľudovo -honil si ho...ale kto má rád aj tieto ľúbozvučné slová môže si doplniť masturboval alebo onanoval

Chúďatku mne (akožto Lucke) a psíkom (akožto Schumiho a Donne)
neostalo nič iné než prejsť tesne popri ňom. Šit hepns, ale zaťala som zuby a päste a vykročila som v ústrety tomuto pôžitku.

Ja som celkom komunikatívna, a tak aby nebolo trápne ticho,ale trápna situácia som ujovi povedala, že ako mu to dobre ide. /v skutočnosti mu síce ani len nestál/ Jeho to očividne celé povzbudilo a spýtal sa ma, či sa ho nechcem chytiť, čo som popravde nemala v úmysle.

Opačného názoru však boli psi, ktorí tento výjav zanietene sledovali, čo vygradovalo úbohosť celej situácie. Vďaka mojej širokej slovnej zásobe a komunikačným schopnostiam som to však celé obrátila v neprospech uja a s výstrahou najvyššieho stupňa ("pozor aby vám ho neodhryzli") som sa pobrala na cestu plnú elasťákových dedkov...

Z toho plynie porekadlo: Lepší dedo v elasťákoch než ujo s tesilákmi!

Toto je fakt jeden z neskutočných,ale pravdivých príbehov Lucky, dúfam, že mi nedáte ban, či jak sa tomu hovorí, za nevhodnú tému. Ale ako by povedal Pavol Bruchala, napísal to sám život!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
laciskoo  23. 3. 2009 20:05
V podstate zavidenia hodne.. kto sa moze pochvalit ze si na nom niekto takto honil..
Napíš svoj komentár