Stále cítim ako ti bije srdce.. počujem ako dýchaš.. dívam sa ti do očí a snažím sa čítať tvoje myšlienky.. vidieť ti do duše. Páči sa mi ako tíšiš moju bolesť..
Myšlienka, že už mi nikdy nepovieš, že ma chceš, že ma miluješ, bolí najviac. Ty máš v sebe niečo, čo mi podlamuje kolená a ja sa snažím nájsť správne slová. Mám oči len pre teba.
Tvoje sny sa splnili.. srdce ti bije ako splašené.. snažíš sa popadnúť dych.. našiel si po čom si celý čas túžil ... lenže už nie ja som dôvod týchto pocitov. Už neovládam tvoje myšlienky vďaka ktorým si mi podliehal, už mi nepatrí tvoje srdce, už sa nenachádzam v tvojich očiach.
Chcem ťa utešiť, chcem ti povedať že je to dobré, že je všetko tak ako má byť. Chcem urobiť všetko čo som ti sľúbila, lenže už nie je čas.. čakala som pridlho.. Si pre mňa jediný.. si dôvod prečo som ešte tu.. Vášeň vo mne patrí tebe, ako aj moje srdce. Skutočne neexistuje žiadne miesto, kde by som bola radšej ako tu teraz s tebou.. ešte stále máš tu moc ma ovládať. Vieš prečo?.. MILUJEM ŤA...

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  10. 5. 2012 20:16
vyslovujem velku podporu, aby si zvládla všetko, čo ta postretne v živote! Boh nech ti sím pomáha
 fotka
bluerose  11. 5. 2012 18:26
Ďakujem
Napíš svoj komentár