Ahojte!

No, tak začala som celkom dobre, nie? Začiatok je vždy veľmi dôležitý a tiež aj nadpis, ktorý som ešte nevymyslela, lebo toto je zatiaľ môj prvý blog. No, ale hypoteticky je to druhy a asi aj polovične teoreticky je už druhy, ale len na polovicu, pretože už som jeden blog mala rozpísaný na Mikuláša, ale niečo nepredpokladane sa stalo a neuveríte mi, ale môj konečne prvý blog v živote bol vymazaný (ani som nemrkla a vymazal sa .to bol fakt šok ), teda len polovica z neho.

No, ale teraz som tu znova a snažím sa napísať nový blog. Ale stále neviem o čom bude. Možno ma to napadne počas niektorých nasledujúcich riadkov. Zatiaľ by som mala niečo písať pokiaľ ma napadne tá predčasom spomenutá téma, takže asi týchto par riadkov bude dosť oničom, ale nemyslite si, že tie ostatne budú nejaké lepšie. Hej?

No tak ocom by som mohla písať.... nič také zaujímavé sa mi nestalo.
Ale výkon je, aj ten, že som sa vôbec rozhodla niečo napísať, lebo ja veľmi neviem písať, ale to samozrejme zistíte keď budete čítať tento blog (ale ešte sa rozhodnem, či ho vôbec budem recenzovať), ale asi najviac budem rada ak sa dostanete až po tieto riadky a neunudíte sa k smrti.

Viete aké strašné je čítať blogy ostatných zúčastnených a pritom sa zamyslieť- ach bože, aj ja by som rada niečo takéto dobre chcela vedieť vyprodukovať a ešte aj bez chýb. Ale ja som určite dobra v niečom inom, v niečom v čom nieste dobrý vy ostatný, ale ešte som to neobjavila, tak aj toto si budem musieť napísať do svojho imaginárneho denníčku „Čo musím a čo chcem spraviť do roku 20..!“

Ale jedna žiadosť sa mi už z toho môjho fiktívneho zápisníčku plní a to je - Napísať blog!

Veď napísať pár riadkov o tom, čo sa mi stalo, čo zažilo moje okolie, alebo čo si prave myslím, alebo písať len tak bez rozmyslu. veď to nemôže byť až také ťažké, ale verte tomu, že je to ťažké a veľmi! (týmto by som chcela vyzvať ostatných ľudí, ktorý tiež ako ja nemajú nadanie na písanie zaujímavých blogov, slohov, esejí... k vytvoreniu nejakého spolku ľudí, ktorý nevedia písať krásne úhľadné blogy, ktoré majú zmysel! Nebojte sa, budeme stáť pri Vás. Len sa zúčastníte je to celkom anonymné, ale samozrejme nám môžete poskytnúť aj sponzorské príspevky. Vaša nezisková organizácia HNUTIE ZA BOJ ĽUDÍ PROTI PÍSANIU BLOGOV! Viac info u Bobeša )to bol for. Hahaha to sme sa pobavili.

Tak fakt na nič nenapadá... ale ďakujem za podporu veľmi si toho vážim.

Uvidíme sa nabudúce v ďalšom pokračovaní satirického sitkomu: “Život s Bobešom!“

xxx
Bobeš

 Blog
Komentuj
 fotka
melman  12. 12. 2007 16:12
satiricky sitkom ZIVOT S BOBESOM
 fotka
homar  12. 12. 2007 21:09
no,bobes....taky dlhy blog o nicim som este nevidel....nevadi sak kazdy ma prvy blog
 fotka
hellium  14. 12. 2007 16:29
ale ja viem v com si este dobra...V dlhom pisani bez pointy a pritom ma to nenudiii
Napíš svoj komentár