Dnes som sa rozhodla napísať môj ďalší blog. Ale teraz zas a opäť neviem o čom budem písať. To je asi dosť odvážne písať o niečom a ešte v tej sekunde nevedieť o čom. Veď musím tu byť aj trochu samochvály.

Rozmýšľam a rozmýšľam . . . čo som dnes také zaujímavé robila? No vlastne tento týždeň absolútne ale absolútne nič, pretože tento týždeň by som mala ostať doma, lebo som chorá, ale ja som si rozdiskutovala zvláštnu teóriu a sama som si tiež odpovedala na ňu sama, že už pôjdem zajtra do školy, pretože sa strašne a neuveriteľne nudím. Choroba je taká otravná a strašne monotónna. Len ležím, sedím, pozerám telku, čítam si, spím a sakra už je večer a ráno opäť všetko odznova.

No tak dnes som vstala asi okolo 10:00 a to je dosť veľký výkon ( tak dúfam, že ma nebudete nenávidieť ak si budete tento článok čítať ), potom som si čítala knihu - Otca Goriota. Poviem vám, že nie je až taká zla, ako som si myslela. Lebo väčšia väčšina týchto diel je veľmi nezáživná, aj keď netvrdím, že toto spomenuté dielo bude nejaké oslňujúce, ale dá sa čom som naozaj prekvapená.

Práve som surovo vyhodená z netu mojím sebeckým bratom, tak dúfam, že sa sem ešte dostanem a dopíšem to.

Tak som opäť tu a môžem sa vám už naplno venovať.
Včera, keď som si zapla icq, tak si ma pridala nejaká baba do zoznamu a jej prvá otázka adresovaná na mňa znela „ahoj som Betka (už neviem ako sa volala ) a nechceš popísať?“. Pozrela som na monitor typu “bože, čo zas niekto otravuje“. Ale, aby som ju hneď neodbila, tak som jej napísala, že čo si želá a počas jej odpovede som si ju našla v registri icq a tam bola jedna veľmi “milá“ poznámka: SOM VEĽKÁ FANYNKA HOKIO TOKEL! To ma naozaj dorazilo, pretože ako sa to slušne povie: veľmi ich nemusím, teda vôbec, teda neznášam ich. A tak som jej napísala nech sa zaregistruje na stránke podobnej pokecu, kde majú celú jednu miestnosť pre fanatických fanúšikov tejto neidentifikovateľnej kapely na pohlavia.
Dievča nič neodpísalo a ja som ju vymazala. A to bola celá naša konverzácia.

Dúfam, že som nebola veľmi hnusná a ja naozaj takýchto ľudí neodsudzujem, veď každý ma právo na názor.

 Blog
Komentuj
 fotka
anzu  12. 12. 2007 17:16
2.blog? to treba podporit!



goriota som vcelku mohla aj ja svojho casu potom to o mne vsetci vedeli, lebo som bola asi jedina z triedy.



ja som mala lepsi rozhovor na icq s nejakou osobou, co si ma pridala:

"hi"

"hi...do we know us?" (ani som nevedela, z akeho je statu)

"hm?"

"if I know who you are"

"bye"
 fotka
saddath  12. 12. 2007 17:53
goriot je blba kniha
 fotka
homar  12. 12. 2007 21:13
Bobes kedy ideme kupit listky?
 fotka
hellium  14. 12. 2007 16:32
jaaaj, tak henten rozhovor (ten prvy koment) chcel Homar prelozit...

Inaac, mas cerveny bod u mna
 fotka
antifunebracka  5. 12. 2011 18:05
hehe, taky prijemny oldschoolovy blog, kedy sa samotny blogger nudi. splna vsetky a3buty a paci sa mi, bo dnes sa uz take nepisu
Napíš svoj komentár