našla som sa, po totálnom zrakvení, prekvapivo zase v posteli s mojím mužom. asi ma má fak rád, ak si ľahol ku mne napriek tomu, čo som včera zase klasicky spravila, dala sa sama doma tak dole, že som nebola schopná ani náznakom s ním absolvovať, čo som mu sľúbila, nejaké obchody a tak. a potom sa nad ránom zobudím a on leží pri mne. 

musí ma mať fakt strašne rád, hlavne oveľa radšej, ako mám sama seba, leba ja, ak by som mohla, tak sa so mnou už veľmi dávno nebavím. 

sám má svoje skúsenosti so závislosťou, a ja mu to určite neuľahčujem, ak by mal rozum, tak so mnou už dávno nechce mať nič spoločné. 

ahoj, som B., nemám zdravotnú poistku, prácu a sebaúctu, ale čo mám, je väčší drinking problem, ako som si ochotná priznať, a pravidelné výpadky pamäti, ktoré sa pre mňa končia vždy nepríjemným prekvapením. 

ešte stále mám nejakých tých kamarátov, dokonca priateľa, a ešte som sa nedostala do bodu, keď by sa to celé nedalo napraviť. kedysi veľmi dávno mi pomáhalo o svojich problémoch písať, takže predtým, ako sa zapíšem do nejakej inštitúcie, ešte skúsim písať tu. keď nadobudnem triezvosť, tak možno skúsim písať na inú platformu, ale dám vedieť, každopádne, stay tuned! real life v priamom prenose príbeh alkáča, to chceš čítať! už len preto, že zažiť to fakt nechceš.



 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
bolonebude  4. 5. 2019 10:13
Screenshot
Napíš svoj komentár