Nikdy som nebol typ na vylievanie si duse, zvlast nie sem na verejnost. Vazne, vzdy mi prislo strsne zbytocne zverit sa sirokej verejnosti, ktora vas potom zahlti nacvicenymi frazami o tom, ako sa vsetko zlepsi, ak si veci nebudete pripustat tak blizko k telu, ako aj im sa podobne veci stali a vedia presne, cim prechadzate a vedia, ze to prejde a vam bude zas lepsie, tak ako bolo koniec-koncov aj im.
Toto nie je vylievanie.

Venujem jeden veliky pozdrav vsetkym, ktori ma tak usilovne ucia plavat v srackach.
Venujem nasim, ktori vzdy presne chapali, co chcem v zivote robit, co ma bavi a nevahali ma podporit vsemoznymi sposobmi, ktori ma viedli k tomu, aby som sa riadil tym, co chcem, nie co by som mal.
Venujem svojej skole, ktora ma neuveritelne bavi a slubuje mi neuveritelne zaujimavu karieru az do konca zivota, ktora ma zabezpeci a este k tomu mi da jedinecny a vysnivamy titul ING.
Venujem vsetkym, ktori pri mne verne stali ked som zacal fajcit a naucili ma to tak, aby som po kazdom potiahnuti nekaslal, s ktorymi sme budovali partu fajciarov a tak utuzovali nas stredoskolsky kolektiv. Pri velkych zivotnych krokoch potrebujete mat niekoho pri sebe.
Venujem vsetkym, ktori behaju po tomto svete a nemaju tu co robit a dakujem im za stalu a velmi prijemnu spolocnost, ktorou ma denne blazia. S ich pomocou sa moje sny stavaju realitou a vlastne uz ani nevidim rozdiel medzi snom a tym, co je, ked sa zobudim. No nie je to rozpravka, zit stale svoje sny?
Venujem praci, ktora ma isto-iste slachti a ktora je zmyslom mojho zivota, vdaka ktorej spoznavam plono prijemnych a priatelskych ludi. Obrovskou oporou sa mi stal kolektiv, ktory u nas vznikol a mozno prave vdaka vyse dvom rokom stravenym v tejto praci som doceneny a vazeny natolko, ako som.

Venujem toto sebe, cloveku, ktory vzdy vedel, co chce, vzdy mal v hlave jasno a vzdy sa vedel spravne rozhodnut, ktory sa snazil co to da aby bol stastny a vzdy vedel, ze ak sabude snazit aj nadalej, stastny bude. Cloveku, ktory bol vzdy vo vyhode a ktoreho nic nemoze polozit. Cloveku, ktory cerpa z ostatnych, ktory pre nich zije. Cloveku, ktory je exceluje v rovine milostnej, rodinnej aj profesionalnej. Ale teraz vazne - cloveku, ktory hnoji cokolvek, na co sahne.



P.S. Venujem znacke Marlboro, ktora s neuveritelnym nasadenim neunavne roky pracovala na roznych skrytych funkciach mojich pluc .

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vierka  9. 10. 2008 16:54
clovece tolka energia zrazu...

pozicaj mi trocha

alebo si ju radsej sisli pre seba a uzivaj pokial mas
 fotka
bassika  9. 10. 2008 20:14
Vieri energia???...paci sa mi styl akym je to napisane,ale aj napriek ironii cloveku z toho pride skor smutno...
 fotka
rybabla  12. 10. 2008 21:44
ja si neviem pomoct ale dobre som sa zabavila ... ale nie nie toto je vazna vec ... ved kto si uz dnes spomenie na nejake dakovanie vsetkym kto si to zasluzia?...a uprimne boo nepoznam nikoho kto by zvladal tvoj zivot lepsie jak ty sam ... uctiva poklona
 fotka
affectionner  4. 2. 2009 00:22
cista a nekonfliktna uprimnost ..fajn ..aa tie tvoje hlasky v profile...what about magic trick? je jedna z mojich oblubenych...teda po : little fighting..I like that- you gonna love me
 fotka
hawran  9. 2. 2009 20:10
Perfektné...fakt dobre napísané...
 fotka
moniqas  17. 2. 2009 18:51
aj ja som pisala dneska take nieco mile pre mojho otca... hmm...

chcel si negativum: NESTVI MA, VSAK TY PISES FANTASTICKY!
Napíš svoj komentár