ake miesto ma komercnost v nasej spolocnosti? je jej neoddelitelnou sucastou? da sa bez nej vobec prezit v tejto materialistickej a konzumnej spolocnosti?
na co vsadit, na pritazlivy farebny obal CDcka, kde prevladaju zenske ricky a cicky, alebo sa presadi aj nieco s hlbsou myslienkou sikovne ukrytou pred povrchnymi pozivacnikmi tejto doby?
Vdakabohu mudri ludia este nevymreli, ludia ktori POCUVAJU texty pesniciek a snazia sa ich pochopit, nie je to ako gougousoutyitsyobrdei, hlasanie nezmyselnych skomolenim, ktore posobia na prvy pohlad cool, ale ani sam pan"umelec" im nechape...a co ak sa nam komercnost paci? kazdodenny boj o prezitie, falos spolocnosti, stupajuca konkurencia, stres a bolest...nasa mysel si naozaj zasluzi rekreaciu v kupeloch komercnosti a prostosti...
Pustit si nieco, pri com nemusis zapajat celu mozgovu hemisferu, len zapnut alfa hladinu a oddychovat je ulavou...
Prave preto je komercnost velmi velmi dolezita! Ako jarna ocista tela od toxinov...Problem nastava ked ju niektori jedinci prijmu za zmysel zivota a sposob prezentacie seba v spolocnosti (vacsinou prislusnici mladsich vekovych kategorii, ale neodpsudzujem a netvrdim ze je to pravidlo-len sa staci pozriet na to co sa stalo s emo kulturou...kedysi to bola zivotna filozofia ako napriklad punk a ine hudobne smery, dnes je to imidzova zalezitost mladych ludi, ale to to nebudem rozoberat kedze nechcem vyzputat tretiu svetovu na birdze )
Tento blog ma napadlo napisat po vypocuti uzasnej pesnicky od Vladimira 51 eti prazdnoty (z albumu Gorila vs Architekt). Ak mate radi hip-hop a zaujima vas co on na toto, odporucam si to vypocut (a aj cely album )


Ano, sme deti prazdnoty, deti baru a klubu...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
laliovysad  7. 5. 2008 21:37
suhlasim...mas moj hlas
 fotka
nietzsche  27. 6. 2008 15:51
Suhlasim, som bez slov
Napíš svoj komentár