Hl.postavy: mia + Chris... Hneď ako mala 18, splnil každý jeden svoj sľub, ktorý jej kedy dal. Zobral ju k sebe do bytu, ten vlastne kúpil iba kvôli nej; trávil s ňou celé dni aj noci, pomáhal jej ako sa len dalo a spravil ju najšťastnejšou ženou na svete.Všetko bolo dokonalé - ale len dočasne.
Odišla studovat. Kazdu volnu chvilku s nim telefonovala a na vikendy chodila na striedacku raz k nemu, raz k rodicom aby sa nepovedalo . Ich laska nehasla ani po Miinej VS. Perfektne sa zamestnala a pomaly ale isto zacala splacat svoj dlh voci Chrisovi.
Darilo sa im naozaj dobre, nemali sa na co stazovat. Zivot im plynul v harmonii a laske. Nijake hadky ci dokonca ziarlivostne sceny sa nekonali, ziadne problemy. Mia ani po tych 5 rokoch obcas nemohla uverit.Mala pocit, ze je to len velmi krasny a dlhy sen a o chvilu sa prebudi a vrati sa k svojej 15-tke.
Z tychto chmurych myslienok ju vyrusil Chrisov prichod. "Ahoj milacik aky si mala den?"spytal sa objimajuc ju. "Tak normalne robota a podobne a co Ty, bolo fajn?" "No ano...vies vela som nad niecim premyslal a myslim si, zesi dost dobre rozumieme a ze...ehm...by sme to mohli specatit...no...ja....vezmes.si ma?" "Pochybujes o tom? Samozrejme, ze ano!" Mia od tolkej radosti nevedela, co robit. Stiskala Chrisa, plakala, smiala sa. Ale co bolo hlavne, citila sa pripravena, pripravena ako nikdy predtym.
V teh chvili si myslela, ze je to ta najlepsia volba. To osudove ANO. Mala nadherny zasnubny prsten - striebornu obrucku s 3 kamiekami a zvnutra vyryte "od Chrisa z vecnej lasky". Este v tu hodinu to oznamila rodicom. Videla Chrisa len 3 krat v zivote, ale to im uplne stacilo. "Ved nema dokoncenu ani SS. pracuje ako robotnik, len sa na Tebe prizivuje, co to nevidis, si uplne slepa??? Na nasej ucasti pri takej ohavnej svadbe mozes zabudnut!"

........to be continued

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
frxxx  26. 1. 2008 21:45
asi sa rozplacem...ale teraz nie...
 fotka
kaneka  26. 1. 2008 21:52
Nuz co, protiklady sa pritahuju
 fotka
sangria011  26. 1. 2008 22:29
ona ho videla iba 3 krat a uz sa beru?
 fotka
mia155  26. 1. 2008 23:07
zaujimave..ja som mia..mam uz asi mesiac 18...no ale chrisa niet DD
 fotka
takzvany  31. 1. 2008 15:32
Hneď ako mala 18 .. najšťastnejšou ženou

myslíš že sa budeš v takom veku cítiť ako žena?
Napíš svoj komentár