Zasa som sa vrátil do rovnakého bodu ako som bol pred časom. Budím sa a nemôžem spať. Musím myslieť na ľudí, ktorých chcem mať rád a nedávajú mi na to možnosť. Trápi ma to, lebo by som sa im chcel priblížiť. No márne. Nastáva tá istá šeď a marnosť žitia. Mám znova pocit že pri čakaní na svoje šťastie, som nasadol opäť na zlý vlak a budem sa musieť zviesť na stanicu, kde už to moc dobre poznám a nechcel som znova skončiť. Viem že si za to môžem sám a nikoho neobviňujem. Robiť tie isté chyby pri rôznych ľuďoch sa snáď nedá. Ja som to však dokázal. Neni ťažké si niekoho obľúbiť a dať mu svoje srdce. Ťažké je nájsť človeka ktorý ho nebude chcieť zlomiť. Myslím že mám tiež nárok na to, byť šťastný. Je na čase sa poučiť zo svojích chýb a ísť ďalej. Potrvá to dlho a som si toho vedomí. No teraz nemám silu na to a musím ju načerpať.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
milgamman  22. 2. 2018 20:01
ty si Bruce Willis ty to das a nezabudni na nejaky pekny ziarivy vybuch na konci
 fotka
milgamman  22. 2. 2018 20:17
started from a bottom now yea
ale mal si nehat nadpis ze boly to bolo viac kul
 fotka
luboos  23. 2. 2018 12:40
Hlavu hore a budím sa aj ja 14x za noc alebo niečo zmeň - prácu tá ti prinesie napr nové známosti.... alebo lokál, alebo partiu Alebo postoj k životu
 fotka
dollish  23. 2. 2018 21:28
Veľa šťastia, chlape! Uvidíš bude dobre, chce to čas a robiť také veci, aby si bol spokojný sám so sebou
 fotka
vreskot000  24. 2. 2018 09:37
stanov si priority vo svojom živote a pokiaľ chceš byť úspešný, zbav sa neúspešných ľudí okolo seba. a pokiaľ sa chceš pohnuť dalej, naozaj ako som spominal, odíd a nekontaktuj sa s ľudmi, ktorí síce sa s tebou stretaju ako jediní, a nikoho nemáš, ale nikde sa nepohnes a stojíš na mieste mysliac si, že ak aký si úspešný. veľký omyl.
Napíš svoj komentár