dnes rano som sa zase zobudila do krasneho dna. krasneho kym som nepisla do kontaktu s mojim ctenym otcom. pouzil na mna hned z rana vtip ktory je jeho oblubeny, otrapany ale stale rovnako jedovaty. ty sa stahujes? nie? tak preco zo sebou vlacis vsade lodny kufor? lodny kufor? au! to bolelo. povedzte mi uprimne koho by to nebolelo keby vam niekdo nazval "pozadie" lodnym kufrom? zavrala som sa teda do kupelky a sledovala som svoj "lodny kufor" najprv z prava, potom z lava, od chrbta, od predu a nakoniec aj v parafrafnom style. a ako tak pozeram tak pozeram a kufom sa nie a nie zdat mensi! naopak zdal sa mi ze narastol do rozmerov auparku! co robim zle? sportujem, napapam sladke ku kazdemu som dobra a takto sa mi odvtacis? ty? nieco zo mna? kus mna? veelky kus mna? dosla som do izby a modlila som sa aby som len zacala vidiet zvacsene(to by sa mi pri niektorych chalanoch fakt hodilo!). a nie je to tam! obliekla som sa teda co kaki teplakov, chvilu este sondovaka kufor. a viete co som nakoniec urobila? isla som do cukrarne a dala si veternik! hmmmmmm! sak ked ma kufor nechce opustit tak ho aspon podporim v raste nie? a ked bude velky ako polus tak ho schovam. snad. a zajtra rano zase dojdem k zrkadlu uvidim ho a budem jest len dietne veci. ach jaaaj!

 Blog
Komentuj
 fotka
bobomir  13. 4. 2010 20:37
fantastický humor má tvoj tata
 fotka
ubosko  13. 4. 2010 22:14
Niektorí rodičia si neuvedomujú že aj blbá poznámka,hoc myslená ako vtip,môže raniť a byť príčinou neskoršej zakomplexovanosti.A neboj,mne síce nie,ale veľa mužom sa lodné kufre páčia tak hlavu hore. A otcovi povedz : Mňa nenaserieš ja som splachovacia.
 fotka
janu  14. 4. 2010 11:21
jejda, to poznám. aj mne tatko niekedy vraví o ľodnom kufri. ale aspoň toto jediné ma nikdy nedostalo do depresií a môj zadok mám úplne, ale úplne v riti (ak sa to tak dá povedať).
 fotka
husky  1. 5. 2010 23:11
zaujimavo to beries...a to: "modlila som sa aby som len zacala vidiet zvacsene(to by sa mi pri niektorych chalanoch fakt hodilo!)" bolo skvele
Napíš svoj komentár