som "uchyl" na kozmeticke serepeticky a esteticke p♥covinky. ked sa nieco objavi alebo to objavim ja musim to mat. spchovacie geli na hydrataciu pocas sprchovania, zostihlujuce kremy masky na tvar aj telo atd. to vsetko u mna najdete. a dekorativnu kozmetiku vsetkych druhov a znacie. a jasne aj vyzivove doplnky na plet nechty vlasy klby a ktovie co vsetko. a niektore aj "lekarske" ako napr. nahradu botulotoxinovych injekcii do pier( je to len taky krem co sa vyzualne podoba na korektor). doteraz som si takymito p♥covinkami pestovala porcelanovu plet. lenze teraz sa mi zapacila exoticnost spanielok. co s tym? slniecko uz nesvieti a ja krasny karamel nemam kde nadobudnut. raz som sice skusala solarko ale nejakym zazrakom som sa v nom spalila. takze solarko sa skrta. a co mi zostava? uz len samoopalovak. tak mi mama jeden od susedky objednala. ona etikete(v kazdom jazyku len nie po nasom!) som sa docitala ze" za noc mozem nadobudnut sexi opalenie". tak som sa tym nababrala. este stastie ze je to aj na ksicht pomyslela som si. ale rano namieto nadobudnutej sexi karamelovej som nadobudla sexi mrkvu! :´( bola som "uzasne" oranzova. myslim ze viac ako mrkva. tak mily "sexi" opalovak letel do kosa. :/ po par dnoch drhnutia stavou z citrona pilingom a pod. to konecne zislo dole. myslela som si ze to proste len nieje dobra znacka a tak som stastna ako blcha kupila emmu lebo v nej bol pripravok ktory nielen postupne opali ale aj po par tyzdnou zuzi o niekolko cm! to sa hodi myslela som si. a postupne som sa opalovala a opalovala. a nieze opalovala ale mrkvovala! :/ myslela som ze ma porazi! neviem ake maju skusenosti ostatny. ale ja samoopalovakom uz moc neverim. ale ako hovori moj oblubeny citat: You wanted perfekt You got your perfekt But now I"m too perfekt for someone like you. alebo ako to upravil moj otec: chcela si byt perfektna a teraz si dostala hovno. v tvojom pripade mrkvove hovno!

ak to nahodou niekdo zvladol cele precitat(alebo len precitat) dakujem za pozornost a vsetkym zelam prijemny vecer a krasnu mrkvu!

 Blog
Komentuj
 fotka
empty6361  17. 2. 2010 22:01
preco mam pocit ze je to Marilynov text?
 fotka
husky  1. 5. 2010 23:19
na kazdeho to inak posobi kazdy ma inu plet...ja sa napriklad opalim rychlo a do hneda, ale niekto sa opaluje tazko a do cervena, co zase az take esteticke nie je
Napíš svoj komentár