Pozriem na nástenné hodiny. Sú hnedé a okrúhle. Vnútri majú tri ručičky. Odbíjajú.
Je presne pol desiatej. Malo by to znamenať ,že v stredu 12.12. 07 o 21:30 ešte žijeme.
Všetci. Ako inak to môžem zistiť? Či som skutočná. Spať nemôžem, necítim smäd ani radosť.
Kedy som vlastne niečo zjedla? Ráno zelený čaj a Allerid. Môj milý priateľ.

Príde mi to, ako také zbytočné prežúvanie. Keby som bola napríklad krava, mala by som asi iný názor .Možno by mi bolo v tele prežúvavca lepšie a možno som ním bola v minulom živote. Prejedla som sa trávy a vystačí mi to aj pre súčastný život .Možno som bola krava s tráviacou sústavou mäsožravcov a mávala som problémy s nestrávenou celulózou.

A možno nie. Možno som len depresívna anorektička, snažiaca sa nepripustiť si realitu.
Vždy len trepem hlúposti, namiesto toho, aby som urobila niečo prospešné.
Čo robia normálni ľudia? Premýšľajú, na koľkých stupňoch vyperú bielizeň, píšu zoznam na nákup v hypermarkete, pozerajú športové noviny a jedia. Musím sa o to raz pokúsiť.

Zatiaľ nevládzem. Ani neviem, kde sa podeje čas, ktorý získam nekonzumovaním.
Priráta sa k môjmu životu? Starí Gréci vravievali, že čas strávený rybárčením sa odpočítava zo života. Asi si zaobstarám na Vianoce akvárium.

Možno len zmizne. Len tak. Ako Atlantída. Ľudstvo si bude rozprávať príbehy o dobe, kedy slnko ešte nezapadalo nad Časom.

Možno len je a nič viac. Krúži okolo mňa a keby som vedela, že tu je, pomyslela by som si fajn, mám Čas. A keby som, o tom nevedela, nič by sa nestalo .Ako nám v detstve vraveli, že Boh existuje a my sme sa večer potichúčky modlili. Keby nám povedali, žiadny Boh nie je a my by sme sa nad tým, ani nepozastavili. Nad Bohom, ani nad Časom.


Otvorila som jahodové, sójové mlieko. Je zdravé, obsahuje 15 gramov plnohodnotných bielkovín, veľa draslíka, horčíka, vápnika a ďalších nerastných látok, stopových prvkov a vitamínov. Píše sa na obale, že je plnohodnotnou desiatou pre vaše deti. Ja žiadne deti nemám a nedesiatujem od deviatich rokov. Čítala som, že patrí medzi potraviny s najvyššou radiáciou, od 650-1000 nm. Nerozumiem tomu. Ako všetkému.

Je pokazené. Kurva. A práve, keď som sa presvedčila, že bez neho nedokážem žiť.
Veľmi zlá kombinácia, nepravidelné stravovacie návyky a bio potraviny. Na mňa príliš krátka expiračná doba. Raz, keď budem veľká a budem mať veľa času, vymyslím prírodné stabilizátory. Také mlieko môžete mať v chladničke dva mesiace a stále bude mať biologickú hodnotu, ako čerstvo nadojené.
Dá sa podojiť aj sója?

 Blog
Komentuj
 fotka
burberry  28. 2. 2008 11:22
burberry ja sa ta bojim
Napíš svoj komentár