No hej, dlho som nepisala, ale co tam potom, verim, ze ste vsetci spokojne prezivali aj bez toh

Mno..v utorok som mala meniny..vybrala som sa skorej do roboty, nech stihnem nakupit kolace pre mojich pazravych kolegov ako si tak sedim na lavicke pred cukrarnou a rozmyslam, ake kolace vybrat, tak ranne ticho, ked kazdy este travi ranajky, rozmysla, ako dnes stihne robotu, domacnost, pranie pradla, varenie vecere pre neurotickeho manzela a uvrestane deti, povzbudit svojich blizkych a trosku si oddychnut, pretne prenikavy vykrik. "POMOOOOC!!PREBOHA POMOZTE MI NIEKTO!!!" V sekunde sa mi vypeckuju hodnoty adrenalinu v krvi na maximum, zacne mi rychlo bit srdce a zistujem, co sa deje..zahliadnem utekajucu slecnu, ktora kricala akokeby ju niekto prinajmensom vrazdil. Za nou spozorujem podozrivo vyzerajuceho dedka, ktory sa na svet mracil spoza hunateho obocia a vyzeral nanajvys podozrivo. Cez moje este staaale odrichmane neurony prebehla myslienka, ze asi uteka pred nim, ale ako jej pomozem, tak aby sa nestalo nieco aj mne? Tak som sa ani neviem ako stala som sa ucastnikom "by stander efektu". Aj ked by sa kazdy, kto uz o nom pocul bil do prs, ze on by nieco take nespravil a zachoval by sa ako hrdina.. Pre tych ktorí nevedia, co je by stander efekt, nebudem vysvetlovat, vygooooglite si t asi po 20 sekundach, co mi vsetko toto preletelo hlavou, vysvitlo, ze slecne nikto neublizoval, len jej hladny poulicny vlciak chytil do papule jej bezsrstu civavu a chcel si ju ocividne dat na ranajky a bolo mu uplne jedno, ze ta civava je omnoho lepsie nahodena, ako ludia, co sa tejto scene neveriacky prizerali...Apon vo svete zvierat nema civavia Paris Hilton vacsiu hodnotu, ako obycajny poulicny pes..navela navela po zufalom vrestani uz spominanej slecny vlciak civavu pustil. babenka zufalo nariekala, a stale kricala nech jej niekto pomoze.."BOBIIIIK..PREBOHA..AAARGGGGGGGGGG! BOBIIIK!"Chytila psíka do ruk a dobehla k nejakym chlapom, co tam mali blizko odparkovane auto, ze nech ju odvezu na veterinu..bez prosim..jednoducho:"Pomozte mi..MUSITE ma odviezt na veterinu.." Ak si myslite, ze típkom v monterkach pukalo srdce pri pohlade na oslintanu civavu a vzlykajucu cajku, tak ste na omyle.Povedali, ze ju nemozu odviezt, nasadli do auta a sli prec...Slecna sa roniac slzy niekam rozbehla, tipnem, ze na veterinu

Potom som kupila zakusky a ponoriac sa do obnoveneho ranneho ticha som sa vybrala do práce.Po nejakych 3 hodinkach sa v mojom office zjavili vsetci kolegovia a za 4 minuty ma stihli vypusinkovat a zagratulovat mi aspon 15 a dostala som aloe vera v kvetinaciku velmi mile to bol taketo veci vas potesia, preziaria vam den, napriek vsetkym bobikom na svete, napriek vsetkym nepravostiam a napriek tomu, ze sa citite sami.. tak sami ako ja..

Dnes som samotu citila tak intenzivne, ze som si povedala, ze takto to dalej nejde a kupila som si akvarko, filter a 2 rybicky..Lizu a Willyho..hrdo som si zriadila akvarko podla mojich predstav a dufala som, ze Liza a Willy si padnu do oka a budu mat spolu nejake to potomstvo...akvarko som nechala osamote presne 3 hodiny a Lize sa zdal Willy tak neznesitelny, ze vyskocila z akvarka a radsej si zvolila potupnu a bolestivu smrt udusenia sa na koberci, akoby mala s nim byt v jednom akvariu...amutne..

Tusim uz ani ryby neveria v lasku...

 Denník
Komentuj
 fotka
azizi  13. 9. 2008 09:04
Dobry blog snad bude civka v poriadku
 fotka
jogurtovakultura  13. 9. 2008 10:38
šibnutý život, šibnutej ženy

opatruj sa, dragá.čoskoro sa vystretneme
 fotka
tulen.prasivec  2. 10. 2008 17:22
možes si robit rano zdrave džúsiky z aloy

ale neprežento,ako Koaly s Eukalyptom,lebo potom fičia cely den na spánku
Napíš svoj komentár