Zacalo sa to vsetko velmo nevinne...Aj vam sa stava, ze ked niekomu chcete velmi velmi pomoct, tak sa vsetko dosere este viaaac?

Naposledy sa mi nieco take stalo, ked som mala 15..a to sa dalo este zvalit na mladícku nerozváznost. Robila som palacinky, chcela som potesit nasich, ked sa vratia z prace, hlavne maminu, nech nemusí varit...Na keramickom sporaku som dala rozzeravit platnu, polozila som na nu panvicu a na vedlajsiu platnu som polozila umelohmotnu misku s palacinkovým cestom, podlozenu kuchynskou utierkou.Popritom som umyvala riad, nach mi robota nestoji. V tom momente sa vratili nasi a ja ich utekam privítat a mamina hned pokrcila skusenym kucharskym nostekom, ze ci mi tie palacinky nehoria. Ja som nad tým rozšafne mavla rukou, ze kdezee, este sa mi len panvica rozohrieva...jedine, zeby...Utelaka som do kuchyne vystrasena zlou predtuchou..ale predtucha sa stala skutocnostou.Ked som vbehla do kuchyne, videla som len, ako hori utierka, a ako sa od horiacej utierky topí umelohmotna miska s palacinkovým cestom...Vyvetlenie? Omylom som dala rozohriat tu platnu, na ktoru som dala misku s cestom..Zvrieskla som, ale zachovala som duchapritomnost a celý tento horiaci mix, utierky a misky, som hodila do umyvadla, kde sa mi nastastie prave odmacal plny hrniec vody. Ohen zasycal, kuchyna bola plna dymu a smradu, ale nikomu sa nic nestalo..dokonca ani cestu na palacinky..ale napriek fajnovým palacinkam boli nasi dost nastvaní..nechapem preco..sak ja som im chcela len dobre..

No ale nie o tomto som chcela.toto bola doba dáávno minula a ja som bola presvedcena, ze taketo preslapy a obdobie mladickej nerozvaznosti je uz daaavno za mnou..Kiez by..

Prelomilo sa to vsetko minuly piatok. Dosla nas kuknut babka a kedze sa stale vyhovara, ze nevie co my kde mame ulozene, tak ju musím furt obskakovat. A take nevinne sluzbicky vam mozu poriadne skomplikovat zivot. V piatok som si prala veci a babka na mna zakricala, ci jej nespravím caj..Jasne, ze spravim..vratila som sa k praniu. o 10 minut babka krici, ci jej nevytiahnem vrecusko zo salky, nech nema caj prisilny..jasne, ze vytiahnem..Ako som sa venovala vytahovaniu vrecuska caju v kuchyni, zabudla som na dalsie, omnoho dolezite vytahovanie stupla z umyvadla a prave mi zacala vypustat pracka, takze ked som sa vratila, kupelka bola kvalitne vytopena a prat by som si mohla dalej len v kanoe.Takze zvysok dna som stravila utieranim dlazky v kupelni..

No ale nie o tomto som chcela...v nedelu som zase dosrala co sa dalo..Sestra akosi meskala na vlak, tak ma poprosila, ci ju neoveziem..a ja ze jasne...lenze sme mali na dvore nejako divno odstavene auto a bolo tam omnoho menej prietoru na manevrovanie, ako som zvyknuta...tak pri vycuvavani som s autom trosku tukla do zahradnej lampicky, kuknem z okna, bola trosku nakrivo, ale ani ma nenapadlo, ze sa mohlo nieco posramotit s elektrikou. Ukazalo sa, ze hej, az ked zacalo v ten vecer strasne liat. Nasi boli s babkou niekde prec, ja sama doma, akurat som si zaliala caj, ked zacalo prsat ako odusu. Striasla som sa od zimy a pofukala som si caj..ked tu zrazu svetla zhasli, tma ako v rohu...chvilu som len tak postavala vahajuc, ci su moje pluca ozaj take vykonne. Ked som tuto moznost vyvratila, zacala som patrat, kde je chyba...Po dlhej uvahe, som prisla na to, ze ci to nahodou nema na svedomí ta prekliata lampa vonku a ukazalo sa, ze prislo ku skratu. Elektrikar odpojil vonkajsí obvod a nastastie elektrika vo vnutri domu naskocila. Fuj, take to bolo nechutne,lebo som sa bala, ze mojim pricinenim budeme bez elektriky ktovie ako dlho.

Fnuk smrk..preco ja len musím byt taky smoliar???

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
tatianka  25. 7. 2008 17:18
ja som v nadpise furt čítala električka
 fotka
jogurtovakultura  28. 7. 2008 22:18
že milujeme ťa všetci, pre to, aka si?že áno? že neváhaj?

že mľááááásk

a ze vitaj, ty z doby kamenej, najprv bez netu, potom bez elektriky?
 fotka
bziki  30. 7. 2008 10:37
Take tela nie som, zeby som elektricku zlikvidovala...alebo hej?

Noooo jogurtofka, vies, ze ti zharam mamuta pre tvoje potesenie kedykolvek si to zazelas
 fotka
tulen.prasivec  4. 9. 2008 05:49
ty uz viees aj na mamuta? to je ako?

ze zena drzi muzov ostep a spolu cakaju na mamuta?
Napíš svoj komentár