Teším sa, že som vo svojom članku nasla pozitivnu a negativnu odozvu, vybrala som niektore nazory, ktore sa mi najviac pacili a ktore ma najviac zaujali ( pravdaze bez menovania dotycnych osob) ..... ak prida niekto dalsie nazory urcite ich uverejnim.....

1. Mne sa napríklad ľúbia viac inteligentné baby a taktiež brunetky sú podľa mňa krajšie. A keby pribrala, išlo by o to, ako som s ňou dlho a ako ju mám rád, no v každom prípade by som jej radil nech schudne.

2. Mužom sa páčia dlhé vlasy z jednoduchého dôvodu - je to ženské. okrem toho sa im nepáčia veľmi dlhé, pokiaľ nevyzerajú zdravo

3. To zvadzanie je velmi subjektivne.
Nie kazdeho to bavi. Existuju aj plachi muzi, pre ktorych je to ako bariera. Potom tu bude milion for o tom, ze "stale je ku mne taky mily a ochotny a tak... A mam pocit, ze sa mu pacim, ale..."

4. Muzi nechcu premudrele zeny - to suhlasim.
Ale premudrela a inteligentna je diametralny rozdiel.

5. Niekomu pripada blondina ako krehke stvorenie ktore treba chranit. Dajme tomu.
Niekomu pripada ako plytke stvorenie s ktorym nema zmysel sa zahadzovat na akykolvek vaznejsi vztah.

 Blog
Komentuj
 fotka
walterdonath  30. 3. 2012 18:27
Nie, brunetky nemusia byt krajsie - a velmi casto ani nie su... A nie je to len o vlasoch a modrych ociach - prirodzene blondiny maju dost casto aj trochu odlisnu stavbu tela a tvare (prirodzena stihlost, podlhovastu tvar, jemnejsie crty - uzsi nos, pery aj uzke licne kosti), inu farbu pokozky (nie bezovo-snedu, ale ruzovo-bielu, ktora sa tazsie opali).



Inak je to zaujimava uvaha, ale zial z nej citit takmer "rasizmus" voci blondinam... (myslim to s nadsazkou).

A je velky rozdiel medzi prirodzenymi a odfarbenymi blondinami. Ak niektore dievca ma tmavsi blond, tak mi nevadi, ak si vlasy trochu zosvetli. Ale je fakt trapne, ked je niekto juzansky alebo romsky typ a spravi zo seba "blondinu".



Napisala si, ze blondiny sa spajaju s dievcenskou a "jemnou" povahou. Avsak casto som si (nielen ja, ale aj ludia v historii) u nich vsimol aj lasku k prirode a sportom, prirodzene sebavedomie, chladnost pri komunikacii. To sa nemusi navzajom vylucovat, iba sa mi zda, ze je u nich casto pritomny akysi boj dvoch povahovych crt: zlateho, rodinne zalozeneho dievcata a panovacnej germanskej Valkyry, ktora tuzi po slobode.

To napatie medzi milou dievcenskou tvarou, chladnou, az krutou inteligenciou a nepokojnou dekadenciou, dokaze vyborne stvarnit Evan Rachel Wood - ktoru to do istej miery aj samu vystihuje. Ak poznas nejake filmy s touto hereckou, tak asi vies, co myslim. Mne sa napr. paci jej obluba retro stylu v obliekani (20.-50. roky).



Ja osobne az tak nemusim tie prehnane mile, utle, hnedovlase dievcatka a je mi blizsia zdravo sebavedoma modrooka levica , takze sa mi povahovy kontrast medzi milotou a sebavedomim paci.

Napr. z historie by sa tu dala uviest aj Maria Terezia, lady Diana Mosley, Kristina Soderbaum, Waltraut Haas alebo Eva Braunova (ak niekoho nepoznas, vygoogli si ).

Ale viem, ze dnes su muzi vacsinou bud na "mile brunetky", "juzanske dracice" alebo na "prefarbene barbiny" a takyto typ hrdej, ale rodinne zalozenej blond rusalky sa nenosi... :/

Sorry za dlhy komentar
 fotka
imfakeandyouknowit  30. 3. 2012 19:38
muži chcú baby, ktoré môžu pojebať a potom odkopnúť
 fotka
mojsvet  31. 3. 2012 02:26
si chlap ci zena,ked vies,co chce chlap??



vsak ani ked zena je zena,tak pomaly nevie,co chce(ako ktora).



tak ako ty mozes vediet,co chce chlap??
Napíš svoj komentár