XYZ je vo vztahu s XZY, prípadne zenaty, zasnubeny, nezadany.... hlavne nech to vedia všetci moji priatelia, že som konecne zadany, že sa konecne postastilo, nech to vie tych 500 priatelov, z ktorych som v kontakte aj tak s 10...
Aj ja som patrila k tym ludom, ktory hned pri prvom vztahu, som si to musela zavesit na FB, plno like-ov, plno komentarov typu ,,oooo gratulujem" a pri rozchode som si v kolonke stav radsej uz ani nic neuverejnila
K FB sa este dostaneme, ale predtym tu bol resp. este stale je POKEC. Tento ucet uz vela ludi vyuziva len okrajovo rovnako aj ja, ale najdu sa este ludia, ktori stravia hodiny pismenkovanim si s neznamymi ludmi... nechpaem....

Takze opat FACEBOOK, tato socialna siet dosiahla uz taku popularitu ako dokonca meno JEZIS KRISTUS. Jasne, ze aj ja tam chodim zaujima ma co robia moji kamarati ale aj nekamarati, ake maju nazory na nejake konkretne veci, idem si tam popisat so znamymi, nech sa udrziava nejaky kontakt, no podla mojho nazoru FB mi pride omnoho osobnejsi ako uz predtym spominana socialna siet.
Ale vrátim sa k svojmu názvu o ktorom vlastne by mal byt tento clanok. Kazde dievca, ktore ma prveho frajera tak ako prvej sa s tym zveri alebo zverovala svojej naj kamoske, mozno je to aj teraz tak ale povacsine sa uz preferuje FACEBOOK.COM zmena stavu ZADANY a hned to riesia vsetci od kamaratov, po sesternice a skonci to az niekde pri ujovi..... nechcem tym nikoho urazit a hadzat vsetkych do jedneho vreca.
Su aj ludia, ktori svoje polovicky miluju a su hrdi, ze to tam môzu mat,ale su aj nedospele teenegerky, ktore si menia stav, kazdy mesiac, aky to ma vyznam????????

 Blog
Komentuj
 fotka
wicki  10. 4. 2012 08:50
No jednu takú nedospelú teenagerku mám v priateľoch a poviem ti,že každý týždeň čítať XYY je vo vzťahu s ma už unavuje V podstate si do tej kolónky už udáva koho chce jednoducho preto,že ju to pre mňa úplne nepochopiteľne baví.
 fotka
cajocky  10. 4. 2012 19:03
no ale potom je to uz aj cele o tom, ze jej to nikto neveri, že je to naozaj pravda.. ci to robi len preto lebo ju to bavi??????????
Napíš svoj komentár