Muži chcú SEX stále najlepšie každý deň. Ak ide o túto potrebu je im jedno ako to dievča resp. žena vyzerá. Muži dokážu oddeľovať SEX OD CITOV, pričom ženy s tým už majú problém. Pre ženy je dôležitejšia láska a sex vo väčšine prípadov musí byť spojený s pocitom, že muž je ten pravý.
1. veľa nezadaných žien si myslí, že ak sa pojde zabavit do nejakého podniky kde je veľa mužov, že možno práve tam si nájdu toho pravého. OMYL!!!!!! V podnikoch, baroch, na diskotékach sa pravá láska rodí len veľmi zriedkavo, muži tam chodia zväčša za účelom ZBALIŤ, VYUŽIŤ, ZABUDNÚŤ!!!!!
2. každý muž sa pozrie za slečnou, ktorá má minisuknu, vysoké opätky, veľký vystrih... preco???? sú to muži a sú nadržaní....
3. ak vás muž v noci pozve k sebe na čajíQ, poprípade Vám dáva množstvo komplimentov napr. že sa mu pácia vase vlasy, váš úsmev, nedajte sa zmiasť ide im len o to jedno....
4. ak sa s niekym zoznámite a odmietnene jeho pozvanie alebo zvezenie domov, dáte dotyčnému len číslo určite sa Vám už neozve, ak to s vami myslí vážne ozve sa hneď ráno.
ALE NETREBA ZABÚDAŤ, ŽE SEX JE DOBRY, ALE KEDY JE VHODNÉ MAŤ NAPR. VO VZTAHU TENTO SEXUALNY ZAZITOK??????
- určite nie po týždni potom takýto vztah nemá dlhú trvanlivost...
- sex je síce veeeeeeeeeeeelmi dolezitý, ale netreba na nom zakladat cely vztah, vo vztahu by mali byt doležitejsie priority
- no je to dost subjektívne ak budete dlho odmietat tak môže sa stat, že vás muž vymeni a ak sa s ním vyspite hneed može nastat situácia, že vás taktiez vymeni...takze kedy je to vhodné????

Poznám dievča, ktoré je hlboko veriace a chce mať sex až po svadbe a mysli si , že si nájde partnera, ktorý bude zdieľať tento názor.... ked mi to hovorila zasmiala som sa a pomyslela som si v duchu.... ooooo dievca ty asi este vela toho nevies a doba sa radikalne zmenila... ale čo ak sa jej to splni a ona si najde takéhoto partnera a budu mat sex az po svadbe. Co ak im to nebude fungovat???? Bude musiet cely zivot toto znásať, bez toho aby zazila nieco lepsie??? ...... hmmm........

 Blog
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  30. 3. 2012 21:46
ja stále hovorím, že som divný druh "muža", avšak nejako nesúhlasím s tým, že pri sexe je chlapovi jedno ako žena vyzerá... to máš odkiaľ? čítal som vo viacerých článkoch, že je to práve naopak... pri sexe dbajú muži hlavne o výzor, ak však chcú do života niekoho, tak už to nemusí byť až taká krásavica... trochu to máš popletené
 fotka
orfea2  30. 3. 2012 21:47
taký prijebaný blog som už dlho nečítala.

nič v zlom, ale 70%-tám báb, ktoré poznám, ide o to, čo tým chlapom.

a každý dobre vie, že diskotéka, minisukne a výstrihy smerujú PRESNE k tomu jednému, nie k vážnemu vzťahu



a vôbec pre nás nie je ťažké oddeliť sex od citov, ako sa všeobecne o ženách myslí
 fotka
cajocky  30. 3. 2012 21:51
@orfea2

ak sa ti tento blog zdá prijebany tak preco ho citas????? preco komentujes?????? je to moj blog a mozem si tu pisat co chcem ak sa ti nepaci to uz nie je moj problem moja....
 fotka
ao  30. 3. 2012 22:12
Mas velmi skresleny a jednostranny pohlad na muzov.



Zopar paradoxov - moj najdlhsi vztah (a aktualne trvajuci) sa zacal prave sexom. Ziadne "po tyzdni". Ale hned prvy den.



Priatelka si na sex potrpi rozhodne viac ako ja. A rozhodne nemam nutkanie polovicu zivota prezit jak nejaky kralik.



Muz sa otoci za kratkou suknou / velkym vystrihom, lebo je muz a je nadrzany? Rovnako mozem parafrazovat, ze zena sa otoci za vyrysovanymi svalmi, lebo je nadrzana.

Pritom je to castokrat len o estetike. Nemam problem ohodnotit dobre vyzerajuceho chlapa a vobec na to nemusim byt homosexual.



A otazka na koniec: ked zasypavanie komplimentmi chapes ako to, ze po tebe chce chlap len sex, ako si predstavujes prejavenie vazneho zaujmu?

Doba je taka, ze sa castokrat aj "slusny" chlap musi uchylit k "balicskym" metodam, pretoze galantnost a ucta castokrat vedie k tomu, ze sa dozvie, ze je "len kamarat".
 fotka
cajocky  30. 3. 2012 22:15
@ao

precitaj si moj clanok este raz pretoze mam pocit, ze ti unikla pointa!!!!
 fotka
ao  30. 3. 2012 22:23
@cajocky Asi ano. Cela glorifikacia sexu z muzskeho pohladu (ako bola podana v clanku) mi proste prisla uplne cudzia.

Teda nesuhlasim s tvrdenim, ze vsetci muzi chcu sex cim castejsie. Nesuhlasim s tvrdenim, ze je muzom jedno ako pri nom zena vyzera. A nesuhlasim s tvrdenim, ze je sex veeeeeeeelmi dolezity.
 fotka
cajocky  30. 3. 2012 22:25
@ao

no vidis aky si zlaty???? teraz sa mi uz viac pacis.......
 fotka
smajdalf  30. 3. 2012 23:09
Po vete "ženy s tým majú problém" (s oddelením sexu od citov) som prestal čítať a usúdil že to je pičovina...
 fotka
mojsvet  30. 3. 2012 23:51
skus ty namotat chlapa,nie aby teba chlap namotal.



1.to vedia vsetci...vsetci tam chodia flirtovat.vsak drink zadarmo

2.naco ma oci? ja mam oci a tiez ich vyuzivam.neziarli tolko.

3.zenske su hlupe,ze nedokazu prijimat komplimenty a dokazu sa kvoli nim az pohadat.a oni chcu byt len mili

4.kvoli tomu,ze ma nemohli odviest? a maju ,,len,, moj fon? vsak je cely stastny,ze aspon fon ma.co s nim spravi je na nom,ja jeho predsa nepotrebujem.naco?



a to,kto kedy s kym...to je ich vec...poznam 2 opacne pripady(so sexom,bez sexu) toto sa neda zovseobecnovat.



chlapi neprejavuju až tak svoje city ako zeny.ale to neznamena,ze su bez nich.
10 
 fotka
mix  31. 3. 2012 01:00
thx mister obvious.

ani sa mi nechce hádať o tom ako každý tvoj zovšeobecnený argument nemá pevný základ.

Ale vidím koľko máš hviezd tak ti jednu pridám
11 
 fotka
madiska  31. 3. 2012 01:44
Takže ja som vlastne chlap v ženskom tele. Super, problém s transexualitou som doteraz ešte neriešila, mám zas niečo nové, s čím sa môžem zaoberať!
12 
 fotka
stenatko  31. 3. 2012 19:56
@madiska Z toho si nič nerob, mne niekto ako v Frankejštajnovi odoperoval kusisko ženského mozgu a priamo do centra rozkoše mi prioperoval chlapský penis
13 
 fotka
saasenkaa  1. 4. 2012 00:27
@stenatko ja nie som sama?
Napíš svoj komentár