Pol roka čakať na prvy bozk, stretávanie sa, držanie sa za ruku. Spoznáte jeden druheho (intímne) az po svadobnej noci. Samozrejme, doba ked sex bol pred svadbou tabu je uz dávno prec.
AKO TO VLASTNE FUNGUJE DNES?????

Iba velmi male percento zien alebo nulove percento bude premyslat nad tym, ze sa vyda skor ako si preveri aky je jej priatel v posteli.

Pravdou je, že si len tazko dokazeme predstavit zivot z cias nasiach babiciek. Urcite to malo svoje kuzlo, ale urcite niektore zhresili este skor ako prebehol ich svadobny obrad, ale skutocnost, ze odkryjeme tajomstvo sexuálnej tuzby az po niekolkych mesiacoch ci rokoch vacsinu z nas nepritahuje.

AVSAK NIKAM SA NETREBA PONAHLAT

Mozno je to uz touto uponahlanou alebo ba priam modernou dobou, pripadne sa predbiehame s kamaratkami. Tak ci onak, sex s kazdym muzom este skor ako spozname jeho meno alebo rodinny stav nas okrada o mnozstvo zaujimavych zázitkou.

MUZI, KTORI DOSIAHNU HNED V PRVY VECER SVOJE, STRACAJU ZAUJEM, UROBIA SI DALSIU CIARKU A IDU DALEJ....

NECHAJTE SA LOVIT:
Muzi su od prirody lovci, preto ich nechajme lovit, budme nedobytne. Nie prilis dlho, kazda jedna spozna aku dlhu dobu je vhodne cakat a nechat svoju polovicku potrapit, avsak o to krajsie to prvykrat bude. NIESTE PREDSA AKO KAZDA INA, STE VYNIMOCNA A VAZTE SI SAME SEBA, TAK PRECO VYTIAHNUT VSETKY TROMFY NA PRVEJ SCHODZKE??????

 Blog
Komentuj
 fotka
poem  26. 4. 2012 20:35
príde mi to ako článok do www.diva.sk, www.wanda.sk a iné typické websites , z ktorých sa už človek nedozvie nič nové ...
Napíš svoj komentár