Ženská láska je štedrá, starostlivá, súcitná, milá, čistá. Ak žena miluje dokáže urobiť všetko pre svojho muža. Je schopná dokonca kráčať cez vodu a prejsť cez hory bez ohľadu na to ako sa muž správa a aké veci urobil. Bude sa smiať so svojou polovičkou keď je dobré a bude sa starať o neho keď je chorí, bude ho povzbudzovať, bude ho obhajovať aj keď si nebude istá či hovorí pravdu. Keď žena naozaj ľúbi je úplne jedno čo jej povedia priatelia na vás, koľkokrát za vami zabuchla dvere, urobí úplne všetko len, aby si získala srdce toho koho ľúbi.

Mužská láska je o trochu resp. o dosť iná ako tá ženská. Mužská láska je priama, jednoduchá a prichádza o čosi ťažšie.
Ako žena spozná, že ju muž ľúbi????

A. BUDETE MAŤ TITUL ALEBO URČITÉ POMENOVANIE
- ak vás muž naozaj ľúbi bude to chcieť každému povedať. Predstaví vás ako ,,toto je moja polovička, toto je moja manželka, toto je žena môjho života.
- ak vás predstaví menom poprípade povie, že ste jeho kamarátka to je asi tak celé čím pre neho ste.

B. STARÁ SA O VÁS
- myslené v tom zmysle, že zarába peniaze a živý rodinu. Bez ohľadu na to ako je na tom žena finančne muž by mal platiť účty, platiť deťom školné, krúžky, kupovať potraviny bez toho, aby ich míňal na iné ženy. Dá vám aj tie zvyšné peniaze, ktoré mu ostanú, nevydeľuje vám peniaze. To, že sa finančne stará o svoju rodinu len pozdvihuje jeho sebavedomie.
- ak muž napr. nebude mať dostatok peňazí urobí všetko pre váš blahobyt. Ak sa vám pokazí auto opraví ho sám alebo zavolá svojich kamarátov, poprípade vás bude voziť do práce. Ak budete potrebovať zavesiť obrazy vylezie na rebrík a zavesí ich, opraví vám pokazený drez a ak nebude vedieť ako bude študovať hodiny návody len aby to urobil a boli ste šťastná.

C. OCHRAŇUJE VÁS
- ak vás muž ľúbi a niekto by na vás povedal zlé urážlivé slovo poprípade na to čo i len pomyslí dotyčný sa vystavuje riziku, že ho tento muž zrovná zo zemou. Je to vrodené muž si svoju priateľku cení a váži od prvého dňa ich vzťahu ale len v tom prípade ak ju naozaj ľúbi.
- muž vás chráni aj tak, že urobí nejakú vašu úlohu ak sa mu zdá, že je pre vás veľmi nebezpečná. Ak je vonku tma nebude chcieť aby ste zaparkovali auto alebo išli vyvenčiť psa.

VERTE MI AK MÁTE TAKÉHOTO MUŽA, KTORÝ ROBÍ VŠETKY TIETO VECI JE Z VÁS ÚPLNE PAF............

 Blog
Komentuj
 fotka
madiska  2. 4. 2012 09:20
Akosi nechápem tú pointu, v čom milujú ženy inak ako muži.
 fotka
cajocky  2. 4. 2012 13:08
@madiska

ako som si vsimla ty nidky nicomu nechapes...
 fotka
madiska  2. 4. 2012 13:15
@cajocky Iba tvojim blogom.
 fotka
cajocky  2. 4. 2012 13:22
@madiska

kto nechce nechape, inteligentny clovek pointu pochopi...
 fotka
madiska  2. 4. 2012 13:41
@cajocky Oh, to nemá nič s inteligenciou. Píšeš, že žena keď je zamilovaná, stará sa o svojho chlapa, dáva na ňho pozor a stojí za ním.

A potom v podstate to isté napíšeš o mužoch, keď sú zamilovaní.

Kde je rozdiel?

Mimochodom, žiadny by sa podľa mňa ani robiť nemal. Muži nie sú nejaký špeciálny druh živých bytostí. Možno muži a ženy prejavujú lásku inak, ale milujú určite rovnakým spôsobom.
 fotka
cajocky  2. 4. 2012 13:45
@madiska

vies co moja???? ked sa najdu este 2, ktori nebudú rozumieť tomuto članku tak potom som ochotna to vysvetlit, tebe samotnej urcite nie....
 fotka
mix  2. 4. 2012 15:09
@madiska

načo sa hádať? počet hviezdičkovaní väčšinou určuje kvalitu blogu (trollface goes here!)
 fotka
madiska  2. 4. 2012 18:03
@cajocky 1) Nie som tvoja. 2) Pointa nie je v tom, že umieram túžbou aby si mi vysvetlila, čo si chcela povedať Iba som ti dačo jemne naznačovala... ale whatever



@mix le LOL
 fotka
cajocky  2. 4. 2012 19:00
@madiska @mix

este kolkokrat to mam tu napisat, ze tieto clanky nie su pre vas.... tak necitat....
10 
 fotka
madiska  2. 4. 2012 19:18
@cajocky Ak to postuješ na takúto verejnú stránku, nemôžeš niekomu zakázať to čítať. Ak ti to vadí, skús si založiť nejaký súkromný blog.



Navyše, vôbec nevieš prijímať kritiku. Ako sa chceš rozvíjať so svojimi blogmi, keď absolútne ignoruješ veci, čo ti ľudia vytýkajú? Či je ti jedno, že nepíšeš kvalitné blogy? Nechceš sa zlepšovať?
11 
 fotka
cajocky  2. 4. 2012 19:25
@madiska

mne je jedno co ludia pisu, absolutne jedno, ja pisem co chcem a o com chcem a mojim cielom nie je sa zlepsovat, su ine dolezitejsie veci v ktorych sa JA chcem zlepsovat...tak sa nestaraj....
12 
 fotka
calwen3  2. 4. 2012 19:56
Okej. Som ďalšia. Vysvetľuj.



Ak píšeš článok na internet, do novín, knihy, do akéhokoľvek verejného priestoru, nepíšeš to preto, aby to nik nečítal. Na to je denník. Nehovor, že tie články nie sú pre nás, pretože sú a je hlúpe takto argumentovať. Možno si chcela povedať, že tie články sú pre niekoho smerované a tým niekým nie je madiska? Pretože pokiaľ nechceš, aby to ktokoľvek čítal, nevidím pointu v tom, prečo to píšeš.



K tvojmu blogu. je jedno, či je to muž, alebo žena, lásku KAŽDÝ jedinec prejavuje inak. Nie sme z iných planét, nie sme iné živočíšne druhy. Nezáleží na pohlaví, ale na povahe.



p.s.: osobne mi muži, čo pomenuvávajú svoje partnerky inak, ako menom prídu celkom patetickí.
Napíš svoj komentár