Neviem ako by som mal začať, lebo niečo takéto píšem po prvýkrát, takže to možno nebude mať hlavu ani pätu. V tomto ,,blogu,, ak sa to da takto nazvať by som chcel nejak zhodnotiť svoj predošlí rok.

Ako asi väčšina z vás tak aj ja som si na začiatku roka 2017 dal nejake to predsavzatie, konkrátne dva. Začať niečo zo sebou robiť, tým myslím chodiť do posilky, cvičiť a násť si nejake dievča. Prešiel jeden ,druhý a aj tretí mesiac a ja som sa stále nevedel prinútiť ísť cvičiť. No prišiel zlom a povedal som si že musím sa prekonať a tak som sa ozval jednému kamarátovi či nepôjde so mnou aspoň párkrát. Odvtedy, som začal pravidelne 2x do týždna chodiť cvičiť. Som rád, že som toto predsavzatie dodržal do konca rok.

Moje druhé ,,predsavzatie,, , asi by som nemal nazývať najdenie si priateľky predsavzatie, no za posledné roky som si toto dával každý rok. Poviem to hned na začiatok, ale toto sa mi nepodarilo splniť. Je pravda, že som asi ani veľmi nevyvíjal nejaku väčšiu aktivitu v tomto smere, takže sa nemôžem ani čudovať ako to je. Je to asi mojou povahou, ktorú je u mňa dosť ťažké zmeniť, alebo skoro vôbec. Vo všeobecnosti som tichý, plachý, hanblivý čo je jasný introvert. Potvrdilo sa mi to už viackrát, naposledy keď som bol na školený z práce tak mi to vyšlo v jednom teste celkom jasne, a potom mi to to aj prednášajúci potvrdil na konci podľa mojho správania, že jeho typ na mňa bol introvert.

Byť introvertom je ťažke, som si istý že to tu potvdria viacerí, lebo to už viacerí písali. Je ťažke ísť niekde, kde nepoznám nikoho a komunikovať a zoznámiť sa. Radšej vyhľadávam prítomnoť ľudí a priateľov, ktorých poznám čo má svoje výhody aj nevýhody. Výhoda je že ich poznám s nimi sa viem porozprávať a nevýhody, že je to skupina iba pár ľudí, a tá sa stále zmenšuje, keďze pomaly každý už má svoj život a do nekonečna sa asi stretávať nebudeme. Týmto podľa mňa môj spoločenský život pravdepodobne skončí ak nerátam prácu, lebo sám od seba len tak niekde nepôjdem. Rád by som chcel s niekým prejsť rôzne miesta, pamiatky po slovensku chodiť po výletoch to by ma bavilo. 

Na tento rok som si dal iba jedno predsavzatie a to že budem cvičiť 3x do týždňa, aby som vyplnil svoj voľný čas. Druhé minuloročne, predminuloročné a x-rokov dozadu ,,predsavzatie,, som si tento rok nedal. Nie že nedal, ale nie je to moje officiálne predsavzatie ako po minulé roky. Pravda tiež som to nerozkrykoval, že aké mám druhé predsavzatie. Nechávam tomu voľný priebeh. Čo má prísť príde.

P.S.: Možno si to niekto prečítal, tak snáď to malo nejakú hlavu a pätu. Ak nie aj tak nevadí, ale aspoň som sa niekde ,,vyrozprával,,. A tento nick je tiež vymyslený len kvôli tomuto blogu. 

 Blog
Komentuj
 fotka
bombarder  6. 1. 2018 19:14
Nevešaj hlavu, začal si cvičiť, pracuj na sebe to je základ, skús chodiť na nejaké športové podujatia, možno tam spoznáš niekoho, možno aj nejaké dievča.
 fotka
staphylococcus  6. 1. 2018 19:30
"dva predsavzatia" nie, hlavu ani pätu to nemalo, prepáč.
Napíš svoj komentár