V sobotu sme boli na takom stupidnom výlete, v skanzeme och! to bola nuda, mali sme s toho spraviť nejaký debilný referát a neviem prečo v sobotu prečo sme tam nemohli ist trebars v piatok alebo stvrtok... aspon by sme neboli v skole, ale nie my tam musime ist v sobotu. Boli sme tam asi 25 a potom sme dostali rozchod. Ja som išla s beou a jej adamom a bol tam aj miguel krásny mulat snažila som sa držať pri nom ale aj wins? je pekný ale taká čupka caroline sa mi lepila na miguela tak som musela byť v strehu. Tak sme taká skupinka odišli a tvárili sa že si vychutnávame krásu madarskej dediny, zo začiatku nás sledovali tak sme sa zašili do dreveného kostola aby sme mali pokoj. Miguel hovori niečo že kúsok odtialto maju jeho rodicia nejakú chatu či čo.. a Bea hned že aby sme sa tam šli pozrieť že ako je to odtialto daleko? Hned ma napadlo, že by to bolo stopro zaujímavejšie ako toto tu a netrvalo dlho než sme sa zhodli, že padáme. Vzali sme aj Lóránta, nechutného bifloša lebo adam povedal, že nás kecne ked ho tam necháme.mala som topánky "stvorené" na túru (vysoké opätky) a tak kým sme sa tam dotrepali k tej chate bolo to strašné. A oni mali aj celkom peknu chatu bola tak trochu zašitá medzi stromami miguelov otec je černoch a robí na ambasáde, no a problem bol že sme nemali kluče. Miguel zobral prvy večší konár čo nasiel a rozbil bočné okno ktorím sme sa dostali do pivnice, vraj ju maju dobre poistenu a rodicia na tom este zarobia.
potom miguel povedal, že by mal niekto ísť po chlast ale že on to nemože byť lebo ho tam v tej dedine poznajú a tak šli adam a lóránt. ked sa vrátili začali sme žúrovať. Ten debilko biflošský chcel hrať flašu ale ja som sa koncentrovala len na miguela, lebo som vedela, že ho musím dostať. Wins ho uplne zotrel po madarsky mu niečo povedal a všeci sa začali strašne smiať, on uplne očervenal a vypadol z izby trapko že flašku ako keby som mala 5rokou. Potom som hádzala na miga vášnivé pohlady a to mu trvalo kým mu to došlo a zareagoval. Ach ten jeho pohlad bola som z neho v koncoch. A už ked sa šiel postaviť aby prišiel kumne dobehol Lotrand, bol uplne na mol a po piatich ktokoch sa zvalil na zem. Adam sa konečne odlepil od beaty a šiel ho tam kriesiť bolo vidno že ten toho v živote vela nepil hned ako ho s winsom posadili do kresla ho tam začala napínať a skoro nestihol dobehnuť k záchodu. Chcela som aby sme ho vyhodili ale to by sa nám pomstil potom. Ked sa to trochu upokojilo tak adam s beou skočili na sedačku a správali sa dost nemravne. Bolo to ale celkom inšpirujúce bohužial nie len pre mna. Caroline ma predbehla a pritisla sa k miguelovi svina.
Wins namna začal hádzať tie svoje pohlady, bol celkom pekný ale ja som chcela miguela! tvárila som sa že som si to nevšimla len tak som tam sedela a pozerala sa na miguelove krasne vlasy, to všetsi mulati maju take super vlasy? Potom tá mrcha pochopila, že miguel je moj a upriamila sa na winsa neverila som svojim očiam. ona s ním chcela isť na izbu!! mne bolo jasné hned že je cundra. Miguel sa na mna začal konečne lepiť a roztápala som sa pri nom. Potom mi pozrel do očí a ani neviem čo ma to chytilo ale nemohla som povedať nič iné len tolko, že aahhhh vezmi si ma. Ako som sedela na tom kresle a s trochu neprítomným pohladom sa pozerala na to ako sa caroline zdvíha a odchádza z winsom hore na poschodie.
Miguel sa postavil a prisiel kumne, stále sa mi pozeral do očí a uplne ma svojim pohladom roztopil, chytil ma za ruku a chcel ma zdvihnuť z kresla ale ja som to nevydržala a priťiahla si ho k sebe. Ani som si nevšymla že adam z beatou sú ani nie meter od nás. Bea sa potom začala mračiť a tak si ma odtiahol do spálne , kde však musela byť ta cundra s winsom! ostala nám len kuplna zo saunou alebo schody. kúpelna bola jasna volba. Otvorili sme dvere a hned som začala rozmýšlať nad saunou.. ale kym by sa vyhriala to by trvalo a ja som ho chcela teraz a hned! Pozreli sme sa na seba a on ma posotil do sprchy, ani sme sa nestihli cely rozbaliť ked už pustil vodu, kontrast našich tiel mojej bielej a jeho tmavej pokožky musel byť nanajvýš zaujímavy. Ked to bolo už blízko najlepšieho, že som už zamdlievala od vytrženia stalo sa niečo otrasné....prestala tiecť teplá voda! miguel si okolo mna obtočil uterák a vzal ma do náručia a rozbehol sa so mnou do spálne aj sa šmykol na dlážke bolo to uplne šialené.v spálni bola caroline s winsom a rozdávali si to ale neboli sme s miguelom v stave, že by nám to vadilo nevnímali sme nič okolo seba len jeden druhého. Ráno ked som sa zobudila oproti mne ležal miguel a celí čas sa mi pozeral do očí ani poriadne neviem čo sa tej noci stalo ale bolo to niečo nádherne. Ked sme sa začali preberať a balili sa aby sme odtial už konečne vypadli začal niekto strašne búchať na dvere ,že tu je policia aby sme otvorili, no len my sme nemali klúče. Zachvilu sme počuli ako niekto odomiká a vo dverách stáli traja fízli a niaka ženská ževraj miguelova mama. Ked videla miguela bola strašne nastvaná a stále niečo ziapala, Miguel bol z nej až trápne vystrašený, iba Adam sa nepríčetne rehlil museli sme nasadnuť do policajnych fár a odviedli nás domov.

 Blog
Komentuj
 fotka
basawell  6. 3. 2007 19:29
Toť akože realita? Lebo ak áno, tak no zbohom..
 fotka
efickaa  6. 3. 2007 19:53
to sa fakt stalo?? boze ty jake historky mas
 fotka
llwyncaron  6. 3. 2007 20:55
jeeej..preco jaaa mam taky nudny zivoit

fakt, ako...okolo mna su len chalani, co by chceli vztah!!!! ja si uzivam tusim len cez leto, ked idem do prdele
 fotka
dunka  6. 3. 2007 21:05
tyyy jo DD
 fotka
shadowmaster  25. 3. 2007 03:31
...radšej ostanem pri svojej briarovej milenke...



...na tú mi manželka zatiaľ nežiarli...
 fotka
husky  29. 3. 2007 13:47
uprimne: toto sa ti vazne stalo???



EQ
 fotka
antifunebracka  3. 1. 2016 17:46
preco ti to cele nejak neverim?
Napíš svoj komentár