Som maximálne ale úplne maximálne unavená. To bude asi tým, že som celú noc vracala. Už nikdy nepôjdem do Kovboja. Všetko čo tam načapujú je pokazené. Ešte aj teraz mi je zle :-!

A ako čerešnička na torte, musím sedieť na voľbách v komisii. Vyzerám ako vygrcaný rezanec, podriemkávam s hlavou na lavici a keď niekto príde tak ma trhne so slovami "Mhmbrý deň", poťažko prečítam meno, ledva ho nájdem v zozname, s lenivosťou zakrúžkujem číslo a s veľkou radosťou hodím hlavu naspäť na lavicu.

Avšak prišla som na to že pred triedami je posteľ! Fajna, mäkkučká (stihla som odskúšať). No nemôžem tam vylihovať celý deň - škoda.

Od nudy som stihla prečítať všetky Slniečka, ktoré tam deti majú poukladané v skrinkách.(pamätáte určite na ten časopis..taký ten rozprávkový, keď som bola ešte špunt tak sme ho v škole čítali).
A nielen to. Deti tam majú po stenách vylepené rozdiely vo vybraných slovách. Ako napríklad- "pýcha-prepichnúť" alebo "byť-biť". Škoda, že tam nie je "ryť-riť".

A len tka rozmýšľam nad zmyslom môjho života. Vlastne môj zmysel života aj existuje. Ale jeden na mňa tak trochu kašle a ten druhý zmysel života namňa kašlať nemôže..jedine žeby som ja naňho kašlala, keďže je neživý.

Ňo, idem ja domkov sa napapať a ptoom zasa naspäť do roboty.
Ach ako sa mi nechce, najradšej by som spala. Ale aspoň budú peňáze
Práci česť!

(áno už mi zadrbáva na mozog. To s tých volieb..)
I m sorry, I can´t be perfect

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár