A tak ste sa nakoniec rozhodli, že nepôjdete dvaja na dovču ale štyria, veď tí dvaja sú aj vaši kamaráti, nielen jeho. Síce ste ich videli raz v živote, no ale čo už. Prikývnete ani neviete ako. Ale šak čo by ste preňho neurobili len, aby ste nevideli tie jeho oči smutné. Povie vám, že jeho peniaze s vašimi sú zrazu naše a dá ich dokopy do jednej peňaženky. O pár hodín už neviete koho sú čie peniaze, ale bločky neodkladáte, lebo vás ubezpečí, že vás miluje. Nakoniec sa pripijú všetci štyria ale iba vy si to zlíznete, že ste to hneď neupratali. Ako ste si mohli dovoliť nechať tie neumyté poháre na stole a melón! A on ho musel dať do chladničky, a viete ako sa pritom narobil? Ráno umyjete riad a on sa balí ani ho nejde utrieť. Ale vyčíta vám, že ste ho neumyli hneď ráno, ale išli ste sa maľovať. Je to bludný kruh. On má vždy pravdu.

Zrazu zistíte, že treba zísť z kratšej cesty von. Vy nie ste na vine, dali by ste prvé aj posledné ale na čo? Kvôli čomu? Keď mu poviete svoje zrazu ste za hlupaňu. 

On vie predsa všetko najlepšie a váš názor vás nenechá ani dopovedať. Zrazu nefunguje my, ale iba ja kopem sám za seba a pri prvej takejto príležitosti sa s vami rozíde alebo vy s ním. Celú vinu hodí samozrejme na vás. O peniaze by sa s vami pomaly súdil. Je to egoista bez hraníc. Pekný, arogantný manipulátor. Poplačete si, ale idete ďalej a ste rada, že ste takéhoto človeka spoznali relatívne v mladom veku a ste rady, že ste na to prišli relatívne skoro. Ženy vážte si samy seba a nerobte chlapovi slúžku, to isté platí aj pre niektorých mužov opačne.                                       

 Blog
Komentuj
 fotka
carrie22  16. 8. 2018 21:51
autorka článku sa stále snaží pracovať na sebavedomí a sebuúcte avšak celé detstvo jej bolo vštepované, že muž by mal byť ten dominantný.
 fotka
grietusha  16. 8. 2018 22:50
Gratulujem k uvedomeniu si, že takto to nemá vyzerať.
Verím, že si silná a spracuješ to v sebe do budúcna.

Iba by som chcela dodať, že to, čo si opisovala, ale nie je psychopatia.
 fotka
majmarad  16. 8. 2018 22:58
Skôr to bol manipulátor a naletela si. Smutné na tom však je, že máš návod, možno nie najlepší, ktorý ti bude zapínať červenú kontrolku pri každom mužovi a neviem či je to naj. Rýchlo na toto tu zabudni a choď ďalej, a hlavne nepremýšľaj.
 fotka
kalkulon  17. 8. 2018 11:23
Lepšie ako antidepresiva btw ženy sú vždy pred nami , musíš s tým rátať niekedy o 3 -4 niekedy aj o 10
 fotka
drink  17. 8. 2018 13:27
Prec s takymi ludskymi hnilobami
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2018 16:01
Si Topanocka?
 fotka
carrie22  27. 8. 2018 12:17
opravujem namiesto psychpata za sociopata so zvysenym dorazom na manipulovanie.
Napíš svoj komentár