Ak ste príliš útlocitlivý na vulgarizmy, nečítajte. Ak nemáte radi upičovaných ľudí a hejterské jebemavšetko, nečítajte. Nehľadajte za tým nič pozitívne, neodporúčam maloletým a vlastne asi všetkým, ktorí chcú mať príjemný večer a nemať rozporuplné pocity. Viem, že to nie je ani kúl, ani vtipné a je to čistá blogová čúranica. Verte, že to nebolo písané za účelom dákeho spoločenského, sociálneho alebo estetického prínosu.

(Je to pokus, ževraj to pomáha na roztečené nervy. Muhaha.)

ľudí, čo neznášajú slovo Blava:
ono, sama som z tohto parkoviska Viedne. Nikdy ma však netrápilo, keď niekto Bratislavu nazval BLAVOU. Ale totálne ma jebú ľudia, čo nevedia pomaly prežiť toto slovo. Hej, viem, že je to dáka trápna rieka, či potok či kerá piča pri Trnave, viem to. Ľudí, čo to rozčuluje, mi prídu ako precitlivé podráždené čubky. Pritom sa to dá tak ľahko ignorovať. Dúfam, že teda nepoužívajú skratky a ani nijaké iné premenovania (nie L.A. ale pekne Los Angeles, viac príkladov sa mi vypisovať nechce), budiž, nech im je potom odpustené.
Príde mi to ako malichernosť a podľa mňa toto fakt nikto rozumný nerieši a ani sa nad tým nepozastavuje. Seva Blaváci, hlavne že Bratiska a BA vám už znie ok.

moje neekonomické myslenie:
nebol by hejt hejtom, kebyže si nezahejtujem i na seba. V princípe je neekonomické myslenie pre ekonomiku prospešné. Ale o tom som nechcela. Jednu vec, čo na sebe neznášam, je, že som absolútne nešporkaskový typ, neschopný ušetriť si ani jednu výplatu (prípadne výplatu miniem ešte predtým než dojde výplata a potom teda výplatu ani nemám). Možno to na mňa príde až keď si nájdem niečo na TPP, alebo keď dostanem rozum a zostarnem a stanem sa dospelou s desiatimi sporeniami a večer budem strkať bankovky do takej tej trápnej sklenenej zaváraninovej fľaše s nálepkou "na domáce výdavky". V podstate som si chcela ušetriť na auto (a dom, hahaha) a čo mám? Holú piču mám (a kopec oblečenia, ktoré ani nevynosím, hlavne, že teraz mi svietia v košíku krásne topánky na opätku a negližé (na čo mi kurva drát bude negližé fakt neviem, PROSTE NAČO!). Jbmnt už fakt, nedá sa takto žiť, raz umriem (lebo všetko miniem na kokotiny a neostane mi na jedlo) a nájdu ma ohlodanú od susedovho vlčáka v pokročilom štádiu rozkladu.

Jbmnt:
keď už sme pri tom. Kto môže nosiť tie príšerné a absolútne nevkusné mikiny a tričká? Iba úplný kokot.
Možno ešte tak z recesie, ale keď vidím v MHD alebo nebodaj v práci (v práci!!!) niekoho v tomto odeve, mám chuť si vypichnúť oči prvým ostrým predmetom.

voňavé stromčeky v autách:
Hlavne v takých, kde sú v medzipriestoroch a iných priestoroch palubnej dosky, pri dverách, na zemi, za sedadlami a pod, skrčené nenápadné plechovky, papieriky alebo krabice a sáčky z meku. Hlavne, že je tam ten vyjebaný stromček.
Najmä tie nové, kde nemám pocit, že som sadla do auta, ale na hajzel. Milujem pocit, keď sadnem do auta a aj vôňu auta, sedačiek (nepýtajte sa ma ako vonia sedačka v aute, ale ona fakt vonia tak... tak sedačkovo), benzínu, vody do odstrekovačov, všetkého okolo toho.
Strašne ma irituje ako sa to hojdá, podľa mňa to len odpútava pozornosť. Nemá to tam do piči čo robiť. Irituje ma tá šnúrka, prípadne lacná gumička, irituje ma to viac ako zavesený ruženec (ten ešte akceptujem). Proste tie stromčeky by mali umrieť.

povýšených ľudí:
Neviem, či sa oplatí rozpisovať (iba by som sa zbytočne nasrala a musela si zapáliť cigo a ja sa musím takto na večer šetriť, lebo hádam nezaspím). Asi to každý pozná. Na čo do piče sú takí ľudia. No na čo.

žiarlivosť:
U iných ešte ako tak, pokiaľ nie je chorobná. Našťastie nemám žiarlivého partnera a ani som nikdy nemala. Vlastne na mňa nikto nežiarli (asi z tohto článku chápete aj prečo).
Neznášam ju na sebe. Pretože sa zdúvam a ofukujem ako bublina, ktorá nie a nie prasknúť. Vyvoláva vo mne zbytočnú citovú námahu tým, že ju musím zakryť, i keď by som najradšej niekoho dobodala (väčšinou príťažlivú osobu ženského pohlavia s lepšou riťou/ceckami/postavou/vlasmi/ksichtom) a obeť vášho žiarlenia sa vám len smeje do tváre a vy by ste ju najradšej pritom zviazali, hodili do pivnice a zamurovali.
Najlepšie, keď je úplne neopodstatnená a keď ani nemáte na ňu nárok (však do piči, nie ste ani spolu, ešte lepšie).
Nebodaj žiarlite na kamarátku, že sa oblizovala so svojou kamarátkou a s vami nie.
A že tá jej kamarátka je ochechuľa.

keď sa vám pletú vlasy do huby počas fajčenia kokotu:
Viete čomu nerozumiem? To, že nám tie vlasy rozpustíte, keď sú v gumičke a pritom viete, že vám ideme vyfajčiť (alebo to aspoň tušíte). Chápem, že je to esteticky krajšie a aj príjemnejšie, keď nám zoboríte ruku do vlasov počas TOHO (a urobíte to asi len raz a potom sa na to vyjebete). Ale pochopte, že za a, vyvoláva do dávivý reflex, za b, cítime sa hrozne, že si dáme pauzu aby sme si vyplenili hubu plnú vlasov (zatiaľ čo sme pod vašim znechuteným alebo podráždeným pohľadom, prečo sme kurva prestali fajčiť alebo prečo musíte byť niečoho takého súčasťou), za c, kurva, kedy si to máme odhŕňať keď jednou rukou vám držíme gule, druhou hladkáme stehno, treťou držíme za riť, štvrtou pridŕžame kokot (vlastne počkať, toľko rúk ani nemáme), do toho možno ešte tŕpneme, či niekto nevojde (nábožensky založená babička a tak), nohou odháňame mačku, ktorá sa rozhodla k vám pridať a pritom by stačilo OBČAS zdvihnúť JEDNU z tých rúk, s ktorými nič nerobíte a odhrnúť, prípadne držať vlasy, prípadne ich nechať v tej prijebanej gumičke, ktorú sme mali presne pre tento účel vo vlasoch už na začiatku.

keď si ľudia nájdu partnera a začnú kašlať na kamarátov:
Viem, vzťah je alfa omega v živote každého človeka. Ale to, že si niekoho nájdete, neznamená, že sa musíte vysrať na všetkých kamarátov, prestať byť pre nich prítomný v najhorších udalostiach života, na každé pozvanie na pivo odpovedať: ,,Nemôžem, šetrím si s miláčikom na výlet,", ,,Nemôžem, lebo sme spolu neboli jeden deň a teraz si to musíme vynahradiť," a podobné hrozné žvásty (je to sice pekné a prvý rok (ja by som dala len tri mesiace, ale budiž) vzťahu aj akceptovateľné, ale potom???? REALLY?).

A prečo ho kurva musíte nosiť vždy so sebou??? Keď už, človek chce s vami prediskutovať svoje sračky a nemôže, lebo vám niekto ocucáva krk a vy sa neprítomne chichúňate a v takom prostredí sa človek nemôže proste uvoľniť natoľko, aby vám oznámil, že vám umrela manka/babka/pes/ vyjebali vás zo školy, prišli ste o zamestnanie, lebo aj tak ten váš/vaša sa vmontuje len duchaplnou sračkou typu: ,,To sa spraví." (a vy ho máte v tom momente chuť zajebať sekerou) a pritom chcete akúsi komplexnejšiu odpoveď.

Najlepšie je, že keď už sa vás podarí konečne dokopať von, musíte s ním stále si písať na fb/whatsapp/whatever, prípadne telefonovať a vlastne človek v konečnom dôsledku nemá ani pocit, že je s vami a mohol vám to všetko napísať na fb (lebo je väčšia pravdepodobnosť, že kým sa bol miláčik vysrať, odpíšete, ako kým vy reálne odpoviete na niečo na živo).

Ešteže po rozchode zrazu čas máte a začnete hovoriť o tom, že sme sa veľmi odcudzili, prípadne nás zahrniete výčitkami, že s vami nejdeme každý deň na dáku rozveseľovaciu porozchododávamsadokopy a idemžiťazabudnúťnatoho kokota/piču párty a prečo tu kurva pre vás nie sme 24/7.
No ktovie prečo do piče.

A myslím, že to je na dneska všetko, je mi lepšie. Ozvem sa nabudúce s ďaľším zoznamom. I ten dnešný mal byť dlhší, ale ventil vypovedal službu a už nie je viac potrebný.
Papa lásky.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
anamor  14. 7. 2015 15:18
To s gumickou vo vlasoch
 fotka
campino  14. 7. 2015 15:57
Super !!!!
 fotka
narazuvzdornaa  14. 7. 2015 19:03
,,Nemá to tam do piči čo robiť. Irituje ma tá šnúrka, prípadne lacná gumička, irituje ma to viac ako zavesený ruženec (ten ešte akceptujem). Proste tie stromčeky by mali umrieť."


Nádherný blog, nádherný
 fotka
tralalibang  15. 7. 2015 08:26
Ten posledny bod uplne sedi, vzdy ked idem s kamoskou von, tak sa tam dojebe jej frajer a stale ju osahava a mna ide jebnut z neho... Ja ked som s kamoskami a nahodou pride moj frajer (to sa nestava casto), tak sa aspon neosahavame a neoblizujeme cely cas kurvadrat, ani pusu mu nedam, aby sa nikto necitil neprijemne...
 fotka
smilerrr  15. 7. 2015 17:00
Som v polke, ale ja už to musím teraz ohviezdičkovať, tak dobré to je .. asi najlepší blog podla mna no
 fotka
smilerrr  15. 7. 2015 17:04
Inak to si myslela povýšeneckých ludi? .. ci to len ja som nepochopil potom?
 fotka
snehovavlocka  15. 7. 2015 17:55
čítam to už druhý raz
 fotka
husky  20. 7. 2015 14:47
pekne citanie
 fotka
ameryka  20. 7. 2015 14:57
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uplne si vystihla veci čo ma serú a hlavne to prečo mi proste nemôže držať vlasy to chcem už odvždy vedieť.
ale nie fakt.
važne.
Napíš svoj komentár