Holy fuck a už je to zase tu. Nechcete mi zaplatiť nejaké sedenia v dákom anonymnom klube pre ľudí, čo sa nevedia naučiť zvládať agresiu? Možno by mi to seriózne pomohlo. Do piči.

Ak o niečom viete - TS, poprípade sa môžte pridať (na to sedenie), ak ma nebudete príliš jebať a nebudete jebnutí (do tejto zložky ľudí viem priradiť zhruba 80% ľudí, takže šanca, že si s vami budem rozumieť je fakt, ale FAKT mizivá, ale to už je váš problém, nie môj). Ale na tie sedenia spolu ísť môžme. Viete, nadobudneme pocit, že máme niečo spoločné, čo nás akože spája a nie sme v tom sami. Viete, také to psychologické, duševné, či aké do piče súzvenie.

,,Ahoj, som Cassiopyea, mám dvadsať a okrem toho, že mám problémy s pitím (akosi mi pri ňom nohy mimovoľne idú samé od seba, najmä keď som pod chlapom), som i nepríčetný netvor s dlho potláčanou zlosťou v sebe a chuťou týrať ryšavé mačiatka (chápte, ja milujem mačiatka, ale keď sú ryšavé (s bielymi labkami DOKONCA), tak je to ZLO, nehovoriac o tom, čo urobil so mnou film Garfield. Keď som to videla v kine, mala som chuť rozpárať plátno a demonštratívne vykuchať všetky sedadlá, že ako takú kokotinu môžu púšťať deťom. Nebodaj keď ešte stretnem ľudí čo majú ryšavého kocúra menom Garfield. Fakt len inbecilní ľudia nazvú svoju mačku Garfield, preboha), šteniatka a bábätká (je fakt, že ja deti moc nemusím, sú divné a ani nechápem to blahosklonné (pre mňa falošné) rozplývanie sa (primyslite si k tomu zašušlaný hlas a patetické zalomenie rukami ako keby zbadali zázrak boží) nad niečím, čo má mimozemskú hlavu, oči veľké ako modlivka a ešte je to aj tak podivne škaredé a v lepšom prípade i červené a skrčené).

Rozmýšľam, čím začať zoznam, tak začnem asi niečím miernym.

Predkožky:
,,Viete ako sa volá prebytočná koža okolo penisu? CHLAP."
(áno, viem, že prebytočná koža okolo vagíny je žena a nie pysky, nepotrebujem urazené komentáre pod blog, ja vás mužov ľúbim, naozaj, nebojte sa, nie som žiadna chlpatá orazená feministka, čo si želá váš kompletný globálny úhyn. Narušil by sa tým biotop a prirozdené prostredie zeme).

Cca v osemnástich rokoch (skorá som), som zistila, že malým chlapčekom treba počas kúpania (alebo proste nemusí byť počas kúpania) sťahovať predkožka, aby im nezarástla (tu som si musela chvíľku oddýchnuť pri predstave na zarastenú predkožku, nejde mi to z hlavy, fakt).

Zistila som, že existuje detská erekcia (ale toto nie je až také zlé, kedže som sa sama ako malá šúchala pičkou o svoje plyšáky a vankúše a divila sa, že aké je to príjemné) ale najmä to sťahovanie predkožky malému decku (ešte svojmu dieťaťu!), mi príde ako úplný nonsens. Ja viem, že je to zo zdravotného hľadiska potrebné a nevyhnutné (i keď, keby som chcela byť veľmi škodoradostná, mohla by som schválne prekaziť svojmu synovi (tým, že by som mu ju nesťahovala... tú predkožku, veď to ani nejde na jazyk, je to príšerné slovo) sexuálny život, čoho som btw celkom schopná).

Ale ja si neviem predstaviť, že by som svojmu malému synovi (ak by som mala vôbec deti, čo by musel byť mimoriadny zázrak, by som sa musela asi sama od seba oplodniť, hady to ževraj dokážu) musela sťahovať predkožku.
SYNOVI BY SOM SŤAHOVALA PREDKOŽKU!!!
Tú nechutnú podivnú VEC.
SŤAHOVALA.
Synovi.
PREDKOŽKU.
Z penisu.
Chápete to?!?!
No ja nie.

Asi sa vám uľavilo, že žiadne deti mať nebudem, že? Možno práve vaša budúca dcéra by si začala s mojím budúcim synom so zarastenou predkožkou. Možno preto by sa z vašej dcérenky stala harpya s podráždenou pičou, lebo by ju môj syn nevedel dobre (ak vôbec) vyšukať. Práve kvôli predkožke. ZARASTENEJ predkožke. Možno som vám, budúcej matke detí, zachránila nervy. Nnaaak.

vesmírny motív na oblečení:
(pre predstavu, niečo takéto: » gymclothes.cz/data/product/35...
Chápem, móda je móda a ja sa veľmi do nej nerozumiem, pretože môj vkus je založený dosť svojsky. Môj šatník vyzerá veľmi podobne ako šatník Severusa Snapea, len menej cudne a viac vulgárne (ľúbim výstrihy). Čiže čierna, čierna, čierna a možno sem tam nájdete dáky zdrap krásnej tmavej modrej alebo bordovej alebo možno bielej, ale ja bielu nenosím, lebo ma rozširuje.
(Ale čierna je fakt krásna farba.)

Ale kto, panebože KTO, môže navliecť na seba takýto nechutný odporný gýč. Najväčšie šialenstvo okolo toho opadlo, vďakabohu, a keď dneska niečo také nájdem na ulici, len nostalgicky posmrknem a prejdem (už) bez cukania oka. Ale kedysi toho boli obchody plnú piču a človek sa mal chuť zajebať, keď to videl.

obrusy:
Z nejakého zvláštneho dôvodu neznášam obrusy. Neviem ani presne vysvetliť prečo, len ma strašne iritujú. Najmä tie podivné plastové kockované (červeno - biele), hádam viete o ktorých hovorím. Ale neznášam obrusy obecne považujem do za zbytočnosť (i keď plne chápem ich význam a ich užitočnosť). Ale proste, obruuuuuus, nopeeeeee.

vetu: ,,Smiem si prisadnúť?" v úplne prázdnom kupé:
No nie do piče, nesmieš, dochrám si nohy a postoj si tristo kilometrov.
(ja viem, je to slušnosť, ale ľudia tak zbytočne a veľa plytvú slovami)

plná piča porcelánu u svojej babky:
A ešte tie rozprávky k tomu, čo o nich babka rozpráva (,,Tieto sú od Boženky z práce z osemdesiatehoôsmeho, tieto mi dala Ruženka na moje štyridsiate narodeniny, strašne milá, má veľmi vycibrený vkus (pritom sú to ohyzdné šálky s ružovými ružičkami, ktoré nenávidím hádam najviac) a tieto som dostala ako svadobný dar od Margity, všimni si tú dekoráciu, atď). Dokáže o tom rozprávať hodiny a hodiny vkuse.

Stále sa sťažuje, že nemá v byte miesto, ale hlavne, že má plnú piču šálok a tanierikov a iných kokotín v troch skriniach. TROCH. A má tieto sračky úplne, ale že úplne všade. Ešte taký bonbónik: Vždy keď prejde okolo domu električka, jej predpotopné police z roku deda vševeda sa zastrasú a niečo sa rozjebe (mrzí ma len jedno, že som nikdy nebola tohto súčasťou). Babka potom plače a navyše už nemá ani len jeden set kompletný (ako sama vraví, ja v tom rozdiel nevidím, podľa mňa sú kompletné stále, ba mám pocit, že ich neustále priamo úmerne pribúda. Keby som sa toho nechcela zbaviť, poradila by som jej to tam zalepiť sekundovým lepidlom o police, aj tak tým moc nehýbe).

Nieže je to len nevkusné, ale je to okrem toho úplne na piču zbytočné a nevidím v tom inú funciu ako zber prachu. Ja neviem, či ju to tak kurva ukľudňuje to tam mať. Ale vždy keď to čistí, čistí to s takou satisfakciou, ktorá mi trhá mozog na kusy. Neviem ju prehovoriť, nech to dá preč, lebo ona má k tomu citový vzťah, i keď to vôbec nepoužíva. Niektoré nepoužila aj tridsať rokov.

Načo, načo to tam kurva má. NAČO. Na kiu piču.

Normálne sa teším, keď to odtiaľ všetko vyjebem do piči (prepáč babi, dúfam, že to tak skoro nebude, ja viem, že si želáš, aby som to uchovala pre ďaľšie generácie, ale proste nie, nie a ešteraz NIE, zdochnem, ak by som to musela mať každý deň na očiach a mala doma biologickú továreň na prach).

UPDATE:
Okrem vyjebaných stromčekov v autách, nenávidím i také tie kocky na šnúrkach, s ktorými by sa nehrala ani len moja mačka a tá sa hrá rada i s tou najposlednejšou špinou a kokotinou, čo v byte nájde. Fakt asi nie som schopná akceptovať nič okrem ruženca.

UPDATE:
Žiarlivosť je ti taká kurva vec.
Tak strašne nerada prajem aby niekomu splesneli nohy, najmä ak je to nevinné dievča, ktoré mi neurobilo nič okrem toho, že dýcha. A toho, že žije.
Ale...
KURVA.
Neznášam vás, fakt si kvôli vám asi kúpim vystreľovacie nožíky.

A to je pre dnešok asi všetko. Už som rozkošná, milá, pôvabná, vyzúrená a pripravená normálne žiť. Dneska sa mi ani nedarilo byť taká funn ako som pôvodne chcela.
*mierumilovne a ponížene máva bielou vlajočkou*

P.S. Jebe ma, keď ma matka snaží predstaviť dákym odkundesom z pralesa, pričom ja už svoju lásku mám.

 Blog
Komentuj
 fotka
pinkhero  16. 7. 2015 13:07
Tie obrusy uplne chapem: D
zavadza ti to, hreje to, mozes sa do toho zamotat a este aj na teba vsetci divne cumia ak to nahodou zaspinis alebo nejakym sposobom znicis "
 fotka
badsam  16. 7. 2015 13:15
Ja som mal kedysi v sebe takú agresiu,hnev a zlobu...že som skoro zabil seba a úplne si dokazil vzťahy s polkou planéty.Ale nejde o to čo bolo,ale čo je teraz-dosť klišé,ja viem,ale funguje to.zmier sa so sebou,si aká si,si sama sebou,si originálna a pekná duša.neexistuje zlý človek,zlá duša.to je ako vajco,škrupina môže byť akákoľvek špinavá,ale vnútri je vždy biele vajce. a o to ide,objav sa a teš sa že si a nemysli na tie zlé veci,ktoré by som aj ja okolo seba mohol zhŕňať bágrom,ale na tie krásne.napr.že dnes nepadajú šutre z oblohy napr.
 fotka
badsam  16. 7. 2015 13:18
ty vole, to s tou predkožkou najpodivnejšia časť môjho detstva cítil som sa zvláštne,keď sa to muselo na mne praktikovať a odvtedy mi začalo jebať
 fotka
kuub  16. 7. 2015 15:53
Po prečítaní tohto textu ma udivuje len jedna vec. Vadia ti jebnuté kocky na špagátiku, ale ruženec je ok? Prečo?
 fotka
cassiopyea  16. 7. 2015 16:03
@Kuub Lebo napriek tomu, že som ateista, akosi dokážem pochopiť fakt, že veriaci ľudia, čo tam majú ruženec, to tam potrebujú mať (nepýtaj sa ma prečo), resp. ich to psychicky upokojí (alebo čokoľvek iné). A neviem prečo, vždy keď idem v dákom aute, príde mi to ako menej rušivý element ako vyjebané stromečky a kocky. Ale ruženec mi fakt nevadí.

Kebyže som veriaca, asi si tiež dám ruženec do auta V prípade autonehody pri zraneniach s nezlučiteľným so životom a čakaní na zachránku, by som sa ho asi rada aj pomodlila alebo ho aspoň držala v ruke.
 fotka
kuub  16. 7. 2015 17:20
No ja som tiež ateista a u teba tiež nie ej ťažké uhádnuť, že si asi ateistka Tak preto som sa čudoval. Ale asi máš pravdu no, si zrejme tolerantnejšia než ja
 fotka
cassiopyea  16. 7. 2015 17:41
@Kuub U mňa je tá tolerancia spôsobená najmä tým, že poznám svoju babku (presne tú s tými šálkami . Ona je strašne silne veriaca a vidím na nej ako veľmi jej viera pomáha prekonávať ťažký život. Hej, možno je len silná nátura, ale ja vidím na nej, že jej viera pomáha a proste v živote som nezažila tak dobručkého, milého človeka (myslím, že je to aj kvôli tej viere) ako je ona.

Poznám aj veľa kresťanov, ktorí hádžu každú nedeľu do kasičky peniaze a chodia na spovede a pritom nemajú doma problém opičovať a psychickým terorom ničiť svoju vlastnú rodinu. Ale moja babi je úplne top, proste nie je taký ten typický kresťanský pokrytec.

A veľmi často ju vidím, že keď je rozrušená, tak sa pomodlí a je tiptop. Alebo proste vychádza z nej taký duševný pokoj a sama často vraví, že vďaka viere sa nikdy necíti sama a opustená, proste má pocit, akoby mala každý deň pri sebe nejakého duševného strážcu, ktorí na ňu dáva pokoj

Hej, lezie mi tým inák dosť na nervy, ale občas jej závidím, že má niečo, z čoho čerpá silu a pomáha jej to.

A pre toto akceptujem tie hlúpe ruženčeky v aute
 fotka
campino  16. 7. 2015 20:22
viem si ta zivo predatavit ak by si sedela pri tom porcelane (isto nemas rada ani to slovo) a sla by salinka a rozjebala by dajaku salku a ty by si spustila nenormalny rehot lebo ja by som to urobila
Tie obrusy chapem, este aj tak pachnu hnusne..
 fotka
smilerrr  16. 7. 2015 20:35
@badsam vajce moze byt pokazene vo vnutri...
10 
 fotka
kuub  17. 7. 2015 20:08
@cassiopyea Noo veď práve pre to typické pokrytectvo neuznávam cirkev ani nič náboženské. Ale jasné, že je aj plno super ľudí, ktorí veria, lebo im to pomáha, zhodou okolností nie len tvoja, ale aj moja babka Niekedy rozmýšľam o tom, aké by to bolo super, keby som bol veriaci, asi by som sa cítil bezpečnejšie a pohodlnejšie v živote, len je ťažko uveriť tým bullshitom a ani do kostola by sa mi chodiť nechcelo
11 
 fotka
husky  20. 7. 2015 14:50
nic nemusis stahovat...staci ho dat obrezat
Napíš svoj komentár