Drahá Romanka,

je úžasné dozvedieť sa, že si v Londýne, aj keď nie za deň a noc, ako si to plánovala. Za 24 hodín sa dá niekoľkokrát zachrániť svet, ako som sa dozvedel od Miloša. Vraj to dávajú v telke, ale tam to z (logického dôvodu) vysielajú rozdelene vždy po jednej hodine, a tak v telke trvá jeden deň 6 mesiacov. To som len chcel, že tvoj plán prísť za 1 deň do Londýna vo svetle akčnosti agenta FBI z Losangelskej protiteroristickej onej, ktorý sa vždy snaží předejít nějaké katastrofě s globálními politickými následky, osvobodit rukojmí a zachránit své nejbližší, v podstate vôbec nebol taký ambiciózny, ako si mi ho predostierala. Pretože zabrániť katastrofe nielen s politickými, ale aj globálnymi následkami, to sa na Slovensku zadarilo len Radičovej. V Bruseli jej za to dokonca všetci zatlieskali a priateľsky ju buchnátovali. Slovensko vďaka tomu udržalo krok s EÚ, len slovenskí politici neudržali nervy, skryté kamarátstva a jeden, ako furt omieľajú seriózne média, neudržal balónik.

Rozklad SDKÚ je po tvojom odchode už neodvratný. Radičová už nechce kandidovať, a tak si odomňa vyslúžila po tom páde vlády prvý raz sympatie. Ja jej celkom rozumiem, celú dobu ostatným hovorila "Keď ma tu nechcete, tak ja tu nemusím byť" a cvične spájala hlasovania o zákonoch s vyslovením dôvery vláde. A keď ju vláda odvolala, Radičová povedala, že už nebude kandidovať. Keď som sa nad tým zamyslel, robím to rovnako. Raz Jerguš odmietol prísť, a jak ma vtedy, no povedzme si otvorene - nasral - už som odvtedy neurobil autorské čítanie. Ale teraz mám zase veľké plány!

Včera mi prišiel e-mail z rádia, že sa k narodeninovej party hľadajú nejakí DJi, tak som Dominike písal, že by som si aj platňami zakrútiť prišiel. Dúfam, že odmietne, pretože platňami krútiť neviem. Okrem toho mám v Brne iba jednu platňu, a nemám páru, čo na nej môže byť, lebo si ju nemám na čom prehrať. Neviem ani skrečovať, ani loopovať a o minimalizme viem len máličko. S najväčšou pravdepodobnosťou by som na Youtube asi naťukal Imperial March z Hviezdnych vojen, nasadil by som si kanárikovské bríle, ukázal hruď a dvihol ruky hore. Myslím, že by som do dvoch minút musel svoj dídžejský set skrečovať, povedané v tenisovej terminológii, kvôli nepriaznivým podmienkam pre tancujúcich.

Keď už som spomínal Hviezdne vojny, včera som bol zase v divadle, tentokrát na festivale Next Wave. Predstavenie sa volalo "Dnes jsou čtvrtohory" a v popise lákali na smrť jedného muža. A tak som zistil, že smrť muža sa dá zobraziť aj holohlavou sfetovanou Červenou Čiapočkou v zelených šatách a čiernou čiapkou na hlave, ktorá je vlastne muž, ktorý zavýja a spieva si pritom indiánsko-indské hulahala popevky. S Hviezdnymi vojnami to malo spoločný spôsob hudobného podmazávania. Také tie trúby a jak to dávali vo filmoch zo 70-tych rokoch, vieš, aby ti padala sánka?

Skrátka, ani nevieš, o čo všetko v Brne prichádzaš!

Tvoj Viktor

 Blog
Komentuj
 fotka
grietusha  25. 10. 2011 00:26




"ty vole, ta holka neuznáva přechody, to je minimal!"









plány plány!!! povedz mi o nich viac! nasrať na Jerguša!



Tvoja Romanka



(P.S.: dúfam, že sa čoskoro presťahujeme. náš CS host je zaručene postava z nejakého funny seriálu. taký ten spolubývajúci, kvôli ktorému si nikdy nedonesieš domov kamarátov, pretože má divné pravidlá. a taká animovaná postavička, ktorá stále chodí s osviežovačom a s cigou v hube a do toho sa ťa pýta, či si v pohode. ráno, päť minút po ráne a tak dokola až do večera. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhh. ožrau by som sa)
Napíš svoj komentár