Kde je tá doba keď sa ľudia upírov báli a jediné čoho sa báli upíri bol východ slnka?

Pamätám sa že ako malí som musel knihy o mosqueratoch čítavať tak, aby ma nevidela mama.
Nejednu noc som strávil zašitý pod perinou s požičanou knihou o týchto pánoch noci.
Áno, kedysi boli Pánmi s velkým P! Nie zženštilý poloemáci zo strednej školy. Kedysi som sa ich naozaj bál. Jeden čas som dokonca dokázal zaspať len so šálom na krku, lebo som mal strach že sa ráno zobudím(respektíve nezobudím) s vysatou krvou.
Teraz si ho možem dať akurát zo strachu, že keď ma večer navštívi, urobí mi cucflek a moja manželka ma bude podozrievať z nevery... Tej sa mi treba báť viac ako dnešných upírov!
Tí, ktorých som poznal ja sa ľudským citom vysmievali, spali v rakve a von chodili iba v noci.
Nie kvôli prechádzke s milou medzi stromami, alebo aby sa spolu maznali v tráve. Išiel si po krv, bez hanby a ostychu zviedol každú, ktorú chcel, s vášňou a túžbou a nakoniec jej nedal pusu, ale len tradičný "božtek" na krk, po ktorom nastala väčšinou smrť.
Pubertiačky nesnívali o jeho náručí, ale dúfali že ho nikdy nestretnú...

Ja už len dúfam že v Transilváníi sa dostane do rúk Twilight tomu najpovolanejšiemu zo všetkých. Poriadne sa nasere a hneď ako "ochutná" Stephenie Meyer pojde sa vyblázniť pod rúškou noci do L.A. na predstaviteľoch svojho potomstva...

 Blog
Komentuj
 fotka
tragikomik  19. 8. 2010 15:19
Najlepší filmový upír bol aj tak Dracula z Van Helsinga A máš pravdu (hovorí tá, ktorá má doma dve série sladkej upírskej mangy od mamy) Ale pochybujem, že by ten upír na obálke od Brama Stokera nejakú bez ostychu a hanby zbalil, skôr len zabil. Aj tak, najlepší upír-žiaden upír
 fotka
ceresienka  19. 8. 2010 16:08
a ja teraz fičím na The vampire diaries

ono to niektorí zrovnávajú s Twilight..ALE TO VˇOBEC NIE JE TAKé JE TO OMNOHO LEPŠIE!

Napíš svoj komentár