Až teraz mi to došlo, keď som sa pozrel do zrkadla. Kľudne by zo mňa mohol byť vešiak na uterák.

****

Počas môjho hovoru som počula, že sa moja spolubývajúca dorazila. No nestihla som ta ani pozrieť a počula som kroky preč.
"Hana moja drahá, došlo dievča čo so mnou izbu bude zdielať. Pôjdem ju privítať, tak sa maj voláme si, drahúšik papa." rozlúčila som sa a šla sa na ňu pozrieť. Zarazila som sa. Po prvé bol to chalan a po druhé mal čierne vlasy a oblečený bol len v akýchsi trenkách a tričko mal prehodené okolo krku. Ba čo viac...v tých trenkách bolo vidieť, že chalan je vzrušený.
Nebola som to ja...tak sa obvykle nechovám...
Ale jeho vzrušenie, vyvolalo u mňa to isté. bolo mi jedno kto to bol, ale chcela som ho. Páčil sa mi a chcela som to.
Neviem čo si myslel, keď som sa ku nemu blížila, ale jeho jasne červená tvár a hnedé oči upriamené ne mňa mi dávali akú-takú odpoveď. Mohol si myslieť, že som dajaká štetka, ale to mi mi bolo v tom momente jedno.
Natiahla som ruky, jemu okolo krku a pritisla som svoje pery na jeho. Čakala som, že ma odstrčí no on ma rovnako objal rukami a pritisol ku stene. Kompletne ma uväznil. Navyše zapojil do akcie jazyk a pohyby svojho tela. Teraz som mohla cítiť aký je vzrušený sama. Myslela som, že sa urobím len s toho, že som ho cítila.
Jeho pery sa presunuli na moju kľúčnu kosť, jeho ruky sa mi stratili s tela. Moja hlava bola vztýčená nahor, oči sa mi zatvárali pri vlnách vzrušenia. V tom som si spomenula.
"I...inak Mai Kazuko je moje meno...som..mám...tu bývať...haa" pravdu povediac som nečakala že mi odpovie. Avšak jeho pery sa hýbali na mojej pokožke a pri tom povedal: "Kazumi Amaya..."
A tak sme sa spoznali. Bol to on"...
...A potom ten zvuk!
Rozopol si gate a jeho ruky si ma opäť našli. Jemne rozopol gate mne, pričom jeho ústa si znovu našli tie moje, a keď úspešne odstránil všetky prekážky, začal ma rukou dráždiť. Nebolo potrebné veľa, pretože som bola už tak vlhká len s jeho prítomnosti. V tom ma nadvihol, a posadil priamo na svoj vzrušený úd.
Vnikol do mňa s takou ľahkosťou, akoby tam patril.
Hovorí sa, že prvý krát to bolí, ale nie, ono to bola bolesť slasti. Moje vzdychy hádam prehlušili jeho,...
V tom som cítila slasť keď sa do mňa urobil.
No mne a zjavne ani jemu nestačilo, aj keď sme boli obaja na vrchole. Vysunul ho vzal ma do náruče a preniesol na postel.
Ležala som odovzdane, červená sťa paprika keď si ku mne kľakol a stŕhal zo mňa oblečenie. Keď som mala všetko preč a on si chcel na mňa ľahnúť, zastavila som ho. Pozrel na mňa spýtavým pohľadom, načo som ja odpovedala pohybom k jeho pýche.
Chytila som ho do ruky -naozaj bol veľký - a začala ňou hýbať, potom som sa naklonila a vzala ho do úst. Jemne som ho pohzryzla a začala som sa hýbať.
A jeho vzdychy mi vraveli, že si počínam dobre....

*****

Dievča na mňa vyštartovalo zhurta - pomyslel som si ale nenamietal som. A teraz keď mi ho vzala a strčila si ho do pusy, pocítil som taký slastný pocit, že som od rozkoše nevedel či sa mi to náhodou iba nesníva. Naberalo to grády, ale stále nie dosť. Rýchlejjšie, rýchlejšie! - bol som celý bez seba od vzrušenia. Inak to nešlo. Chytil som ju za hlavu a posúval hore dole, ona len vzdychala ale nenamietala. Bolo to neskutočné. Moje vzrušenie bolo na maxime a už som vedel, že to príde. Ešte pár pohybov, ešte pár vzdychov.... dievča má plné ústa mojich spermií. Začala kašlať a prehltla to. Jej jamka na hrdle sa jej posunula hore.... Teraz bol rad zas na mne... Jemne som ju sotil tak aby spadla na postel horeznak. roztiahol som jej nohy a začal som ju dole dráždiť svojim klackom. Ona mi ho chytila a strčila si ho dovnútra. Začal som sa posúvať hore dole a vzdychy sa ozývali po izbe.... Bola strašne vlhká a preto to tam úplne ľahko kĺzalo .....

*****

Hýbali sme sa spolu, akoby sme tak patrili, neviem či aj on to tak cítil, ale vo mne to vyvolávalo pocit naplnenia.
Keď vyvrcholil a vytiahol ho zo mňa, cítila som sa akási prázdna.
Posadila som sa a už po druhý raz vzala do ruky. Chcela som ho...potrebovala som ho...len on dokázal zahnať tú prázdnotu.
Znovu som ústami prechádzala po celej jeho dĺžke a koniec som olízala ako lízatko. Zastonal.
V tom momente som si obkročmo stala nad neho a začala som sa plne venovať jeho pýche. Neuvedomila som si však, aký som mu tým poskytla výhľad a príležitosť. Práve keď som cítila, že už je na pokraji vyvrcholenia, stalo sa to.
Jeho jazyk sa ocitol tam, kde pred malou chvíľou jeho pýcha. Začal odstraňovať dôkaz môjho vzrušenia,čím vytváral druhé.
Kvôli novej rozkoši, som ho opäť pohrýzla a on vyvrcholil. V tedy som sa navážila dozadu, aby on sa mohol dostať hlbšie...
V tom ma chytil za boky, nahol sa dopredu chytil ma za prsia a pritlačil ku sebe, aby som si ľahla.
A potom do mňa znovu vnikol.
Neskutočne dlho sme boli spojený a ja som si želala, aby sa to nikdy neskončilo, ale moje telo bolo unavené, sťažklo a nebolo schopné hýbať sa v jeho rytmoch, ktoré tiež ochabovali. Naposledy vyvrcholil a oddelili sme sa od seba. Ľahla som mu na hruď a nechala si prejsť hlavou, čo sa práve stalo, keď to on prehovoril...
"Nechcela by si so mnou chodiť?" Pozrela som na neho ako na blázna a začala som sa smiať. Neviem, čo si počas toho myslel, ale keď som prehovorila upieral na mňa pohľad, ktorý bol neopísateľný určite sa to nedalo slovami vyjadriť. "Ale, áno, bude mi cťou." a znovu som sa zachichotala...pobozkali sme sa a privinuli bližšie k sebe.

Aký zvláštny začiatok, najväčšieho vzrušenia....

 Blog
Komentuj
 fotka
majo16  17. 2. 2011 22:13
ja som taký rád že som ťa dotiahol na birdz taketo kvalitky by nevznikli inak asi
 fotka
chibiorange  18. 2. 2011 06:21
@majo16 -.-" vies kolko ludi o mne zmenilo nazor vdaka tejto "kvalitke"? no co uz zivot je pes a my sme jeho granule...chytre granule utekame
 fotka
majo16  18. 2. 2011 08:00
@chibiorange zmenil som o tebe nazor inak .. niekedy musime niekam skocit uz
 fotka
chibiorange  18. 2. 2011 13:35
@majo -.-" akoby som to nevravela....och no musime ked bude cas
 fotka
angel...  8. 1. 2012 11:18
inak, ten starodávny spôsob, akým rozpráva, je fakt vtipný.. a vidím, že nadpis neklamal .. well ofc.
 fotka
chibiorange  8. 1. 2012 13:54
@angel... ďakujem, snažila som sa ...nesklamal, lebo podla neho sa robila story
Napíš svoj komentár