K.T.P ráno vstala.Priam nonšalantným spôsobom prešla v dlhom oranžovom župane po spálni a potom drsným spôsobom zobudila svojho muža. Silno ho ovalila soškou Dávida. Dúfala,že týmto činom si jej mužíček konečne uvedomí svoju nepohodlnosť a čoraz asexuálnejší vzhľad. Kedysi keď bol ešte mladší,vyzeral takmer ako živý Dávid. Dokonalé,vyšportované telo,oslňujúci úsmev a nezameniteľná charizma.Všetky ženy v okolí ho chceli .Predavačka v supermarkete naňho stále vytŕčala svoje ochabnuté prsia v lacnom tričku a suseda od vedľa si dookola chodila vypytovať pol kila cukru.
A ako vyzerá manžel K.T.P teraz???...Trápny pupkáč s s chumáčom vypĺznutých šedivých vlasov,ktorý si každý deň natupíruje,zalakuje a zviaže fialovou gumičkou s hipisáckym kvetom. Už ani jeho pohlavný úd nie je taký ako za starých čias.Žiletka sa stala preňho pojmom navždy zabudnutým a miesto kvalitného ranného sexu si radšej uvarí urologický čaj a pozerá na akvárium s rybkami v ich spálni.
K.T.P si povzdychla. Radšej by skočila do akvária k tým tučným,pásikovaným rybkám,lebo tie majú oveľa veselší život ako ona sama.
Presne o 7.30 nastúpila do svojho nového džípu a o 8:00 hod K.T.P bola v práci. Až do 16:00 bola jej domovom stará kancelária s pokazenou klimatizáciou a otravným šéfom.
Po skončení roboty sa vybrala na zvyčajný nákup potravín do supermarketu. Malá,nemotorná K.T.P s lupinami vo vlasoch sa predierala davom rozkrikujúcich,podráždených,poprípade až príliš veselých ľudí.
Na okamih sa pristavila pri kuchynských nožoch a s priam detskou radosťou si hodila do nákupného vozíka nový sekáčik na mäso a pobrala sa ku konzervám fazule.K.T.P sa nežne prehrabávala jednotlivými značkami fazúľ a hľadala svoju obľúbenú,až zrazu sa jej malá rúčka omylom (alebo naschvál?) stretla s rukou iného človeka. K.T.P naľakane uprela svoje malé oči farby kozích bobiek na človeka oproti nej.V tej chvíli asi uvidela toho najkrajšieho muža vo svojom živote. Jej soška Dávida,ktorú tak tajne obdivovala bola oproti tomuto exempláru len slabá napodobenina.
Muž sa na ňu hlboko zahľadel a medovým hlasom povedal:,,ahoj“ ..a popritom odhalil také biele zuby s ktorými by mohol robiť reklamu na Colgate pastu.
,,Ahoj“,odpovedala K.T.P šokovane.
,,Volám sa Ignác“,....povedal neznámy
,,Hnusné meno“..s poľutovaním vyhlásila K.T.P
,,Ja viem“ odpovedal Ignác a popritom skúmavo hľadel na jej oči....,,páčiš sa mi“ ,povedal znovu tým medovým hlasom
,,Aj ty mne“,sama K.T.P bola prekvapená svojou odvahou..
,,Počuj,bývam tu oproti nechceš zájsť ku mne na kávu?“...úplne prirodzene vyhlásil Ignác
,,nie“....bránila sa K.T.P …....,,neboj sa,nespravím ti nič “ozýval sa znovu ten medový hlas
,,nepoznám vás“....odolávala K.T.P ale čím dlhšie sa pozerala do dokonalej tváre muža,tým dlhšie nadobúdala pocit,že mu dôveruje čím ďalej tým viac....a ten jeho medový hlas....
Ignác sa zasmial....,,a čo si myslíš,že ťa znásilním alebo nebodaj zabijem?“ smial sa ďalej Ignác...
K.T.P ani sama nevedela ako,ale už úplne dôverovala tomuto mužovi s nádhernou tvárou,medovým hlasom a takým veselým a bezprostredným smiechom.
,,tak idem“,potichu odpovedala
Ignác a K.T.P spolu vyšli so supermarketu s logom Coop jednota a vybrali sa smerom k jeho bytu. Cestou sa rozprávali,ona mu vravela o svojom nemožnom mužovi a akváriových rybkách on jej o svojej práci .Pomaly nadobúdala pocit,akoby tohto muža už poznala roky a on ju tiež.
Spolu zabočili do prázdnej bočnej uličky a Ignác na ňu uprel svoje nádherné oči a tým sladkým medovým hlasom zašepkal:,,Páčila si sa mi od prvej chvíle“....K.T.P sa rozplývala šťastím a prišlo jej úplne prirodzené,keď sa k nej Ignác priblížil,objal ju a chystal sa ju pobozkať.
K.T.P zrazu pocítila niečo studené na krku a pomyslela si:,,Ach aké má Ignác studené prsty“ a chcela sa ich dotknúť svojou rukou..
Avšak Ignác jeJ rýchlo schytil ruky a silno až bolestivo držal....Vtedy to K.T.P pochopila. To neboli studené prsty na jej krku ale nôž..
Ignácov medový hlas sa zmenil na výhražný,posmešný tón ktorý sa prihováral K.T.P:,,Ty hlupaňa,myslela si si že by si sa mi mohla páčiť???.....už len tie tvoje nechutnú lupinaté vlasy a oči farby kozích bobiek ma odpudzujú“
,,Ale neboj sa,nič ti nespravím....veď som ti to sľúbiľ že ti nič nespravím,len teraz mi pekne daj kľúče od toho svojho pekného nového džípu a všetky peniaze,všimol som si,že si mala plnú peňaženku a nič sa nikomu nestane.......ty pekne odídeš a nikomu nič nepovieš a ja ti za to nič nespravím....dobrý obchod,však????“
K.T.P sa nezľakla.Sama nechápala tomu čo sa deje,ale nebála sa.Bola úplna pokojná a pripravená vykonať čo od nej chce.
Zrazu si pripadala ako v inom svete.Akoby bola herečkou a toto bola jej premiéra.Každú chvíľu sa pokloní burácajúcemu davu s neutíchajúcim potleskom. Potom opona padne a ona sa poberie do zákulisia,kde ju budú čakať veľké kytice od ctiteľov a kopa gratulantov k perfektnému výkonu.
Pokojným hlasom prehovorila:,,dobre,pusti ma a dám ti čo chceš“
K.T.P sa zohla k svojej taške.....zatajila dych a miesto kľúčov vybrala nový sekáčik na mäso.
Rýchlym pohybom sa obrátila a celou silou ho vrazila do Ignáciovej šije.....a znovu a znovu....
Bodala až dovtedy kým sa stratili nádherné črty jeho tváre .
Potom K.T.P si utrela krv zo sekáčika,vyzliekla zakrvavený nemoderný sveter s anjelikmi a všetko to schovala do tašky.
Následne trochu oneskorene,ale pokojne prišla domov,uvarila svojmu pupkatému mužovi s hipisáckym kvetom vo vlasoch fazuľu z konzervy a k tomu mäso,ktoré pripravila novým sekáčikom.Sama nič nejedla,len sa umyla,odhodila sošku Dávida a s úsmevom išla spať.
.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
chavez  30. 7. 2008 20:38
Ja som vedel, ze v tom bude hacik... ked ma hnusneho muza ani ona uz nemoze byt sexica a kto by taku one sukal?

(btw sekacikom sa neboda ale seka od toho je to sekacik, boda sa nozom, ihlou, spendlikom atd
 fotka
jeseter  30. 7. 2008 22:03
možno to bol sekáčik s bodcom ale pekný príbeh..a tiež sa mi nezdalo, že jeho stará bude nejaká nadsamica...
 fotka
saddath  31. 7. 2008 18:33
perfektne napísané, skvelý záver...takýto blog som od teba nečakala
 fotka
zemek  8. 8. 2008 11:35
Duchaplny blog Velmi dobreeee
 fotka
anzu  24. 8. 2008 17:11
najviac sa mi na nej pacilo jej meno ja viem, som malicherna
 fotka
leniny7  4. 12. 2008 19:19
HH no zaslúžil si

Fajn blog
 fotka
michellka  17. 11. 2009 17:01
skapala som ..





mimochodom ten sekacik mi pripomenul .. ked boli moji fotrovci na sude aby ich rozviedli moj foter zahlasil ze : " ja doma nebyvam preto lebo sa bojim ze ma manzelka vykastruj tranzirakom na maso" smejem sa na tom uz dva roky
 fotka
antifunebracka  29. 7. 2017 23:40
Ani si neuvedomuješ, aké dobré to bolo Máš talent vystihnúť charakter a celú psychológiu postavy doslova pár vetami
Napíš svoj komentár