Bola raz jedna drevená a zatuchlinou páchnuca chalúpka.V tej chalúpke si žil jeden čarovný deduško s dlhou striebristo-šedivou bradou,ktorá siahala až po jeho basketbalom zničené kolená. Deduško každý večer si zasadol do svojho rozprávkého hojdacieho kresla,ktoré bohužial bolo prehnité a pri každom pohojdaní deduškovho 150-kilového tela,nechutne pofidérne zavŕzgalo...
Deduško mal však veľmi dôležitú úlohu,a to,že každý večer otvoril svoju zaprášenú,molami preplnenú knihu rozprávok a z času na čas prečítal svojim milým ovečkám nejakú postmodernú rozprávku.A tak si jedného daždivého večera nalistoval stranu 999 a začal prefajčeným hlasom čítať:
Za siedmimi krtincami a jednou drevárňou bol raz jeden palác.V tom paláci si žila jedna neskutočne chaotická,náladová a nemotorná princezná Gizela.
Nielenže princezná Gizela bola nemožná,ale bola aj strašne škaredá. Deti poddaných sa pred ňou skrývali za stromami a všetci jej potenciálni budúci manželia sa radšej vlastnoručne udusili ťahavým brečtanom ako by sa s ňou oženili.Najviac ľudí šokovala jej výška,čo bolo gigantických 210cm a obrovská bradavica na veľkom nose s dlhým chlpom v strede.
Nikto nechápal prečo je princezná taká ohava,pretože jej otec(kráľ) bol jedným z vychýrených krásavcov a celý život sa držal hesla:,,Kade chodím,tade plodím“..a tak všetky deti v okolí 10km boli pravdepodobne jeho potomkami.
A raz,jedného dňa sa jej matka(kráľovná) rozhodla svoju Gizelku skamarátiť s princeznami s vedľajšieho kráľovstva.A tak,pripravila obrovskú hostinu,pozvala aj hudobníkov ktorí mali zahrať najznámejšie skladby na klavíri,lesnom rohu a harfe. Pravdaže,kráľovná dala na starosť svojej najobľúbenejšej slúžke Eleonóre(trpiacej očnou vadou),aby zohnala najkrajších a najurastenejších šuhajov z ktorých by si jeden možno náhodou vybral jej milovanú dcérušku.
Nastal deň hostiny.Na nádvorí paláca sa zišlo kopu ľudí a švárnych šuhajov.Avšak slúžka Eleónora ma mizerný vkus a miesto švárnych šuhajov,zohnala len nejakých divných nízkych výprtkov napchatých testosterónom,prípadne vygélovaných narcisov v obtiahnutých bielych nohaviciach.
Ale princezná Gizelka si povedala,že toto jej nepokazí náladu.Veselo začala tancovať s davom narcisov,divných nízkych výprtkov a v spoločnosti princezien z vedľajšieho kráľovstva.Avšak princezné z vedľajšieho kráľovstva sa páčili tým divným šuhajom a tí začali s nimi tancovať.Lenže to nebol klasický valčík,ktorý sa učila princezná Gizela.To bolo niečo nemravné,nechutné a oplzlé .Tí vygélovaní narcisi zozadu oblapili princeznú z vedľajšieho kráľovstva,nacapili sa na ňu a začali tak zvláštne neidentifikovateľne ba priam morbídne ňou krúžiť.A stále rýchlejšie a rýchlejšie.Gizela bola priam nadpozemsky šokovaná! ...Nechápala čo to robia prečo sa pri tom tak slastne tí narcisi tvária.Veď milá princezná bola doteraz presvedčená,že sa ľudia rodia z veľkých fľakatých vajec.A raz ked jednej slúžke našla na posteli dlhú,zvláštnu klzkú vec,ktorá mala tvar pančuchy len z iného materiálu.A keď sa vtedy tej slúžky spýtala,že čo je to???...Tak ona jej povedala,že to je kryt na sviečku.
Avšak Gizelku z jej premýšlania vytrhol pohľad na princeznú z vedľajšieho kráľovstva.Už s ňou tak oplzlo netancoval len jeden šuhaj ale už dvaja!Jeden z jednej strany a druhý z druhej!
Bola z toho tak šokovaná,že radšej si išla sadnúť ku stolu a myslela si,že tam bude v bezpečí.Avšak sa brutálne mýlila!...Na jej hostinu prichádzalo čoraz viac ľudí z okolia a nádvorie kráľovstva začínalo byť primalé .A tak blízko pri Gizele tancoval jeden divný stvor ktorý miesto elegantného prestupovania z nohy na nohu(ako jej vraveli že tancujú šuhaji na úrovni),vypúčal zadok raz dole raz hore a popritom schizofrenicky rozhadzoval rukami.Jeho zadok bol chvíľami až 10cm od Gizelkinej tváre a to ju vrcholne znervózňovalo.
A tak sa rozhodla urobiť nebezpečnú vec.Ušla k stajniam s koňmi,zapriahla 2 bielych žrebcov do koča a rýchlo ušla preč z tohto hriešneho miesta skazy. Naspäť domov prišla až po dlhých 10 rokoch a tajne dúfala že už sa medzitým jej poddaní zlepšili a aj okolité princezné znormálnili.
Avšak to čo očakávala bolo niečo úplne iné.Zistila,že jedna princezná z vedľajšieho kráľovstva sa vydala za jedného z metrosexuálnych naarcisov a mala s ním 10 detí.Avšak ten narcis prednedávnom od nej ušiel a konečne sa verejne priznal,že celý život miluje svojho osobného krajčíra Ignáca.A ďalšia princezná vraj zo zúfalstva skočila do studne,pretože jej milovaný narcis sa ožratý utopil v kráľovskej žumpe.Zrazu si Gizela uvedomila,že ona je jedinou kráľovnou v okolí a musí porodiť potomka aby zachránila krajinu.Nasledujúce udalosti nabrali rýchly spád.Jediný slobodný princ v okolí bol prin Vlastimil,ktorý je však nesmierne krásny a má vraj hárem mileniek a nechce sa ženiť.A tak kráľovná nariadila nafetovať Vlastimila a takého oblbnutého ho doviesť ku Gizelke a zosobášiť ich.
Nastal deň D a Gizelka v ohavných,bielych čipkovaných šatách čakala na svojho ženícha.V poslednej minúte obradu si však uvedomila jednu vec:,,Ona ho nechce!“...V tom okamihu sa schizofrenicky rozosmiala a podišla bližšie k Vlastimilovi.Z plného hrdla sa naýchla a opľula ho takých chrchľom,aký celé kráľovstvo nevidelo!...a vzápätí zvrieskla:,,Nechcem ťa,ty feťák“....a rýchlosťou reumatickej srnky preskakujúcej potôčik ušla naspäť na svoje kráľovstvo!....
Tam Gizelka bola veľmi šťastná a nikdy sa nevydala....A Gizelka žila sama šťastne až do smrti...

,,A to je koniec rozprávky“,povedal deduško svojim ovečkám.Tie na na znak súhlasu zabékali a išli spať.Deduško si potom len ticho povzdychol:,,ach,ďalší brak som čítal“ a odpil si z piva a pozrel sa von na jeho 10 hektárové pole konope siatej.Z chuti si odgrgol a išiel už konečne spať.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
abort  20. 7. 2008 20:31
PAPRIKA! CHCEM MAŤ S TEBOU BLOG!
 fotka
chillipaprika  20. 7. 2008 20:39
aj ja s tebou ty lama
 fotka
ciernaruzicka  24. 7. 2008 13:34
hahaahaaa asi mam zachvat smiechu
 fotka
michellka  15. 10. 2008 22:18
hehehe dobry blog .. napis pokracovania deduskovych rozpravok
 fotka
antifunebracka  10. 9. 2019 16:42
To ale nebolo podľa skutočnosti... či?
Napíš svoj komentár